Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πρωκτικά ντους

Ενημερωτικό δελτίο

Πλύση πρωκτού από σιλικόνη Aquameo Drizzle - μήκος 15 cm

Ζήστε μια επανάσταση στην προσωπική υγιεινή με το εύκαμπτο 15 cm μήκος Drizzle από σιλικόνη από την Aquameo, ζήστε μια επανάσταση στην προσωπική υγιεινή. Ως ειδικοί στα υψηλής ποιότητας προσωπικά λιπαντικά, επεκτείνουμε τώρα τη γκάμα μας για να συμπεριλάβουμε μια οικεία πλύση που έχει αναπτυχθεί για καθημερινή φρεσκάδα και καθαριότητα - τόσο για πρωκτική όσο και για κολπική χρήση.

Περισσότερες πληροφορίες

3566/00

Διαθέσιμο σύντομα

Περισσότερες πληροφορίες

Η προσωπική υγιεινή δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη με την εύκαμπτη πρωκτική πλύση σιλικόνης Drizzle!

Ζήστε μια επανάσταση στην προσωπική υγιεινή με την εύκαμπτη πρωκτική πλύση σιλικόνης μήκους 15 cm Drizzle από σιλικόνη από την Aquameo, ζήστε μια επανάσταση στην οικεία υγιεινή. Ως ειδικοί στα υψηλής ποιότητας λιπαντικά, επεκτείνουμε τώρα τη γκάμα μας με ένα ντους οικειότητας που έχει αναπτυχθεί για καθημερινή φρεσκάδα και καθαριότητα - τόσο για πρωκτική όσο και για κολπική χρήση. Το "Drizzle" είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αρχάριους χάρη στο μικρότερο μήκος του. Η αρχή μιας νέας εποχής άνεσης και καθαριότητας. Με την πρωκτική πλύση Drizzle από την Aquameo η προσωπική υγιεινή γίνεται παιχνιδάκι. Αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί από το πόσο εύκολα και αποτελεσματικά μπορείτε να αισθάνεστε απόλυτα καθαροί!

Με την Aquameo, επιλέγετε την απαλή και ευχάριστη οικεία υγιεινή - για εσωτερική καθαριότητα που μπορείτε να αισθανθείτε.

Η πρωκτική πλύση Aquameo από υγιεινή σιλικόνη υπόσχεται απαλό και σχολαστικό καθαρισμό από μέσα, προσαρμοσμένο στις ατομικές σας ανάγκες. Ο εύκολος χειρισμός και η διακριτικότητα είναι αυτονόητη. Συνεπώς, η πρωκτική πλύση μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προβλήματα και στα ταξίδια.

Πώς χρησιμοποιώ μια πρωκτική πλύση

Για μια ευχάριστη και αποτελεσματική εφαρμογή της πρωκτικής πλύσης, συνιστάται να ζεστάνετε το νερό σε θερμοκρασία σώματος. Ιδανικά, ο πρωκτός θα πρέπει να καθαρίζεται περίπου 45 λεπτά πριν από την πρωκτική επαφή, ώστε να εξασφαλίζεται η βέλτιστη καθαριότητα. Δύο απαραίτητοι σύντροφοι δεν πρέπει να λείπουν κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής ή του πρωκτικού ντους: Λιπαντικό και χαλαρή ατμόσφαιρα. Ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo, εξασφαλίζει ότι η πρωκτική πλύση μπορεί να εισαχθεί αβίαστα και απαλά, είτε πρωκτικά είτε κολπικά.

Τα κυριότερα σημεία του εύκαμπτου πρωκτικού ντους Drizzle κατασκευασμένο από σιλικόνη:

  • Η πρωκτική πλύση από Aquameo συγκεντρώνει πόντους για την ευκολία χρήσης της. Ως αξιόπιστη προσθήκη στην ιεροτελεστία του ντους σας, το ενδορραχιαίο ντους μπορεί να συνδεθεί εύκολα με τον σωλήνα του ντους σας.
  • Το εύκαμπτο υλικό σιλικόνης προσαρμόζεται απαλά στην ανατομία σας και επιτρέπει τον ασφαλή και σχολαστικό καθαρισμό - ιδανικό για την κολπική και πρωκτική περιοχή. Ο αποτελεσματικός καθαρισμός σας κάνει να αισθάνεστε πάντα φρέσκια και καθαρή.
  • Αυτά τα πρωκτικά ντους έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να περιποιούνται τα πιο ευαίσθητα σημεία του σώματός σας με τη μέγιστη δυνατή φροντίδα και αφοσίωση. Τα πρωκτικά ντους σιλικόνης δεν είναι μόνο εύκολα στη χρήση, αλλά και εξαιρετικά ανθεκτικά, καθώς η σιλικόνη είναι γνωστή ως στιβαρό και ανθεκτικό υλικό.
  • Είτε είστε νέοι στη χρήση πρωκτικών ντουζών είτε έμπειροι και αναζητάτε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας, μια πρωκτική ντουζέρα σιλικόνης σας προσφέρει το καλύτερο και από τους δύο κόσμους - άνεση και ασφάλεια. Μπορείτε να χαλαρώσετε, να νιώσετε ασφάλεια και να επικεντρωθείτε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία - την προσωπική σας σωματική υγιεινή και ευεξία.


Πρωκτικές ντουζιέρες από σιλικόνη ή μέταλλο

Ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στις συμβατικές μεταλλικές ντουζιέρες και να μεταβείτε στη νέα γενιά εύκαμπτων και φιλικών προς το δέρμα πρωκτικών ντουζιέρων σιλικόνης. Αυτό όχι μόνο βελτιώνει την προσωπική σας υγιεινή, αλλά συμβάλλει και στην ευεξία σας. Είναι βέβαιο ότι θα νιώσετε τη διαφορά. Εξάλλου, όλοι πρέπει να προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε το σώμα μας με αγάπη και να του προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, βελτιώνοντας την προσωπική μας υγιεινή και χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα προϊόντα. Ζήστε ένα εντελώς νέο επίπεδο καθαριότητας και άνεσης με την επαναστατική σιλικονούχα τουαλέτα οικιακής χρήσης από την Aquameo.

Επιλέξτε την Aquameo για μια αξιόπιστη πρωκτική πλύση που φέρνει ποιότητα και άνεση στην καθημερινή σας ρουτίνα υγιεινής - γιατί το σώμα σας αξίζει μόνο το καλύτερο.

More details:

  • Aquameo πρωκτική πλύση από σιλικόνη
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρωκτική και κολπική πλύση.
  • Η αρχή της Aquameo: υψηλής ποιότητας προϊόντα οικιακής χρήσης για την ευεξία σας. Η εμπειρία που έχει αποκτηθεί από την παραγωγή λιπαντικών ενσωματώνεται στην ανάπτυξη των ενδόμυχων πλύσεων και εντυπωσιάζει με την ποιότητα και τη φροντίδα της.
  • Η κεφαλή ντους ταιριάζει σε όλους τους σωλήνες ντους με τυπικό σπείρωμα μισής ίντσας.
  • Σούπερ εύκαμπτη, προσαρμόζεται αβίαστα στην ανατομία.
  • Κατάλληλο για όλα τα λιπαντικά.
  • Συνολικό μήκος 16 cm, διάμετρος 2 cm, μήκος εισαγωγής 15 cm.
  • Χρώμα: Χαρακτηριστικό μπλε Aquameo.
  • Οι προσωπικές ντουσιέρες από την Aquameo διατίθενται σε τέσσερα μεγέθη.
  • Υλικό: Σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις και ABS.
  • Δεν κάνουμε συμβιβασμούς όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια των οικείων και πρωκτικών μας ντουζών. Στη MEO, εργαζόμαστε καθημερινά για να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητά μας και να βάζουμε την ικανοποίησή σας πάνω απ' όλα.
  • Τα MEO και Aquameo είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία.


Η χρήση πρωκτικού ντους πριν από το πρωκτικό σεξ είναι σημαντική για διάφορους λόγους:

1. Υγιεινή: Ο καθαρισμός με μια πρωκτική πλύση προηγουμένως μπορεί να απομακρύνει ανεπιθύμητη βρωμιά και βακτήρια, μειώνοντας τον κίνδυνο μόλυνσης και εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη καθαριότητα.

2. Άνεση: Η χρήση μιας πρωκτικής πλύσης μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο καθαροί και πιο άνετοι συνολικά, καθιστώντας τη σεξουαλική εμπειρία πιο ευχάριστη.

3. Πρόληψη: Κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ, τα βακτήρια μπορούν εύκολα να εξαπλωθούν σε άλλες περιοχές του σώματος και να προκαλέσουν λοιμώξεις. Ο σχολαστικός καθαρισμός με μια πρωκτική πλύση εκ των προτέρων μπορεί να το αποτρέψει αυτό.

Μια πρωκτική πλύση μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη μετά το πρωκτικό σεξ:

1. Υγιεινή: Οι πρωκτικές πλύσεις βοηθούν στην απομάκρυνση τυχόν εναπομείναντος λιπαντικού, υπολειμμάτων προφυλακτικού ή άλλων υπολειμμάτων.

2. Υγεία: Μια πρωκτική πλύση μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κινδύνου λοιμώξεων με την απομάκρυνση των επιβλαβών βακτηρίων.

3. Άνεση: Μια πρωκτική πλύση μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο φρέσκοι και καθαροί μετά το πρωκτικό σεξ.

Σημείωση: Η υπερβολική ή πολύ συχνή χρήση πρωκτικών πλύσεων μπορεί να διαταράξει τη φυσική εντερική χλωρίδα και να προκαλέσει ερεθισμό.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

Πλύση πρωκτού από σιλικόνη Aquameo Drizzle - μήκος 15 cm

Πλύση πρωκτού από σιλικόνη Aquameo Drizzle - μήκος 15 cm

Ζήστε μια επανάσταση στην προσωπική υγιεινή με το εύκαμπτο 15 cm μήκος Drizzle από σιλικόνη από την Aquameo, ζήστε μια επανάσταση στην προσωπική υγιεινή. Ως ειδικοί στα υψηλής ποιότητας προσωπικά λιπαντικά, επεκτείνουμε τώρα τη γκάμα μας για να συμπεριλάβουμε μια οικεία πλύση που έχει αναπτυχθεί για καθημερινή φρεσκάδα και καθαριότητα - τόσο για πρωκτική όσο και για κολπική χρήση.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: