Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM κολάρα

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM δερμάτινο κολάρο - Μαύρο/πράσινο - Amsterdam

Για υψηλή άνεση κατά τη διάρκεια της δουλείας, το κολάρο BDSM είναι ιδιαίτερα επεξεργασμένο και προσεκτικά στρογγυλεμένο στις άκρες. Τρεις προσαρτημένοι κρίκοι σας προσφέρουν τη δυνατότητα να συνδέσετε αλυσίδες ή λουρί, ώστε ο σκλάβος σας να σας ακολουθεί πάντα προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

Περισσότερες πληροφορίες

2566/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το κολάρο BDSM έχει ένα ιδιαίτερα περίτεχνο φινίρισμα και προσεκτικά στρογγυλεμένες άκρες για υψηλό επίπεδο άνεσης κατά τη διάρκεια του bondage. Τρεις προσαρτημένοι κρίκοι σας επιτρέπουν να συνδέσετε αλυσίδες ή λουρί, ώστε ο σκλάβος σας να σας ακολουθεί πάντα προς την επιθυμητή κατεύθυνση με το κολάρο.

     

    Ένα κολάρο BDSM δεν έχει μόνο πρακτικές χρήσεις στη δουλεία, αλλά έχει πάντα και μεγάλη συμβολική σημασία. Ωστόσο, η MEO ® πηγαίνει ακόμη παραπέρα και συμπληρώνει αυτό το σαφές σημάδι της σκηνής BDSM με αυτό το κολάρο BDSM με πολύχρωμο σχέδιο που αποκαλύπτει πολύ περισσότερα από το ότι κάποιος είναι απλώς υποτακτικός ή σκλάβος.

     

    Με αυτό το δίχρωμο κολάρο BDSM, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά χρώματα, όπως μαύρο, πράσινο, κόκκινο, μπλε και λευκό. Αυτά τα χρώματα είναι ανάλογα με τον κώδικα Hanky, ο οποίος είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Αυτός ο κώδικας δεν αφήνει καμία ερώτηση αναπάντητη και ο Sub μπορεί ακόμη και να πει στον πιθανό σύντροφό του τι του αρέσει ή ποιο είναι το φετίχ του όταν είναι δεμένος και φιμωμένος κατά τη διάρκεια της δουλείας. Το δερμάτινο κολάρο BDSM μπορεί να φορεθεί ακόμη και ως αξεσουάρ μόδας.

     

    Τρεις χαλύβδινοι κρίκοι, ένας στο μπροστινό μέρος και δύο στα πλάγια, σας επιτρέπουν να ενσωματώσετε το κολάρο BDSM τέλεια στη συνεδρία δουλείας σας, για παράδειγμα για να συνδέσετε αλυσίδες με άγκιστρα, σχοινιά δουλείας ή ένα λουρί σκλάβου. Το κολάρο BDSM μπορεί να ρυθμιστεί σε μέγεθος χρησιμοποιώντας μια μεταλλική πόρπη και μπορεί να προσαρμοστεί σχεδόν σε κάθε μέγεθος λαιμού.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το δερμάτινο κολάρο BDSM

     

    Χρησιμοποιούμε ειδικό δέρμα για την κατασκευή του περιλαίμιου BDSM, το οποίο το καθιστά εξαιρετικά άνετο στη χρήση. Χάρη στην άριστη ποιότητα κατασκευής, το κολάρο BDSM είναι πολύ άνετο στη χρήση, ακόμη και κατά τη διάρκεια της νύχτας, χωρίς να γίνεται άβολο. Η τέλεια ποιότητα κατασκευής και το πάθος για το bondage συναντιούνται σε αυτό το κολάρο BDSM, για την ποιότητα του οποίου η MEO ® εγγυάται με το όνομά της. Χάρη στον κλασικό σχεδιασμό του με μια μοντέρνα πινελιά, αυτό το όμορφο κολάρο BDSM είναι βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσει σε όλους τους τομείς.

     

    Μπορώ να συνδυάσω το κολάρο BDSM με άλλα αξεσουάρ δουλείας

     

    Εκτός από αυτό το κολάρο BDSM, η σειρά μας "Άμστερνταμ" περιλαμβάνει επίσης δερμάτινες χειροπέδες και ασορτί χειροπέδες στον αστράγαλο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά χρώματα. Ειδικά αν συνδυάσετε αυτό το κολάρο BDSM με χειροπέδες ή ίσως χρησιμοποιήσετε και ένα μαντήλι για τα μάτια, υπάρχουν υπέροχες δυνατότητες. Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μάσκα δουλείας, η οποία παρέχει μια ερωτική αύξηση της αντίληψης και κάνει τη συναρπαστική αλληλεπίδραση της εξουσίας και της εμπιστοσύνης στη δουλεία ακόμα πιο εντυπωσιακή. Θέλετε να πάτε λίγο παραπέρα Τότε ίσως ακόμη και να ενσωματώσετε τη δημοφιλή ζώνη αγνότητας CELLMATE στη συνεδρία δουλείας σας. Χρήσιμα αξεσουάρ για αυτό το κολάρο BDSM είναι σίγουρα το λουρί σκλάβων μας, το οποίο προσφέρουμε σε πολλά σχέδια, το σχοινί δουλείας ή ο ειδικός γάντζος μας για την πρόσδεση αλυσίδων δουλείας.

     

    Πώς μπορώ να φροντίζω και να καθαρίζω το δερμάτινο κολάρο BDSM

     

    Απλά καθαρίστε το κολάρο BDSM με ένα υγρό πανί. Για να φροντίσετε το δερμάτινο κολάρο BDSM, χρησιμοποιείτε περιστασιακά ένα καλό δερμάτινο γράσο για το λείο δέρμα. Αυτό διατηρεί το δέρμα ελαστικό. Μόνο αν ένα δερμάτινο κολάρο BDSM φροντίζεται σωστά, θα παραμείνει σε καλή κατάσταση και θα είναι ανθεκτικό και σκληροτράχηλο.

     

    Τι πρέπει να προσέχω όταν αγοράζω ένα κολάρο BDSM

     

    Με τα προϊόντα bondage από τη MEO ® δεν είστε μόνο στην ασφαλή πλευρά, αλλά μπορείτε επίσης να απολαύσετε το bondage με τον σύντροφό σας 100%. Όταν αγοράζετε δεσμά δουλείας, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που επιλέγετε ταιριάζουν και είναι ατομικά ρυθμιζόμενα σε μέγεθος! Αυτό αυξάνει την άνεση στη χρήση και σας εγγυάται χρόνια απόλαυσης. Το υλικό θα πρέπει να είναι ανθεκτικό και ανθεκτικό, όπως το υψηλής ποιότητας δέρμα που χρησιμοποιούμε. Για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνετε σε καλή διάθεση ακόμη και μετά το δέσιμο, θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε τις οδηγίες φροντίδας μας, τις οποίες φυσικά συνοδεύουμε με κάθε προϊόν.

     

    Συμβουλές & κόλπα για δέσιμο:

     

    Πριν από το δέσιμο, βοηθάει να ορίσετε ένα λεγόμενο Safeword σύνολο. Έτσι αποφεύγεται το ενδεχόμενο να ξεπεραστούν τα προσωπικά όρια άθελά σας τόσο γρήγορα. Αυτό το Safeword είναι μια σηματοδοτική λέξη που χρησιμοποιείται στις πρακτικές BDSM με την οποία ο δεμένος, υποτακτικός σύντροφος μπορεί να δείξει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη δράση. Στο πλαίσιο των πρακτικών που εκτελούνται με συναίνεση, ένα έντονο Safeword είναι μια άνευ όρων υποχρέωση να σταματήσει αμέσως. Η αποτελεσματική και αξιόπιστη χρήση των safewords είναι μία από τις απολύτως απαραίτητες προϋποθέσεις για το συναινετικό BDSM.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Perfetto

    Mi sento super sexy quando lo indosso, nonché sottomessa al punto giusto, ma è ancora più eccitante quando lo lego al collo di lui, perdo la testa!

      Αξιολόγηση 

      Phantastisch

      Das Material der Halsfessel ist einfach phantastisch und hochwertig, es schmiegt sich dadurch auch wunderbar an, so das es als nicht störend empfunden wird. Das gute am Halsband von MEO ist auch, das man das Halsband im geschlossenen Zustand auch noch mit einem Vorhängeschloss (wird mitgeliefert) gegen unerlaubtes Abnemen sichern kann. An den drei D-Ringen aus Edelstahl kann man entweder den Sklaven mit einem Seil fixieren, oder auch die Handfesseln oder eine Sklavenleine fixieren.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        BDSM δερμάτινο κολάρο - Μαύρο/πράσινο - Amsterdam

        BDSM δερμάτινο κολάρο - Μαύρο/πράσινο - Amsterdam

        Για υψηλή άνεση κατά τη διάρκεια της δουλείας, το κολάρο BDSM είναι ιδιαίτερα επεξεργασμένο και προσεκτικά στρογγυλεμένο στις άκρες. Τρεις προσαρτημένοι κρίκοι σας προσφέρουν τη δυνατότητα να συνδέσετε αλυσίδες ή λουρί, ώστε ο σκλάβος σας να σας ακολουθεί πάντα προς την επιθυμητή κατεύθυνση.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: