Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ανιχνευτές & διαστολείς

Ενημερωτικό δελτίο

Αναγκαστική εκσπλαχνισμός BDSM - Δονητής πέους

Αναγκαστικός οργασμός και αναγκαστική απελευθέρωση μέσω πολλαπλών οργασμών! Αυτό το αριστοκρατικό παιχνίδι σεξ είναι ένας όμορφα σχεδιασμένος δονητής πέους BDSM αναγκαστικού οργασμού που σας επιτρέπει να διεγείρετε με ακρίβεια όλες τις ερωτογενείς ζώνες σας. Είναι εξοπλισμένο με 12 ρυθμίσεις δόνησης για εξαναγκαστικό οργασμό, οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα με το κουμπί

Περισσότερες πληροφορίες

2374/00

64,90 €


-10,00 €

54,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό το αριστοκρατικό παιχνίδι σεξ είναι ένας όμορφα σχεδιασμένος δονητής πέους BDSM αναγκαστικού οργασμού που σας επιτρέπει να διεγείρετε με ακρίβεια όλες τις ερωτογενείς ζώνες σας. Διαθέτει 12 ρυθμίσεις δόνησης για εξαναγκαστικό οργασμό που μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα με το κουμπί πίεσης στη λαβή.

     

    Ο δονητής πέους είναι το τέλειο παιχνίδι για τη διέγερση του πέους! Ο δονητής μας διαθέτει στρογγυλό άκρο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να διεγείρετε το ευαίσθητο άνοιγμα του πέους σας και το χείλος της βάλανος. Ο δονητής πέους της MEO είναι εξοπλισμένος με 12 ταχύτητες δόνησης και μπορεί να φορτιστεί με το παρεχόμενο καλώδιο USB. Ο δονητής πέους είναι ανθεκτικός στις πιτσιλιές, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε και στο ντους.

     

    Ο δονητής έρχεται σε πολυτελή θήκη αποθήκευσης, ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε το σεξουαλικό σας παιχνίδι διακριτικά.

     

    Καθαρίστε τον δονητή πριν και μετά τη χρήση με το καθαριστικό Sextoy Cleaner VERYCLEAN ή με ήπιο, αντιβακτηριδιακό σαπούνι για καλή υγιεινή. Το ειδικά αναπτυγμένο λιπαντικό μας VERYDEEP διευκολύνει την εισαγωγή του δονητή στο πέος.

     

    Αναγκαστικός οργασμός και αναγκαστικός ευνουχισμός μέσω πολλαπλών οργασμών

     

    "Αυτή η μορφή εξαναγκαστικού οργασμού με δονητή πέους χρησιμοποιείται σε μια μεγάλη ποικιλία καταστάσεων και χρησιμοποιείται επίσης στο BDSM. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο άνδρας είναι δεμένος για μια τέτοια θεραπεία, ώστε να μην μπορεί να ξεφύγει από τη θεραπεία. Τώρα ο άνδρας μπορεί να οδηγηθεί σε εξαναγκαστικό οργασμό μέσω των 12 ρυθμίσεων δόνησης.

     

    Η δυσκολία ενός εξαναγκαστικού οργασμού, ωστόσο, είναι να μην αφήσετε τον παθητικό άνδρα να ξεκουραστεί μετά από έναν οργασμό, αλλά να συνεχίσετε να τον διεγείρετε σεξουαλικά και να τον διεγείρετε για να μπορέσετε να προκαλέσετε άλλη μια κορύφωση. Εδώ, πάνω απ' όλα, οι διαφοροποιήσεις στις δυνατότητες παίζουν σημαντικό ρόλο. Αφενός, πρέπει να διεγερθεί η επιθυμία του άνδρα, αλλά το πέος του άνδρα πρέπει να διεγείρεται με όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους στην αρχή, ώστε να μην επιτευχθεί κάποια υπερδιέγερση. Ωστόσο, ο αριθμός των κορυφώσεων που πρέπει να επιτευχθούν διαφέρει από άνδρα σε άνδρα και εξαρτάται από ένα ευρύ φάσμα παραγόντων. Εάν φτάσει το σημείο στο οποίο ο άνδρας δεν μπορεί πλέον να φτάσει σε κορύφωση, ακόμη και με μεγάλη προσπάθεια, υπάρχουν δύο επιλογές.

     

    Στην εύκολη επιλογή, έχει επιτευχθεί ο στόχος του βίαιου εξανδραποδισμού. Ο υποτακτικός άνδρας "αρμέγεται" μέχρι να μην μπορεί πλέον να φθάσει σε οργασμό. Στη δεύτερη επιλογή, ο άνδρας οδηγείται τελικά σε αναγκαστικό οργασμό για μια τελευταία φορά μέσω μασάζ προστάτη με το διεγερτικό μας CUMELOT ®, προκειμένου να απομακρυνθούν πραγματικά όλα τα υπολείμματα σπέρματος και να φθάσει ο άνδρας πολύ πέρα από τα φυσικά του όρια.

     

    Μόλις επιτευχθεί αυτή η τελευταία κορύφωση, ο άνδρας δεν θα είναι πλέον σε θέση να φτάσει σε κορύφωση στο εγγύς μέλλον. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη, ωστόσο, ότι η διαδικασία αυτή μπορεί να είναι πολύ επίπονη και απαιτητική για τον άνδρα και θα πρέπει να υπάρχουν επαρκείς περίοδοι ανάπαυσης στη συνέχεια"

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Δονητής πέους BDSM για το άρμεγμα του πέους
    • Υλικό: σιλικόνη, ABS - χωρίς φθαλικό εστέρα
    • Βάρος: 170 γραμμάρια
    • Ρυθμιζόμενη δόνηση / πολλαπλών ταχυτήτων
    • Χρόνος λειτουργίας: 60 λεπτά
    • Ρυθμίσεις: 12
    • Πλάτος: 2,50 cm
    • Ελάχιστη διάμετρος: 0,50 cm
    • Μήκος: 14,70 cm
    • Ο δονητής πέους είναι επαναφορτιζόμενος με το παρεχόμενο καλώδιο φόρτισης USB.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Nice Gadget

    Lässt sich dank Etui gut verstauen um es auch mitzunehmen, sehr hohe frequenz um punktuell zu stimulieren.
    Gefällt mir sehr

      Αξιολόγηση 

      konzentrierte Reize

      Die Funktionalität eines Penisvibrators habe ich bereits durch ein anderes Gerät kennen- und schätzengelernt. Die vibrierende Spitze kann man(n) selbst über die Eichel oder in der Kranzfurche entlang zum Bändchen führen. Ein Abstecher zu den männlichen Lustknospen kann die Erregung weiter steigern. Zum Einleiten und während des Finales muss der Vibrator im Inneren der Eichel seine Wirkung entfalten.
      Das elegante Design des Vibrators inklusive der neutralen Aufbewahrung lässt dieses Angebot zum Geschenk für den männlichen Partner werden. Wenn er dann nur noch genießen muss, weil er damit behandelt wird, wird dieser Penisvibrator zum Luxusgeschenk.
      Aus eigener Erfahrung ist unbedingt zu erwähnen, dass damit auch die Vulva, die Labien und die Klitoris zum Vorteil und Genuss der Dame auf den Kontaktpunkt reizintensiv bearbeitet werden können.

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Αναγκαστική εκσπλαχνισμός BDSM - Δονητής πέους

      Αναγκαστική εκσπλαχνισμός BDSM - Δονητής πέους

      Αναγκαστικός οργασμός και αναγκαστική απελευθέρωση μέσω πολλαπλών οργασμών! Αυτό το αριστοκρατικό παιχνίδι σεξ είναι ένας όμορφα σχεδιασμένος δονητής πέους BDSM αναγκαστικού οργασμού που σας επιτρέπει να διεγείρετε με ακρίβεια όλες τις ερωτογενείς ζώνες σας. Είναι εξοπλισμένο με 12 ρυθμίσεις δόνησης για εξαναγκαστικό οργασμό, οι οποίες μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα με το κουμπί

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: