Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Έπιπλα BDSM και έπιπλα σεξ

Ενημερωτικό δελτίο

Κάθισμα χείλους 2.0

Το Rim Seat 2.0 από τη MEO είναι μια καινοτόμος και φιλική προς το χρήστη λύση για τους λάτρεις των rimming και το anilingus. Το προϊόν συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και στιβαρότητα για να rimming μια ευχάριστη και ιδιαίτερα έντονη εμπειρία.

Περισσότερες πληροφορίες

3499/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το Rim Seat 2.0 από τη MEO είναι μια καινοτόμος και φιλική προς το χρήστη λύση για τους λάτρεις των rimming και το anilingus. Το προϊόν συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και στιβαρότητα για να rimming να κάνει το rimming μια ευχάριστη και ιδιαίτερα έντονη εμπειρία.

    Τι είναι το rimming;

    Για πολλούς ανθρώπους, το γλείψιμο και η γευσιγνωσία του συντρόφου τους είναι σημαντικό μέρος της σεξουαλικότητας. Κατά τη διάρκεια του rimming ο πρωκτός του συντρόφου, που συνήθως περιλαμβάνει και την περιοχή του περινέου, διεγείρεται με τα χείλη και τη γλώσσα. Αυτό μπορεί να γίνει τόσο επιφανειακά όσο και με διείσδυση του πρωκτού με τη γλώσσα. Η πρωκτική περιοχή είναι εξοπλισμένη με πολυάριθμες νευρικές απολήξεις και αποτελεί μία από τις ερωτογενείς ζώνες για πολλούς ανθρώπους. Μια άλλη παραλλαγή είναι το λεγόμενο facesitting, κατά το οποίο ο δέκτης κάθεται στο πρόσωπο του συντρόφου που βρίσκεται ανάσκελα. Το Rim Seat 2.0 αναπτύχθηκε για να διευκολύνει αυτό το είδος σεξουαλικού παιχνιδιού. Με το Rim Seat 2.0, είναι δυνατόν να παίζετε μεταξύ σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να καταπονείστε και να περιποιηθείτε και να απολαύσετε τον σύντροφό σας πιο εντατικά από ποτέ.

    Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του Rim Seat 2.0:

    • Απλή συναρμολόγηση και ρύθμιση ύψους: Το Rim Seat 2.0 χαρακτηρίζεται από την απλή συναρμολόγηση και ρύθμιση ύψους. Χάρη στους φιλικούς προς το χρήστη συνδετήρες ταχείας απελευθέρωσης*, το κάθισμα μπορεί να στηθεί, να ρυθμιστεί και να αποθηκευτεί εξίσου γρήγορα.
    • Υλικό: Κατασκευασμένο από ανθεκτικό στις γρατζουνιές, βαμμένο με πούδρα ατσάλι, το Rim Seat 2.0 είναι εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό. Αυτό εγγυάται ανθεκτικότητα και αξιόπιστη λειτουργία ακόμη και με εντατική χρήση.
    • Δύο πρόσθετες λαβές στα πόδια του Rim Chair ανοίγουν νέες δυνατότητες χρήσης. Ο "top" (ο κυρίαρχος) μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να σπρώχνει τον εαυτό του προς τα κάτω, ενώ ο "sub" (ο υποτακτικός) μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να τραβηχτεί προς τα πάνω για ακόμα πιο έντονη διέγερση. Αυτή η λειτουργία διευρύνει το φάσμα των σεξουαλικών εμπειριών.
    • Ανοιχτό κάθισμα για πρόσθετους τύπους παιχνιδιού: Το κάθισμα, το οποίο είναι ανοιχτό στο μπροστινό μέρος, έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει πρόσθετους τύπους παιχνιδιού, όπως το "Cock & Ball Play". Αυτό επιτρέπει την ταυτόχρονη διέγερση πολλών ερωτογενών ζωνών και αυξάνει τις δυνατότητες για ένα ευρύ φάσμα σεξουαλικών δραστηριοτήτων.

    Το Rim Seat 2.0 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα στιβαρό, ευέλικτο και άνετο έπιπλο σεξ για τις προσωπικές τους στιγμές. Με το φιλικό προς το χρήστη σχεδιασμό και τις πολλαπλές λειτουργίες του, το Rim Seat 2.0 προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για δημιουργικές και ικανοποιητικές εμπειρίες rimming.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Rim Seat 2.0
    • Εύκολο στη συναρμολόγηση και ρυθμιζόμενο σε ύψος.
    • Υλικό: ανθεκτικό στις γρατζουνιές, ατσάλι με βαφή πούδρας, εξαιρετικά στιβαρό και ανθεκτικό.
    • Η MEO παρουσιάζει το Rim Seat 2.0, το οποίο καθιστά το rimming το καθιστά εύκολο! Το Rim Seat 2.0 είναι πολύ σταθερό και ανθεκτικό και μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα σε ύψος.
    • Οι δύο πρόσθετες λαβές στα πόδια του Rim Seat 2.0 του δίνουν μια επιπλέον διάσταση. Το "υποκείμενο" μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να σπρώξει τον εαυτό του προς τα κάτω ή ο "κορυφαίος" μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να τραβηχτεί προς τα πάνω για ακόμα πιο έντονη διέγερση.
    • Το κάθισμα, το οποίο είναι ανοιχτό στο μπροστινό μέρος, προσφέρει επίσης τη δυνατότητα "παιχνιδιού με πούτσο και μπάλα".
    • Το Rim Seat 2.0 είναι εύκολο να τοποθετηθεί και να προσαρμοστεί χάρη στους συνδετήρες ταχείας απελευθέρωσης και είναι εξίσου εύκολο να αποθηκευτεί ξανά.
    • Χρώμα: μαύρο
    • Συνδετήρας ταχείας απελευθέρωσης*: Αυτοί οι συνδετήρες ταχείας αποδέσμευσης είναι μικρά μηχανικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση ή τη στερέωση διαφόρων εξαρτημάτων μεταξύ τους γρήγορα και χωρίς εργαλεία. Υπάρχουν σε διάφορα σχέδια, αλλά ένας κοινός τύπος αποτελείται από έναν μεταλλικό πείρο που περιέχει έναν μηχανισμό με μπίλια ή κουμπί που φορτίζεται με ελατήριο. Όταν ο πείρος εισάγεται μέσα από μια αντίστοιχη οπή, ο μηχανισμός αυτός ασφαλίζει στη θέση του, ασφαλίζοντας δύο εξαρτήματα μεταξύ τους. Για να λυθεί η σύνδεση, το κουμπί ή η σφαίρα πιέζεται και ο πείρος τραβιέται προς τα έξω. Αυτός ο τύπος συνδετήρα είναι ιδιαίτερα πρακτικός όταν απαιτείται γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση ή αποσυναρμολόγηση. Επομένως, χρησιμοποιούνται συχνά σε αρθρωτά έπιπλα σεξ όπως το Rim Seat 2.0 ή σε άλλες περιπτώσεις όπου απαιτείται γρήγορη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

      Αξιολόγηση 

      Simply amazing

      I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Κάθισμα χείλους 2.0

      Κάθισμα χείλους 2.0

      Το Rim Seat 2.0 από τη MEO είναι μια καινοτόμος και φιλική προς το χρήστη λύση για τους λάτρεις των rimming και το anilingus. Το προϊόν συνδυάζει άνεση, λειτουργικότητα και στιβαρότητα για να rimming μια ευχάριστη και ιδιαίτερα έντονη εμπειρία.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: