Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM κολάρα

Ενημερωτικό δελτίο

Κολάρο σκλάβων με δαχτυλίδι και πριτσίνια - μαύρο/κόκκινο

Ψάχνετε για ένα υψηλής ποιότητας αλλά φθηνό δερμάτινο κολάρο δουλείας Το λεπτό κολάρο σκλάβων από υψηλής ποιότητας, μαλακό δέρμα είναι το τέλειο αξεσουάρ δουλείας για ερωτικά παιχνίδια ρόλων. Ένα λουρί ή μια αλυσίδα μπορεί επίσης να συνδεθεί στον δακτύλιο Ο για να υποτάξετε πλήρως τον υποτακτικό σύντροφό σας.

Περισσότερες πληροφορίες

2568/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αναδείξτε την υποτακτική πλευρά σας! Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι με το περιοριστικό κολάρο δουλείας μας, κατασκευασμένο από δέρμα υψηλής ποιότητας. Διάφορα άλλα εξαρτήματα δουλείας, όπως φαρδιά σχοινιά, αλυσίδες ή ένα λουρί σκλάβου, μπορούν να συνδεθούν στον μπροστινό δακτύλιο Ο.

     

    Ψάχνετε για ένα υψηλής ποιότητας αλλά φθηνό δερμάτινο κολάρο δουλείας Το στενό κολάρο σκλάβων από υψηλής ποιότητας, μαλακό δέρμα είναι το τέλειο αξεσουάρ δουλείας για ερωτικά παιχνίδια ρόλων. Ένα λουρί ή μια αλυσίδα μπορεί επίσης να συνδεθεί στον δακτύλιο Ο για να υποτάξετε πλήρως τον υποτακτικό σύντροφό σας.

     

    Ο στενός περιορισμός του λαιμού σε κομψό σχεδιασμό στερεώνεται στο πίσω μέρος με μια αγκράφα και μπορεί να ρυθμιστεί ευέλικτα. Ένας δακτύλιος O στο μπροστινό μέρος προσφέρει ευέλικτες επιλογές εφαρμογής για μια μεγάλη ποικιλία σκηνών υποταγής κατά τη διάρκεια της δουλείας. Το δερμάτινο κολάρο μας μπορεί επίσης να φορεθεί ως αξεσουάρ μόδας.

     

    Ο δερμάτινος περιορισμός του λαιμού είναι ευχάριστα παραγεμισμένος για υψηλό επίπεδο άνεσης. Ένα κούμπωμα με αγκράφα εξασφαλίζει εξατομικευμένη εφαρμογή, ακόμη και για μεγαλύτερα μεγέθη λαιμού.

     

    Πώς χρησιμοποιείται το δερμάτινο κολάρο σκλάβων

     

    Βάλτε το κολάρο δουλείας στον σύντροφό σας. Μπορείτε να συνδέσετε ένα λουρί ή ένα σχοινί στον δακτύλιο Ο ανάλογα με το πώς αισθάνεστε. Η διασκέδαση του bondage μπορεί να ξεκινήσει! Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει!

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει το δερμάτινο κολάρο σκλάβων

     

    Το δερμάτινο κολάρο δουλείας είναι ιδανικό για όλους τους αρχάριους του bondage. Η μαλακή του επένδυση εξασφαλίζει μέγιστη άνεση και σας επιτρέπει να ξεκινήσετε με το bondage. Το κολάρο διαθέτει επίσης διακοσμητικά καρφιά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αξεσουάρ μόδας.

     

    Συμβουλές και κόλπα για το δερμάτινο κολάρο σκλάβων:

     

    Πριν από το δέσιμο, βοηθά να δημιουργήσετε ένα λεγόμενο Safeword κολάρο. Αυτό αποτρέπει τα προσωπικά όρια από το να ξεπεραστούν ακούσια τόσο γρήγορα. Αυτό το Safeword είναι μια σηματοδοτική λέξη που χρησιμοποιείται στις πρακτικές BDSM με την οποία ο δεμένος, υποτακτικός σύντροφος μπορεί να δείξει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη δράση. Στο πλαίσιο των πρακτικών που εκτελούνται με συναίνεση, ένα έντονο Safeword είναι μια άνευ όρων υποχρέωση να σταματήσει αμέσως. Η αποτελεσματική και αξιόπιστη χρήση των safewords είναι μία από τις απολύτως απαραίτητες προϋποθέσεις για το BDSM.

     

    Μπορώ να συνδυάσω το δερμάτινο κολάρο σκλάβων με άλλα εξαρτήματα δουλείας

     

    Ναι, απολύτως. Μπορείτε να συνδυάσετε τον περιορισμό του λαιμού BDSM υπέροχα με ένα λουρί σκλάβου, τις χειροπέδες BDSM ή τις χειροπέδες αστραγάλου μας και μια μπάρα διαστολής. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα φίμωτρο και ένα μαντήλι στα μάτια κατά τη διάρκεια της συνεδρίας δουλείας σας.

     

    Πώς μπορώ να φροντίζω και να καθαρίζω το δερμάτινο κολάρο σκλάβων

     

    Για τη φροντίδα των δερμάτινων δεσμών δουλείας χρησιμοποιείται μερικές φορές καλό δερμάτινο γράσο για λείο δέρμα. Το φυσικό δερμάτινο γράσο αποτελείται από πολλές φυσικές ουσίες, όπως κερί μέλισσας, καστορέλαιο, κραμβέλαιο, λάδι καρύδας και άλλα. Αυτά τα φυσικά λίπη απορροφώνται αργά από το δέρμα. Αυτό διατηρεί το δέρμα ελαστικό. Μόνο όταν τα δερμάτινα προϊόντα δουλείας φροντίζονται σωστά, παραμένουν σε καλή κατάσταση και είναι αντίστοιχα ανθεκτικά και ανθεκτικά.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Δερμάτινο κολάρο σκλάβων με καρφιά
    • Ανάγλυφα πριτσίνια και αγκράφες με το εμπορικό σήμα MEO ®
    • Ρυθμιζόμενο μέγεθος, με δακτύλιο Ο
    • Σχεδιασμός Made in Germany
    • Διαστάσεις: πλάτος περίπου 3,5 cm, μήκος περίπου 55 cm
    • Υλικό: δέρμα, μέταλλο

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ottimo

    Prima esperienza di bondage e mi sono subito trovato bene

      Αξιολόγηση 

      Ottimo!

      Soddisfatto di questo acquisto! Stavo cercando un bel collare da usare con un guinzaglio e, inizialmente, ne ho acquistato uno diverso da MEO. Purtroppo, era troppo largo per il mio collo sottile. Il collare Bondage Collar si adatta perfettamente! È un po' più sottile, il che lo rende più facile da indossare. Ottimo!

        Αξιολόγηση 

        Good value for money

        The slave collar met my expectations, and was of a high standard. It was comfortable for my sub to wear as well as secure. Good value for money

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Κολάρο σκλάβων με δαχτυλίδι και πριτσίνια - μαύρο/κόκκινο

          Κολάρο σκλάβων με δαχτυλίδι και πριτσίνια - μαύρο/κόκκινο

          Ψάχνετε για ένα υψηλής ποιότητας αλλά φθηνό δερμάτινο κολάρο δουλείας Το λεπτό κολάρο σκλάβων από υψηλής ποιότητας, μαλακό δέρμα είναι το τέλειο αξεσουάρ δουλείας για ερωτικά παιχνίδια ρόλων. Ένα λουρί ή μια αλυσίδα μπορεί επίσης να συνδεθεί στον δακτύλιο Ο για να υποτάξετε πλήρως τον υποτακτικό σύντροφό σας.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: