Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM κολάρα

Ενημερωτικό δελτίο

Δερμάτινο κολάρο BDSM με καρφιά και D-δαχτυλίδια

Το δερμάτινο κολάρο BDSM με καρφιά έχει κατασκευαστεί με περίτεχνο τρόπο και χρησιμεύει ως τιμωρία του σκλάβου κατά τη διάρκεια συνεδριών δουλείας. Τα καρφιά βρίσκονται στο εσωτερικό του περιλαίμιου. Όταν συνδέετε ένα λουρί στο κολάρο, ένα ελαφρύ, σύντομο τράβηγμα στο λουρί είναι αρκετό και τα καρφιά του κολάρου μπορούν να γίνουν σαφώς αισθητά από το Bottom.

Περισσότερες πληροφορίες

2460/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το δερμάτινο κολάρο BDSM με καρφιά έχει κατασκευαστεί με περίτεχνο τρόπο και χρησιμεύει ως τιμωρία του σκλάβου κατά τη διάρκεια συνεδριών δουλείας. Τα καρφιά βρίσκονται στο εσωτερικό του περιλαίμιου. Όταν συνδέετε ένα λουρί στο κολάρο, ένα ελαφρύ, σύντομο τράβηγμα στο λουρί είναι αρκετό και τα καρφιά του κολάρου είναι ευδιάκριτα για το Bottom.

     

    Το δερμάτινο κολάρο BDSM με αιχμές είναι κατασκευασμένο από παραγεμισμένο, ραμμένο δέρμα και διαθέτει τρεις κρίκους D. Το κλασικό, όμορφα κατασκευασμένο κολάρο έχει ιδιαίτερα μαλακό μαξιλαράκι, το οποίο, εκτός από τα καρφιά στο εσωτερικό του, το καθιστά πολύ άνετο στη χρήση. Οι άκρες είναι προσεκτικά ραμμένες, ώστε να μην υπάρχουν σημεία πίεσης ακόμα και όταν φοριέται για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κολάρο μπορεί να ρυθμιστεί στην περιφέρεια και έτσι ταιριάζει τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

     

    Χάρη στους τρεις κρίκους D, το κολάρο μπορεί να ενσωματωθεί βέλτιστα σε μια συνεδρία bondage για να περιορίσει την ελευθερία κινήσεων του bondage σας ευαίσθητα με μια αυστηρή στερέωση. Έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνδέσετε στους κρίκους ένα μολυβένιο σχοινί ή σχοινιά bondage - σε περίπτωση που προτιμάτε το bondage σας Bottom να είναι ιδιαίτερα υπάκουο.

     

    Μπορώ να συνδυάσω το δερμάτινο κολάρο BDSM με καρφιά και κρίκους D με άλλα εξαρτήματα bondage

     

    Ναι, οπωσδήποτε. Μπορείτε να συνδυάσετε το κολάρο BDSM με ένα λουρί σκλάβου, τις χειροπέδες BDSM ή τις χειροπέδες αστραγάλου μας και μια μπάρα διαστολής. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα φίμωτρο στόματος και/ή ένα μαντήλι στα μάτια κατά τη διάρκεια της συνεδρίας δουλείας σας. Φυσικά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πολλά από τα παιχνίδια μας SM, όπως σφιγκτήρες θηλών ή παιχνίδια CBT όπως ball stretcher με ή χωρίς αιχμές.

     

    Ποιες είναι οι διαφορές σε σχέση με άλλα κολάρα BDSM

     

    Θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι το κολάρο BDSM είναι πιο κατάλληλο για έμπειρους χρήστες και σκληρότερα παιχνίδια bondage λόγω των ενσωματωμένων ακίδων. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα κολάρο BDSM, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία κολάρων BDSM από δέρμα, νεοπρένιο, ατσάλι και ακόμη και vegan δέρμα στο κατάστημα δεσμών MEO ®.

     

    Πώς χρησιμοποιώ το δερμάτινο κολάρο BDSM Σημαντικά κριτήρια για την επιλογή!

     

    Όταν συνδέετε ένα λουρί στο κολάρο σκλάβων, αρκεί ένα ελαφρύ, σύντομο τράβηγμα στο προσαρτημένο λουρί και οι αιχμές του κολάρου γίνονται σαφώς αντιληπτές. Φυσικά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε ως αυστηρό κολάρο σκύλου στο puppy Play και ως κολάρο BDSM για ιδιαίτερα προκλητικούς κώλους. Το κολάρο BDSM μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη στερέωση των άνω ή κάτω άκρων των ποδιών κατά τη διάρκεια πιο εξωφρενικών συνεδριών bondage και για την πρόσθετη στερέωση των άνω άκρων των χεριών κατά τη διάρκεια αυστηρών θέσεων "spread eagle". Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δερμάτινο κολάρο ως τιμωρία σκλάβων για την αυστηρή εκπαίδευση των παραβάσεων του πισινού σας.

     

    Πώς φροντίζω και καθαρίζω το δερμάτινο κολάρο BDSM

     

    Θα πρέπει να καθαρίζετε τις αιχμές υγιεινά με το σπρέι μας VERYCLEAN. Για πιο εντατική φροντίδα του δερμάτινου περιλαίμιου BDSM, χρησιμοποιείτε περιστασιακά καλό δερμάτινο γράσο για το λείο δέρμα. Το φυσικό γράσο για το δέρμα αποτελείται από πολλές φυσικές ουσίες, όπως κερί μέλισσας, καστορέλαιο, κραμβέλαιο, λάδι καρύδας και άλλα. Αυτά τα φυσικά λίπη απορροφώνται αργά από το δέρμα. Αυτό διατηρεί το δέρμα ελαστικό. Μόνο αν τα δερμάτινα προϊόντα δουλείας φροντίζονται σωστά, θα παραμείνουν σε καλή κατάσταση και θα είναι αντίστοιχα ανθεκτικά και μακράς διάρκειας.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Δερμάτινο κολάρο BDSM με 3 κρίκους D
    • Διαθέτει καρφιά στο εσωτερικό του.
    • Χρησιμεύει ως τιμωρία του σκλάβου κατά τη διάρκεια συνεδριών bondage.
    • Υλικό: γνήσιο δέρμα.
    • Πλάτος περίπου 6,5 cm, μήκος περίπου 45 cm.
    • Ποιότητα: Κατασκευασμένο με αγάπη στο χέρι για να εγγυάται τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.
    • Φυσικό προϊόν: Το δέρμα είναι ένα φυσικό υλικό που είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για την κατασκευή δεσμών δουλείας.
    • Μοναδικότητα: Τα προϊόντα δουλείας μας, όπως αυτό το κολάρο BDSM, είναι χειροποίητα μοναδικά κομμάτια.
    • Διακριτικότητα: Αποστέλλονται σε ένα δυσδιάκριτο κουτί που δεν δίνει καμία ένδειξη για το περιεχόμενό τους.
    • Η MEO ® είναι ηγέτης στα είδη δουλείας. Εδώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεσμών θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για μια συνεδρία δεσμών: BDSM δερμάτινες χειροπέδες, χειροπέδες αστραγάλου, spreader bar, ball gag, blindfold, σχοινιά bondage και πολλά άλλα.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr gutes Bondage Halsband für SM

    Ein sehr schönes Bondage Accessoire. Das Halsband mit innenliegenden Dornen ist sehr gut verarbeitet und die Ringe halten auch einem stärkerem Zug stand. Durch die Breite sieht und sitzt das Halsband unglaublich toll am Hals aus. Wenn man die Bewegungsfreiheit des Subs nicht nur einschränken will sondern gleichzeitig noch etwas Dominanz hinzufügen will, dann kann man es mit diesem Halsband auf alle Fälle tun.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Δερμάτινο κολάρο BDSM με καρφιά και D-δαχτυλίδια

    Δερμάτινο κολάρο BDSM με καρφιά και D-δαχτυλίδια

    Το δερμάτινο κολάρο BDSM με καρφιά έχει κατασκευαστεί με περίτεχνο τρόπο και χρησιμεύει ως τιμωρία του σκλάβου κατά τη διάρκεια συνεδριών δουλείας. Τα καρφιά βρίσκονται στο εσωτερικό του περιλαίμιου. Όταν συνδέετε ένα λουρί στο κολάρο, ένα ελαφρύ, σύντομο τράβηγμα στο λουρί είναι αρκετό και τα καρφιά του κολάρου μπορούν να γίνουν σαφώς αισθητά από το Bottom.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: