Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αυνανιστές για άνδρες

Ενημερωτικό δελτίο

Μασάζ πέους από τον Dr Cock

Το επαναστατικό μασάζ πέους Dr Cock προσφέρει έναν νέο τρόπο διέγερσης και μεγέθυνσης του πέους. Αυτή η συσκευή υψηλής ποιότητας έχει σχεδιαστεί ειδικά για άνδρες που αυνανίζονται εντατικά και ταυτόχρονα προάγουν την εκπαίδευση και τη διεύρυνση του πέους.

Περισσότερες πληροφορίες

3369/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το επαναστατικό μασάζ πέους Dr Cock προσφέρει έναν νέο τρόπο διέγερσης και μεγέθυνσης του πέους. Αυτή η συσκευή υψηλής ποιότητας είναι ειδικά σχεδιασμένη για άνδρες που αυνανίζονται εντατικά και ταυτόχρονα διεγείρουν την εκπαίδευση και τη διεύρυνση του πέους.

     

    Το βαθύ μασάζ οδηγεί σε μεγαλύτερο πέος!

     

    Το μασάζ πέους Dr. Cock είναι εξοπλισμένο με τέσσερις εξαιρετικά αποτελεσματικούς κυλίνδρους μασάζ που κάνουν ειδικό μασάζ και διεγείρουν το πέος. Το βαθύ μασάζ, η απαλή πίεση και οι κυλιόμενες κινήσεις προάγουν την κυκλοφορία του αίματος και τεντώνουν τον ιστό του πέους. Μέσω της τακτικής προπόνησης με το μασάζ πέους, μπορεί να επιτευχθεί ισχυρότερη στύση, μεγαλύτερη αντοχή και διεύρυνση του πέους. Για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το τζελ αυνανισμού STROKE σε συνδυασμό με το μασάζ πέους. Η ειδική σύνθεση του τζελ εντείνει τη διέγερση και επιτρέπει μια ακόμη πιο έντονη εμπειρία.

     

    Ο εργονομικός σχεδιασμός του μασάζ πέους το καθιστά εύκολο και άνετο στη χρήση. Οι κύλινδροι προσαρμόζονται τέλεια στο σχήμα του πέους και επιτρέπουν μια ευχάριστη ολίσθηση πάνω στο δέρμα. Η ατομικά ρυθμιζόμενη ένταση επιτρέπει την προσαρμογή της προπόνησης στις προσωπικές ανάγκες και έτσι επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

     

    Εκτός από τη χρήση ως συσκευή αυνανισμού, το Dr. Penis Massager προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να τεντώσει το πέος. Μέσω στοχευμένων ασκήσεων διάτασης μπορεί να προπονηθεί ο ιστός του πέους και, με την πάροδο του χρόνου, να επιτευχθεί διεύρυνση του πέους. Ο κύλινδρος μασάζ επιτρέπει την ελεγχόμενη και ασφαλή εφαρμογή για την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων.

     

    Το Dr. Cock Penis Massager είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και μπορεί να καθαριστεί υγιεινά και εύκολα με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Ανακαλύψτε τώρα τις πολλές δυνατότητες του Dr. Cock Penis Massager και βιώστε πιο έντονο αυνανισμό, προπόνηση και εντυπωσιακή διεύρυνση του πέους.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες: Το εργαλείο για το πέος του πέους είναι ιδανικό για την εφαρμογή του σε κάθε περίπτωση:

     

    • Cock Penis Massager
    • Εξοπλισμένο με 4 κυλίνδρους μασάζ
    • Συμπαγής και διακριτικός σχεδιασμός.
    • Διαστάσεις: 90 mm πλάτος x 90 mm μήκος x 40 mm ύψος, διάμετρος 25 mm έως 55 mm.
    • Υλικό: Σιλικόνη, ABS

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Vier Druckrollen für drei Schwellkörper

    Die Konstruktion dieses Massagegeräts ist auf breite Penismaße ausgelegt. Interessant ist es, dass vier leicht profilierte Druckrollen des erigierten Penis in die "Zange nehmen". Dazu sind sie schwenkbar gelagert, so dass sie immer an zu massierenden Objekt anliegen. Insgesamt sieht dieses Massagegerät sehr technisch aus, erfüllt aber seine Aufgabe wirksam.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Μασάζ πέους από τον Dr Cock

    Μασάζ πέους από τον Dr Cock

    Το επαναστατικό μασάζ πέους Dr Cock προσφέρει έναν νέο τρόπο διέγερσης και μεγέθυνσης του πέους. Αυτή η συσκευή υψηλής ποιότητας έχει σχεδιαστεί ειδικά για άνδρες που αυνανίζονται εντατικά και ταυτόχρονα προάγουν την εκπαίδευση και τη διεύρυνση του πέους.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: