Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Έπιπλα BDSM και έπιπλα σεξ

Ενημερωτικό δελτίο

Σταυρός του Αγίου Ανδρέα BDSM - Έπιπλα BDSM - Σταυρός BDSM - Σταυρός δεσμών

Εκτός από το βασικό σχήμα, ο καινοτόμος σταυρός του Αγίου Ανδρέα 2. 0 δεν έχει πλέον πολλά κοινά με τους ξύλινους σταυρούς δουλείας. Χάρη στο μεταλλικό πλαίσιο, αυτός ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα είναι εξαιρετικά σταθερός, ανθεκτικός και ασφαλής για χρήση σε δεσμά. Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και η καλά μελετημένη κατασκευή καθιστούν τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα μας ένα

Περισσότερες πληροφορίες

3008/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα ή ο σταυρός BDSM είναι το τέλειο αξεσουάρ για το απόλυτο δέσιμο! Εκτός από το βασικό σχήμα, ο καινοτόμος σταυρός του Αγίου Ανδρέα 2.0 από τη MEO δεν έχει πλέον πολλά κοινά με τους αρχικούς ξύλινους σταυρούς δουλείας. Χάρη στο μεταλλικό πλαίσιο, αυτός ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα είναι εξαιρετικά σταθερός, ανθεκτικός και ασφαλής για χρήση σε δεσμά. Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και ο καλά μελετημένος σχεδιασμός καθιστούν τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα μας ένα ασφαλές και καθολικά εφαρμόσιμο κομμάτι επίπλων BDSM. Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα 2.0 είναι κατάλληλος για όλα τα μεγέθη σώματος και τις κατηγορίες βάρους και έχει σχεδιαστεί για ιδιωτική χρήση καθώς και σε επαγγελματικά στούντιο BDSM.

     

    Η απόλαυση της υποταγής:

     

    Για τον χρήστη, ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα χαρακτηρίζεται πάνω απ' όλα από την πλήρη δέσμευση και την επακόλουθη ακινησία. Ο παθητικός σύντροφος βρίσκεται πλήρως στο έλεος του Top και μπορεί να κινηθεί με δυσκολία. Όταν είστε δεμένοι στο σταυρό του Αγίου Ανδρέα, θα συνειδητοποιήσετε πολύ γρήγορα ότι είστε εντελώς στο έλεος του συντρόφου σας σε αυτή τη θέση. Τόσο το κεφάλι όσο και ολόκληρο το άνω μέρος του σώματος είναι ελεύθερα προσβάσιμα στο Top και μπορούν να διεγερθούν ή να τιμωρηθούν. Η κατάσταση είναι παρόμοια με τα γεννητικά όργανα. Τα ανοιχτά πόδια δεν μπορούν να κλείσουν, έτσι ώστε να είναι δυνατός οποιοσδήποτε χειρισμός των γεννητικών οργάνων.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτός ο σταυρός BDSM Andrew

     

    Εκτός από τα έπιπλα BDSM, όπως κλουβιά, στηθαία και πολλά άλλα, κατασκευάζουμε επίσης αυτόν τον πρακτικό σταυρό του Αγίου Ανδρέα με βάση. Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα BDSM είναι ένας διαχρονικός, αποσυναρμολογούμενος μεταλλικός σταυρός του Αγίου Ανδρέα για ελεύθερη χρήση χωρίς τοποθέτηση σε τοίχο. Ο τέλειος σταυρός του Αγίου Ανδρέα για κάθε ανάγκη και για κάθε μέγεθος δωματίου. Σε σύγκριση με παρόμοια προϊόντα, αυτός ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό, ανεξάρτητα από το αν ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα χρησιμοποιείται ιδιωτικά ή σε ένα επαγγελματικό στούντιο BDSM. Η σταθερή βάση καθιστά δυνατή την τοποθέτηση αυτού του σταυρού του Αγίου Ανδρέα οπουδήποτε στο δωμάτιο, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλες τις πλευρές. Φυσικά, πολλά αξεσουάρ BDSM από τη σειρά MEO μπορούν να προσαρτηθούν στον σταυρό. Καθώς ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα μας είναι κατασκευασμένος από υγιεινό μέταλλο, καθαρίζεται εύκολα μετά από μια συνεδρία bondage (σωματικά υγρά, κερί, λιπαντικά, έλαια κ.λπ.). Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα παραδίδεται αποσυναρμολογημένος, διακριτικά και ασφαλώς συσκευασμένος. Η συναρμολόγηση είναι εξαιρετικά απλή και ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα για δέσιμο είναι έτοιμος για χρήση μέσα σε 3 λεπτά. Μετά τη χρήση, ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα μπορεί να αποσυναρμολογηθεί γρήγορα και να αποθηκευτεί διακριτικά στην ντουλάπα ή κάτω από το κρεβάτι.

     

    Πώς χρησιμοποιώ έναν σταυρό του Αγίου Ανδρέα για δέσιμο

     

    Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα διαθέτει ενσωματωμένες συσκευές για τη συγκράτηση του υποτακτικού συντρόφου. Αυτό μπορεί να γίνει με δερμάτινες χειροπέδες, χειροπέδες ή σχοινιά. Δεν υπάρχουν όρια στη φαντασία σας. Υπάρχει μόνο ένα όριο: ο χρόνος! Κάθε σκλάβος έχει φυσικά όρια και αυτά μπορούν να εξερευνηθούν θαυμάσια κατά τη διάρκεια της δουλείας στο σταυρό του Αγίου Ανδρέα. Το να στέκεστε με τα πόδια σας ανοιχτά είναι ήδη μια πρόκληση και το να ανοίγετε τα χέρια σας προς τα πάνω είναι ακόμα πιο άβολο. Επιπλέον, τα χέρια γίνονται όλο και πιο βαριά από μόνα τους, καθώς το αίμα ρέει σιγά σιγά πίσω στο σώμα. Το αποτέλεσμα είναι το μούδιασμα. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να επιλέξετε χειροπέδες και χειροπέδες αστραγάλου υψηλής ποιότητας. Σας προτείνουμε τις ειδικές χειροπέδες μας 9885 - κάντε κλικ εδώ).

     

    Τώρα ο σκλάβος είναι δεμένος - και τώρα τι Λοιπόν, τώρα αρχίζει πραγματικά η πραγματική συνεδρία BDSM. Μπορείτε να εξερευνήσετε το σώμα του ανεμπόδιστα και να διεγείρετε τις ερωτογενείς ζώνες ανάλογα. Εάν ο σκλάβος είναι στερεωμένος με το πρόσωπο προς το σταυρό του Αγίου Ανδρέα, μπορείτε φυσικά να εισαγάγετε επίσης μια συνεδρία ξυλοδαρμού ή/και μαστίγωμα. Είναι σημαντικό να δίνετε προσοχή στα σήματα του σκλάβου σας. Γι' αυτό θυμηθείτε το Safeword και να κάνετε ερωτήσεις, εάν είναι απαραίτητο.

     

    Τι είναι ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα BDSM

     

    Μπορεί να τον δει κανείς σε κάθε σιδηροδρομική διάβαση και αναφέρεται επίσης στη Βίβλο: ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα! Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα σε ένα πλαίσιο δουλείας είναι ένας σταυρός σε σχήμα Χ σε ανθρώπινο μέγεθος (συχνά αποκαλείται απλώς σταυρός). Πήρε το όνομά του από τον απόστολο Ανδρέα, ο οποίος λέγεται ότι καταδικάστηκε σε θάνατο με σταύρωση σε σταυρό σε σχήμα Χ γύρω στο 60 μ.Χ. Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα στη δουλεία είναι συνήθως κατασκευασμένος από ξύλο ή μέταλλο και χρησιμοποιείται για να συγκρατεί τον παθητικό σύντροφο (κάτω μέρος ή σκλάβο). Το μπροστινό και το πίσω μέρος του παθητικού συντρόφου είναι ελεύθερα προσβάσιμα στον ενεργό σύντροφο, Top, και τα άκρα είναι απλωμένα και στερεωμένα.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Ανδρέα
    • Με βάση
    • Υλικό
    • Περιλαμβάνεται υλικό τοποθέτησης
    • Διαθέτει διάφορα σημεία στερέωσης.
    • Το ύψος είναι 2,30 m με επιφάνεια βάσης περίπου 1 m²
    • Καθώς τα πόδια του σκλάβου βρίσκονται στο πάτωμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της στερέωσης στο σταυρό του Αγίου Ανδρέα, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου κίνδυνοι με αυτόν τον τύπο στερέωσης. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην κυκλοφορία του αίματος στα χέρια, η οποία μπορεί να σταματήσει εάν ο σκλάβος είναι καθηλωμένος για πολύ ώρα.
    • Ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα αποτελεί πλέον στάνταρ εξοπλισμό σε κάθε στούντιο dominatrix. Πολλά swingers clubs διαθέτουν επίσης ειδικά εξοπλισμένα δωμάτια BDSM με σταυρό του Αγίου Ανδρέα. Ένας σταυρός δουλείας μπορεί επίσης να βρεθεί όλο και πιο συχνά σε ιδιωτικές κρεβατοκάμαρες. Εάν ένας σκλάβος είναι προσκολλημένος στον σταυρό, δεν πρέπει ποτέ να μείνει μόνος του. Ακόμα και τα κατά τα άλλα ασήμαντα προβλήματα μπορεί να έχουν σοβαρές συνέπειες αν περιοριστούν με αυτόν τον τρόπο. Άτομα με άσθμα ή καρδιακά προβλήματα θα πρέπει γενικά να αποφεύγουν να δένονται με το σταυρό του Αγίου Ανδρέα.

     

     

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Wunderbar

    Schnell aufzubauen und auch wieder abzubauen, sehr gutes Stecksystem, komplett kippsicher, alles sicher und wunderbar verarbeitet. Hand- Fußfesseln und ein Bauchgurt lassen sich im Handumdrehen anbringen. Preis unschlagbar für diese Qualität.

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Una croce di Sant'Andrea che ho sempre sognato

    La croce di Sant'Andrea è molto ben fatta, estremamente stabile e sicura da usare. Consigliato!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Produit de qualité

    Très bonne finition, très stable et sûre. Envoi discret à Marseille.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Quality made in Germany

    Prompt delivery to Chicago. It came as it displayed. Happy with it.

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    großartig und universell

    Es gibt wahrlich keine bessere Möglichkeit als ein Andreaskreuz, die Sklavin bzw. den Sklaven ruhiggestellt zu präsentieren und dann nach Belieben zu betrachten, zu berühren, zu behandeln oder auch nur "zappelnd" warten zu lassen. Da muss man aufpassen, dass die Fantasie nicht durchgeht.

    • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Σταυρός του Αγίου Ανδρέα BDSM - Έπιπλα BDSM - Σταυρός BDSM - Σταυρός δεσμών

    Σταυρός του Αγίου Ανδρέα BDSM - Έπιπλα BDSM - Σταυρός BDSM - Σταυρός δεσμών

    Εκτός από το βασικό σχήμα, ο καινοτόμος σταυρός του Αγίου Ανδρέα 2. 0 δεν έχει πλέον πολλά κοινά με τους ξύλινους σταυρούς δουλείας. Χάρη στο μεταλλικό πλαίσιο, αυτός ο σταυρός του Αγίου Ανδρέα είναι εξαιρετικά σταθερός, ανθεκτικός και ασφαλής για χρήση σε δεσμά. Η χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και η καλά μελετημένη κατασκευή καθιστούν τον σταυρό του Αγίου Ανδρέα μας ένα

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: