Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM λουριά

Ενημερωτικό δελτίο

Δερμάτινο λουρί BDSM

Αυτό το λουρί BDSM από υψηλής ποιότητας δέρμα αγελάδας είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κυρίαρχα εκπαιδευτικά σενάρια, είτε στο σπίτι είτε σε δημόσιο χώρο. Με συνολικό μήκος περίπου 120 cm, το δερμάτινο λουρί της MEO προσφέρει άφθονο περιθώριο για την καθοδήγηση και τον έλεγχο του σκλάβου.

Περισσότερες πληροφορίες

5288/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό το λουρί BDSM από υψηλής ποιότητας δέρμα αγελάδας είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κυρίαρχα εκπαιδευτικά σενάρια, είτε στο σπίτι είτε σε δημόσιο χώρο. Με συνολικό μήκος περίπου 120 cm, το δερμάτινο λουρί από τη MEO προσφέρει άφθονο περιθώριο για την καθοδήγηση και τον έλεγχο του σκλάβου.

    Στο άκρο του δερμάτινου λουριού υπάρχει ένα ανθεκτικό άγκιστρο, το οποίο επιτρέπει τη γρήγορη σύνδεσή του με ένα κολάρο BDSM. Με αυτό το υψηλής ποιότητας δερμάτινο λουρί, μπορείτε να καθοδηγείτε τον σκλάβο σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, είτε σε μια βόλτα στην ύπαιθρο είτε κατά τη διάρκεια μιας πιο προσωπικής συνεδρίας στο σπίτι.

    Αυτό το λουρί BDSM από υψηλής ποιότητας δέρμα αγελάδας δεν είναι μόνο λειτουργικό, αλλά και αισθητικά ευχάριστο. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός του και η υψηλής ποιότητας κατασκευή του το καθιστούν αξιόπιστο σύντροφο για κάθε συνεδρία BDSM.

    Η ποιότητα αυτού του λουριού BDSM είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργικότητα και την ασφάλειά του. Η MEO χρησιμοποιεί μόνο υλικά όπως το στιβαρό δέρμα αγελάδας για το λουρί και έναν ανθεκτικό μεταλλικό καραμπίνερ, τα οποία εγγυώνται αξιοπιστία και αντοχή. Η προσεκτική επεξεργασία και η σταθερή κατασκευή εξασφαλίζουν ότι το λουρί BDSM κρατάει ακόμα και υπό τάση και καταπόνηση χωρίς να σκίζεται ή να σπάει.

    Το δερμάτινο λουρί της MEO προσφέρει ευχάριστη αίσθηση και άνετο χειρισμό για την ερωμένη ή τον κύριο, ενώ ο σκλάβος καθοδηγείται ή συγκρατείται με ασφάλεια και άνεση.

    Το λουρί BDSM μήκους περίπου 120 cm προσφέρει πολλές πιθανές χρήσεις κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας BDSM. Η κυρία ή ο κύριος μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να καθοδηγήσει και να ελέγξει τον σκλάβο του, είτε κατά τη διάρκεια παιχνιδιού ρόλων, είτε κατά τη διάρκεια μιας σκηνής εξευτελισμού, είτε απλά ως γενική έκφραση κυριαρχίας. Το λουρί BDSM μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να δέσει τον σκλάβο σε ένα σταθερό σημείο, είτε πρόκειται για ένα κρεβάτι, ένα έπιπλο ή ένα άλλο κατάλληλο μέρος, όπως ένα δροσερό κελάρι.

    Το λουρί BDSM μας δίνει σε κάθε σκλάβο την αίσθηση της ασφάλειας και του ανήκειν και ταυτόχρονα τονίζει την κυριαρχία του κυρίου ή της κυρίας. Το λουρί BDSM μπορεί επίσης να αποτελέσει μέρος ενός εκπαιδευτικού μέτρου για να πειθαρχήσει τον σκλάβο ή να του διδάξει ορισμένες συμπεριφορές. Χρησιμοποιώντας το λουρί BDSM, η αφέντρα μπορεί να επιδείξει την εξουσία της πάνω στον σκλάβο και να του δείξει σαφή όρια.

    Επιπλέον, το λουρί BDSM της MEO μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια ρόλων, π.χ. ως αξεσουάρ όταν παίζει με τον σκλάβο human pup Play. Συνολικά, αυτό το λουρί BDSM είναι ένα ευέλικτο αξεσουάρ για μια σχέση BDSM και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι ή εν κινήσει, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • BDSM λουρί
    • Δερμάτινο λουρί με θηλιά για το χέρι και αγκίστρι με κούμπωμα. Ταιριάζει απόλυτα με τα περιλαίμια BDSM της MEO και είναι το τέλειο θέαμα σε κάθε εκδήλωση BDSM.
    • Υλικό: γνήσιο δέρμα, μέταλλο
    • Συνολικό μήκος: περίπου 120 cm
    • Περιεχόμενο παράδοσης: λουρί, βελούδινη τσάντα για αποθήκευση, οδηγίες φροντίδας του δέρματος.
    • Η MEO είναι σήμα κατατεθέν της MEO Γερμανίας, ενός από τα κορυφαία καταστήματα BDSM παγκοσμίως, γνωστού για την τεχνογνωσία του στην κατασκευή προϊόντων bondage υψηλής ποιότητας.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Bin begeistert

    Sieht super aus, gut verarbeitet und 1A Qualität ! Kann ich nur empfehlen,wenn man auf so etwas steht!!!!!

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Brilliant item

    Me and my partner have tried this as one of our first every bondage encounters, and we loved it. I felt like I was in full control of her and she enjoyed that.

    It made our sex life more exciting. As we would see it laying around we would look at each other and she would put it on!

    This item is amazing.

      Αξιολόγηση 

      Hier geht's lang

      so kann Mann Frau dahin folgen wo sie Ihn haben möchte und wenn er sich wehrt einfach etwas ziehen und er wird kommen...sehr tolles Spielzeug

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Very soft leather

      Very soft leather. used across the bottom feels wonderful and its soft sided length is gentle enough when pulled between the lips

        Αξιολόγηση 

        5 stars

        my girlfried used it on me and iv never had so much fun in my life im always by her side

          Αξιολόγηση 

          My master puts me in this whenever I'm bad.

          My master puts me in this whenever I'm bad. He uses it with a really strict posture collar and a dildo gag to keep my cum hole from making noise. He uses it pull me around the house and when he finds a spot he like he fucks me for hours.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Δερμάτινο λουρί BDSM

            Δερμάτινο λουρί BDSM

            Αυτό το λουρί BDSM από υψηλής ποιότητας δέρμα αγελάδας είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κυρίαρχα εκπαιδευτικά σενάρια, είτε στο σπίτι είτε σε δημόσιο χώρο. Με συνολικό μήκος περίπου 120 cm, το δερμάτινο λουρί της MEO προσφέρει άφθονο περιθώριο για την καθοδήγηση και τον έλεγχο του σκλάβου.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            15 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: