Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM κολάρα

Ενημερωτικό δελτίο

Κλειδωμένο δερμάτινο κολάρο δουλείας - Ευρεία έκδοση

Δημοφιλές με πολύ κυρίαρχους κυρίους και αφέντισσες, αυτό το κλειδώσιμο κολάρο δεσμών από την MEO είναι ένα αξεσουάρ BDSM που τονίζει την κυριαρχία και την υποταγή στα άκρα! Με ύψος περίπου 60 mm, αυτό το κολάρο ξεχωρίζει σαφώς από ένα κανονικό κολάρο δεσμών. Εξοπλισμένο με 3 πρακτικά δαχτυλίδια D, μπορεί ακόμη και να κλειδωθεί με ψηφιακή κλειδαριά χρόνου, αν χρειαστεί!

Περισσότερες πληροφορίες

6648/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Δημοφιλές με πολύ κυρίαρχους κυρίους και αφέντισσες, αυτό το κλειδώσιμο κολάρο δεσμών από τη MEO είναι ένα αξεσουάρ BDSM που τονίζει την κυριαρχία και την υποταγή στα άκρα! Με ύψος περίπου 60 mm, αυτό το κολάρο ξεχωρίζει σαφώς από ένα κανονικό κολάρο δεσμών. Εξοπλισμένο με 3 πρακτικά δαχτυλίδια D, μπορεί ακόμη και να κλειδωθεί με ψηφιακή κλειδαριά χρόνου, εάν απαιτείται!

    Το πρόσθετο πλάτος κάνει το κολάρο δουλείας να φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακό και συστέλλει το λαιμό ακόμη περισσότερο, εάν είναι επιθυμητό. Αυτό οδηγεί σε μια πιο έντονη αίσθηση υποταγής κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας bondage, η οποία είναι μια πολύ διεγερτική εμπειρία για πολλούς οπαδούς του BDSM. Ειδικά όταν το κολάρο είναι κλειδωμένο με λουκέτο! Το κολάρο δουλείας είναι πολύ καλά παραγεμισμένο και ρυθμιζόμενο στην περιφέρεια του λαιμού, ώστε να εφαρμόζει τέλεια και να είναι ανυποχώρητα σφιχτό όταν χρειάζεται. Η σφιχτή εφαρμογή σε συνδυασμό με την υψηλή άνεση στη χρήση σημαίνει ότι το κολάρο μας μπορεί επίσης να φορεθεί κάτω από κανονικά καθημερινά ρούχα (π.χ. ένα ζιβάγκο) κατά τη διάρκεια της ημέρας.

    Το κολάρο bondage μπορεί να κλειδωθεί με λουκέτο, εάν χρειαστεί. Για το σκοπό αυτό, το κολάρο δουλείας μας έχει εξοπλιστεί με μια κλειδώσιμη πόρπη ως μηχανισμό ασφάλισης. Αυτή η αγκράφα μπορεί να κλειδωθεί με λουκέτο για να μην μπορεί να ανοίξει ή να αφαιρεθεί. Η αγκράφα αποτελείται από ένα κινητό μέρος, την αγκράφα, και ένα σταθερό αντίστοιχο που χρησιμεύει ως κλειδαριά. Το λουκέτο εισάγεται μέσα από ένα άνοιγμα που προβλέπεται για το σκοπό αυτό και κλειδώνει την πόρπη μέχρι να αφαιρεθεί το λουκέτο.

    Αυτό το κολάρο bondage από τη MEO είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα bondage μεταξύ ανδρών και γυναικών, αρχάριων και επαγγελματιών εδώ και σχεδόν 20 χρόνια - και για καλό λόγο. Η ποιότητα και η δεξιοτεχνία του είναι απαράμιλλη και η ευελιξία του καθιστά αυτό το κολάρο BDSM απαραίτητο για τους οπαδούς του BDSM σε όλο τον κόσμο.

    Η MEO είναι γνωστή για την τεχνογνωσία της στα δερμάτινα είδη! Η δεξιοτεχνία μας προσδίδει στο δέρμα μια ζεστή επιφάνεια και μια ευχάριστη αίσθηση. Το φυτικά μαυρισμένο δέρμα που χρησιμοποιεί η MEO είναι ιδιαίτερα λεπτόκοκκο και ανθεκτικό. Ο χαρακτήρας του δέρματος διατηρείται, οι φυσικές ανομοιομορφίες και τα σημάδια δεν αποκρύπτονται τεχνητά.

    Χάρη στο μαλακό, παραγεμισμένο εσωτερικό, αυτό το δερμάτινο κολάρο δεσμών δεν προσφέρει μόνο μέγιστη άνεση, αλλά και μέγιστη αντοχή. Οι πολλαπλές ραμμένες λεπτομέρειες και οι τρεις κρίκοι D το καθιστούν ένα ευέλικτο αξεσουάρ για κάθε συνεδρία bondage. Στους κρίκους D μπορούν να συνδεθούν αγκίστρια, αλυσίδες ή σχοινιά δουλείας ανάλογα με τις ανάγκες. Εν ολίγοις, όλες οι φαντασιώσεις μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με αυτό το κολάρο δουλείας.

    Για το κλείδωμα της πόρπης του κολάρου δουλείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε το συμβατικό λουκέτο μας (περιλαμβάνεται) είτε η ψηφιακή χρονοκλειδαριά MEOBOND. Η ψηφιακή κλειδαριά χρόνου MEOBOND είναι κατάλληλη για χειροπέδες και χειροπέδες αστραγάλου, περιλαίμια BDSM, φίμωτρα και ακόμη και ζώνες αγνότητας και εξασφαλίζει ότι θα απελευθερώνεστε μόνο μετά από προκαθορισμένο χρόνο (μέγιστο 100 ώρες). Ωστόσο, στο πεδίο της παράδοσης περιλαμβάνεται μόνο ένα λουκέτο. Η χρονοκλειδαριά MEOBOND πρέπει να παραγγελθεί ξεχωριστά, αλλά αξίζει τον κόπο, καθώς είναι ιδανική για σενάρια αυτοδεσμεύσεων.

    Χάρη στη ρυθμιζόμενη εφαρμογή και τις αγκράφες και τα πριτσίνια με το χαραγμένο λογότυπο MEO, αυτό το κολάρο bondage δεν είναι μόνο λειτουργικό, αλλά και πολύ ελκυστικό οπτικά. Κάθε λεπτομέρεια αυτού του περιλαίμιου έχει σχεδιαστεί με απόλυτη προσοχή για να διασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή άνεση. Και με τις παρεχόμενες οδηγίες φροντίδας του δέρματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το δερμάτινο κολάρο δουλείας σας θα παραμένει πάντα σε άριστη κατάσταση.

    Αυτό το όμορφο κολάρο δουλείας είναι το απόλυτο σύμβολο άμεσης διαθεσιμότητας και υποταγής για τον παθητικό σύντροφο. Τι περιμένετε λοιπόν Ανακαλύψτε σήμερα ένα από τα πιο όμορφα κολάρα bondage στη MEO και ζήστε έναν συναρπαστικό κόσμο απόλαυσης, κυριαρχίας και υποταγής!

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Κλειδώσιμο δερμάτινο κολάρο bondage
    • Εξαιρετικά φαρδύ (60 mm ύψος)
    • Unisex, για άνδρες και γυναίκες
    • Με 3 κρίκους D για τη στερέωση αλυσίδων, σχοινιού bondage ή λουριού.
    • Υλικό: γνήσιο δέρμα, μέταλλο
    • Το κολάρο BDSM είναι πολλαπλά ρυθμιζόμενο γύρω από το λαιμό.
    • Πλάτος: περίπου 60 mm, μήκος: περίπου 48 cm
    • Περιεχόμενο παράδοσης: κολάρο BDSM, βελούδινη τσάντα αποθήκευσης, οδηγίες φροντίδας του δέρματος, 1 λουκέτο με 2 κλειδιά.
    • Προσφέρουμε επίσης δερμάτινες χειροπέδες και χειροπέδες αστραγάλου που ταιριάζουν με αυτό το κολάρο.
    • Εναλλακτικά, αυτό το κολάρο δουλείας διατίθεται και σε έκδοση που δεν κλειδώνει.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO Γερμανίας, ενός από τους κορυφαίους προμηθευτές προϊόντων BDSM παγκοσμίως, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική τεχνογνωσία του στην κατασκευή προϊόντων BDSM.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Very well made

    This is a good well made collar.Its also comfortable and useful. I would recomend this to anyone willing to go further. :)

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Fantastic Collar!

    I have a very big neck and it's way big enough. Can be tightened just enough to remind you it's on at all times.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Leder ist sehr, sehr gut verarbeitet.

    Das Leder ist sehr, sehr gut verarbeitet.
    Das Bondage-Halsband ist angenehm zu tragen und hat keine unangenehmen Kanten.
    Super Preis/Leistungs-Verhältnis (wenn man anschaut, was so was in einem Erotikshop vor Ort kosten würde).
    Ich bin wirklich äußerst positiv überrascht und gebe daher 5 Sterne. (Das selbe gilt übrigens für zugehörigen Handfesseln aus der Serie San Francisco!)

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Yay! I've found it at last!

    I've bought soooo many collars in the past and they are never quite right.

    Collars often have too much of a gap between the fastenings so you can't get the right level of tightness... they are either too loose or else they will strangle you! Well, this one has lovely close tightening gaps so you can make it fit, then make it just a liiiittle bit tighter. ;)

    It has enough fastening options to fit most necks I Also, the leather is lovely and soft and the seams have been nicely turned in on themselves so there are no harsh edges so it doesn't chafe or cut in at all.

    The little ring on the front (or back, if you prefer!) is very handy for all manner of attachments from cuffs to leashes... and it has a swivel action too, which is most cool and means your leash doesn't get itself tied up in knots when you are leading poor doggy around. :o)

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Lockable Bondage Collar

    We've bought collars in the past that looked great, but caused irritation with prolonged wear. This collar certainly looks the part, but can be worn for extended periods, which adds to the effect.

    The leather (apparently!) feels really nice on the skin and it's a true quality item, which is fortunate because I suspect it'll be worn often!

    • 3 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

     Κλειδωμένο δερμάτινο κολάρο δουλείας - Ευρεία έκδοση

    Κλειδωμένο δερμάτινο κολάρο δουλείας - Ευρεία έκδοση

    Δημοφιλές με πολύ κυρίαρχους κυρίους και αφέντισσες, αυτό το κλειδώσιμο κολάρο δεσμών από την MEO είναι ένα αξεσουάρ BDSM που τονίζει την κυριαρχία και την υποταγή στα άκρα! Με ύψος περίπου 60 mm, αυτό το κολάρο ξεχωρίζει σαφώς από ένα κανονικό κολάρο δεσμών. Εξοπλισμένο με 3 πρακτικά δαχτυλίδια D, μπορεί ακόμη και να κλειδωθεί με ψηφιακή κλειδαριά χρόνου, αν χρειαστεί!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: