Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Σεξ slings και ερωτικές διακυμάνσεις

Ενημερωτικό δελτίο

Ρυθμιζόμενο Fuck Bench με προσκέφαλο

Εάν θέλετε ο σύντροφός σας να διεισδύσει ιδιαίτερα βαθιά με τη γροθιά, το πέος, το χέρι ή το strap-on, το Doggy Style Fuck Bench είναι το τέλειο αξεσουάρ. Αυτή η υπέροχη εφεύρεση δεν είναι απλώς ένας πάγκος για γαμήσι. Είναι ένα πολυτάλαντο ταλέντο- και ένας πάγκος σεξ πολλαπλών χρήσεων για απλά όλες τις φαντασιώσεις σας.

Περισσότερες πληροφορίες

2998/00

749,90 €


-50,00 €

699,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αν θέλετε ο σύντροφός σας να διεισδύσει βαθιά με τη γροθιά, το πέος, το χέρι ή το strap-on, το Doggy Style Fuck Bench είναι το τέλειο αξεσουάρ. Αυτή η υπέροχη εφεύρεση δεν είναι απλώς ένας πάγκος για γαμήσι. Είναι ένα πολυτάλαντο ταλέντο- και ένας πάγκος σεξ πολλαπλών χρήσεων για απλά όλες τις φαντασιώσεις σας.

     

    Το Fuck Bench μας αποτελείται από τρεις παραγεμισμένους, δίπλα-δίπλα ατομικούς πάγκους με συνολικό πλάτος 65 cm για άνετη χρήση. Το μεσαίο τμήμα του Fuck Bench μπορεί να ανυψωθεί, ώστε ο σύντροφος να μπορεί να υιοθετήσει στάσεις που διευκολύνουν το fisting, rimming ή το σεξ ευκολότερο και πιο έντονο και για τους δύο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Fuck Bench κρεμασμένο από το ταβάνι, στο ράφι sling ή στο πάτωμα.

     

    Στο Doggy Style με το Fuck Bench μας γίνεται ακόμα πιο άνετο και για τους δυο σας και ο σύντροφός σας μπορεί να σας διεισδύσει πολύ περισσότερο. Αυτό κάνει το σεξ ή το fisting αισθάνεται ακόμα πιο έντονο! Αντί να στηρίζεστε στα χέρια σας, στηρίζεστε στους αγκώνες σας. Το ρυθμιζόμενο σε ύψος μεσαίο τμήμα του Fuck Bench στηρίζει το πάνω μέρος του σώματός σας. Αυτό αναδεικνύει περισσότερο τον σέξι πισινό σας και μπορείτε να τεντώσετε τον πισινό σας προς τον σύντροφό σας με πολύ πιο εμφανή και ελκυστικό τρόπο. Το πλεονέκτημα για εσάς: Ο σύντροφός σας μπορεί να σας διεισδύσει ακόμα πιο βαθιά

     

    Κορυφαία σημεία: Ο άντρας σας μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα:

     

    • Στιβαρότητα, ασφάλεια και άνεση!
    • Αυτό δεν είναι απλώς ένας πάγκος για γαμήσι. Είναι ένα πολυεργαλείο- ένας πάγκος σεξ πολλαπλών χρήσεων για απλά τα πάντα.
    • Πάρτε το δυνατά. Δώσ' του γροθιά. Χειροκροτήστε τον. Χτυπήστε τον. Δέστε τον.
    • Doggy Style ή στην πλάτη του. Στο πάτωμα ή κρεμασμένος στο ράφι μας sling.
    • Με το Fuck Bench δημιουργείτε το δικό σας δωμάτιο παιχνιδιού!

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει το σεξ με το Doggy Style Fuck Bench

     

    Μια αλλαγή οπτικής γωνίας δεν βλάπτει ποτέ, οπότε γιατί να μην αλλάξετε την οπτική σας γωνία κατά τη διάρκεια του σεξ Είστε στα τέσσερα σαν κουτάβι, ενώ ο σύντροφός σας διεισδύει βαθιά από πίσω - μιλάμε για τη στάση Doggy Style, φυσικά. Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς στάσεις του σεξ.

     

    Στην παραλλαγή doggy style, γονατίζεις στα τέσσερα, ο σύντροφός σου στέκεται πίσω σου και σε διεισδύει από πίσω. Η θέση σας είναι πιο παθητική. Ο σύντροφός σας αναλαμβάνει τον ενεργό ρόλο και αποφασίζει πόσο γρήγορα και βαθιά διεισδύει - για πολλούς άνδρες, αυτό είναι που κάνει τη στάση Doggy Style τόσο ελκυστική. Αλλά και αυτή η στάση έχει τα πλεονεκτήματά της για εσάς: Το σημείο απόλαυσης, ο προστάτης, διεγείρεται περισσότερο από ό,τι σε άλλες στάσεις του σεξ.

     

    Πώς χρησιμοποιώ το Doggy Style Fuck Bench

     

    Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Doggy Style Fuck Bench στο πάτωμα ή αναρτημένο από το ταβάνι. Ωστόσο, σας συνιστούμε να το χρησιμοποιείτε στο πλαίσιο sling. Το μεσαίο τμήμα του Fuck Bench μπορεί να ρυθμιστεί ψηλότερα για να χρησιμοποιείται, να δίνεται με γροθιά ή να περιτριγυρίζεται άνετα στη θέση Doggy Style. Εάν επαναφέρετε το μεσαίο τμήμα επίπεδο στη θέση βάσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Fuck Bench μας ακόμη και ως σανίδα sling.

     

    Το Fuck Bench είναι τοποθετημένο σε ένα πολύ ανθεκτικό συγκολλημένο χαλύβδινο πλαίσιο που είναι βέβαιο ότι θα διαρκέσει μια ζωή. Οι τρεις επιμέρους πάγκοι έχουν κατασκευαστεί από ξύλο και έχουν παραγεμιστεί με παχύ, υψηλής πυκνότητας αφρό και ταπετσαριστεί με μαύρο, αδιάβροχο θαλάσσιο τεχνητό δέρμα.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω τον πάγκο Fuck

     

    Απλώς καθαρίστε το Fuck Bench με ένα υγρό πανί. Αν θέλετε έναν απολυμαντικό καθαρισμό, χρησιμοποιήστε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Doggy Style Fuck Bench
    • Το μήκος του Fuck Bench είναι 1 μέτρο.
    • Οι αλυσίδες και τα άγκιστρα δεν περιλαμβάνονται.
    • Διαστάσεις: 65 cm x 100 cm x 10 cm.
    • Βάρος: 23 kg
    • Υλικό: Πολυουρεθάνη, ξύλο, μέταλλο.
    • Κατασκευάζεται στην Ευρώπη
    • Πιθανές αναρτήσεις: Πιθανές αναρτήσεις: Πιθανές αναρτήσεις: Πιθανές αναρτήσεις: Sling Πιθανές μορφές τοποθέτησης: Ράφι ή στερεωμένο στην οροφή.
    • Προφυλάξεις: ΠΡΙΝ ΑΝΟΊΞΕΤΕ ΤΡΎΠΕΣ, ΛΆΒΕΤΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΆΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΈΓΞΤΕ ΤΗ ΣΤΑΘΕΡΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΟΦΉΣ ΣΑΣ. Δεν ευθυνόμαστε για πτώσεις που οφείλονται σε λανθασμένη χρήση/εγκατάσταση του Fuck Bench.



     

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    sehr gute qualität

    wenn auch nicht sehr billig, die qualiität ist aber bestens - hier 5 sterne. die farben in bordeaux und schwarz sind genau wie abgebildet. wir sind jedenfalls sehr zufrieden, die fickbank kann man unbedingt weiter empfehlen. lieferung und gute diskrete verpackung. und schnelle lieferung vielen dank markus und stefan

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Ρυθμιζόμενο Fuck Bench με προσκέφαλο

    Ρυθμιζόμενο Fuck Bench με προσκέφαλο

    Εάν θέλετε ο σύντροφός σας να διεισδύσει ιδιαίτερα βαθιά με τη γροθιά, το πέος, το χέρι ή το strap-on, το Doggy Style Fuck Bench είναι το τέλειο αξεσουάρ. Αυτή η υπέροχη εφεύρεση δεν είναι απλώς ένας πάγκος για γαμήσι. Είναι ένα πολυτάλαντο ταλέντο- και ένας πάγκος σεξ πολλαπλών χρήσεων για απλά όλες τις φαντασιώσεις σας.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: