Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Αναγκαστικός οργασμός CUMELOT

Ενημερωτικό δελτίο

Αναγκαστικός διεγέρτης οργασμού - CUMELOT III BOREAS

Ο προστάτης είναι ένα ανδρικό σεξουαλικό κέντρο που καθορίζει την εκσπερμάτιση. Με τον διεγέρτη προστάτη CUMELOT III BOREAS, ο προστάτης διεγείρεται ειδικά μέσω μασάζ, δόνησης και θερμότητας μέχρι να εκχυθεί το σπέρμα.

Περισσότερες πληροφορίες

2378/00

139,90 €


-10,00 €

129,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το CUMELOT III BOREAS είναι η τελευταία εξέλιξη στον τομέα των διεγερτών προστάτη για την επίτευξη του λεγόμενου εξαναγκαστικού οργασμού. Μέσω της θερμότητας και της δόνησης, αυτός ο δονητής διεγείρει τον προστάτη καθώς και τις αισθητήριες γονάδες του άνδρα και παρέχει οργασμό, είτε το επιθυμεί είτε όχι.

     

    Αυτός ο αδιάβροχος δονητής προστάτη είναι κατασκευασμένος από ειδική σιλικόνη, η οποία τον κάνει να αισθάνεται πολύ μαλακός, παρόμοιος με ένα πραγματικό πέος. Το ισχυρό μοτέρ προσφέρει 3 επίπεδα ομοιόμορφης δόνησης καθώς και 9 διαφορετικούς ρυθμούς. Οι πρόσθετες νευρώσεις στον άξονα κάτω από τη βάλανο βελτιστοποιούν τη διέγερση και το ελαφρώς καμπυλωτό σχήμα είναι ιδανικό για τη διέγερση του προστάτη. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του CUMELOT III είναι η λειτουργία θέρμανσης στο άκρο, η οποία ζεσταίνει τον δονητή προστάτη μέχρι τη θερμοκρασία του σώματος.

     

    Ο προστάτης είναι ένα ανδρικό σεξουαλικό κέντρο που καθορίζει την εκσπερμάτιση. Με τον διεγέρτη προστάτη CUMELOT III, ο προστάτης διεγείρεται ειδικά μέσω μασάζ, δόνησης και θερμότητας, μέχρι να εκσπερματωθεί το σπέρμα.

     

    Χάρη στο σχεδιασμό του, το CUMELOT III είναι εύκολο να εισαχθεί και να τοποθετηθεί για να βρεθεί το "σημείο ευχαρίστησης" στους υποτακτικούς άνδρες. Στη συνέχεια, ο προστάτης διεγείρεται με απαλές ωθήσεις και περιστροφικές κινήσεις. Εάν προστεθεί θερμότητα και δόνηση, αυτό δρα σαν υπερβολική δόση (που ονομάζεται επίσης αισθητηριακή Overload ) στον προστάτη και οδηγεί σε μια ισχυρή εκσπερμάτιση.

     

    Αναγκαστικοί οργασμοί και άρμεγμα:

     

    Διεγείροντας τον προστάτη με τον δονητή προστάτη CUMELOT III, το σπέρμα του άνδρα μπορεί να "αρμέγεται", ακόμη και χωρίς στύση. Ένας μέσος άνδρας πρέπει να αρμέγεται πλήρως μέσα σε 30 λεπτά το πολύ. Διατίθενται διάφοροι τρόποι δόνησης. Για ιδιαίτερα απρόθυμους άνδρες, συνιστούμε το μέγιστο επίπεδο δόνησης και θερμότητας.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Διεγέρτης υψηλής ποιότητας υψηλής ποιότητας για το άρμεγμα του προστάτη
    • Πρώτη επιλογή για κυρίαρχους αφέντες και κυρίαρχες
    • Ιδανικό για τους χρήστες ζωνών αγνότητας
    • Συνιστάται για εξαναγκαστικούς οργασμούς, απενοχοποίηση, οργασμούς BDSM και άρμεγμα
    • Συνδυάζει μασάζ, θερμότητα και δόνηση
    • Επαναφορτιζόμενη χάρη στη σύνδεση USB
    • Λίγο τζελ ή/και σπρέι Analforte διευκολύνει την εισαγωγή. Για τον βέλτιστο καθαρισμό του CUMELOT III, συνιστούμε το σπρέι υγιεινής VERYCLEAN.
    • Δονήσεις: Ρυθμιζόμενη δόνηση / πολλαπλές ταχύτητες
    • Χρόνος λειτουργίας: 90 λεπτά
    • Ρυθμίσεις: 12
    • Αδιάβροχο
    • Χωρίς φθαλικό εστέρα
    • Μέγιστη διάμετρος: 3,90 cm
    • Μήκος εισαγωγής: 16,00 cm
    • Συνολικό μήκος: 21,00 cm

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Bis es nur noch so aus mir raustropfte

    Sehr gut, macht das, was es soll, Vibration ist stark, die Hitzefunktion ist geil UND es tropft nach kurzer Zeit von ganz alleine aus mir heraus.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Αναγκαστικός διεγέρτης οργασμού - CUMELOT III BOREAS

    Αναγκαστικός διεγέρτης οργασμού - CUMELOT III BOREAS

    Ο προστάτης είναι ένα ανδρικό σεξουαλικό κέντρο που καθορίζει την εκσπερμάτιση. Με τον διεγέρτη προστάτη CUMELOT III BOREAS, ο προστάτης διεγείρεται ειδικά μέσω μασάζ, δόνησης και θερμότητας μέχρι να εκχυθεί το σπέρμα.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    24 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: