Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

BDSM κολάρα

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM Posture Collar δέρμα - μαύρο/κόκκινο

Ζήστε τον τέλειο συνδυασμό στυλ και δύναμης με το υψηλής ποιότητας μαύρο και κόκκινο δερμάτινο Posture Collar με δυνατότητα κλειδώματος. Αυτό το κολάρο BDSM έχει κατασκευαστεί χειροποίητα από δέρμα υψηλής ποιότητας και προσφέρει σφιχτή εφαρμογή για να ασφαλίσει το κεφάλι και το λαιμό του χρήστη.

Περισσότερες πληροφορίες

3331/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ζήστε τον τέλειο συνδυασμό στυλ και δύναμης με το υψηλής ποιότητας μαύρο και κόκκινο δερμάτινο Posture Collar με δυνατότητα κλειδώματος. Αυτό το κολάρο BDSM έχει κατασκευαστεί στο χέρι από δέρμα υψηλής ποιότητας και προσφέρει στενή εφαρμογή για να ασφαλίσει το κεφάλι και το λαιμό του χρήστη. Ο χρωματικός συνδυασμός μαύρου και κόκκινου χρώματος δίνει στο δερμάτινο Posture Collar μας μια ιδιαίτερα ελκυστική αισθητική και το καθιστά πραγματικό εντυπωσιακό. Αυτό το Posture Collar σας επιτρέπει να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες BDSM, ασκώντας δύναμη και έλεγχο στον σύντροφό σας. Ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο υποταγής και κυριαρχίας με το δερμάτινο Posture Collar!

     

    Τι είναι τόσο ιδιαίτερο σε αυτό το δερμάτινο Posture Collar

     

    Για το χειροποίητο Posture Collar by MEO ® χρησιμοποιείται μόνο εξαιρετικό δέρμα αγελάδας, το οποίο καθιστά το κολάρο ιδιαίτερα ανθεκτικό και εξασφαλίζει πολύ καλή άνεση στη χρήση κατά τη διάρκεια της δουλείας. Το Posture Collar εφαρμόζει σφιχτά και άνετα γύρω από το λαιμό. Με μεταλλικές αγκράφες, παρόμοιες με μια ζώνη, το Posture Collar μπορεί να κλείσει και να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε περιφέρεια λαιμού. Τρεις ενσωματωμένοι κρίκοι D από ανοξείδωτο ατσάλι προσφέρουν τη δυνατότητα βέλτιστης ενσωμάτωσης του Posture Collar σε μια συνεδρία bondage. Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδέσετε ένα μολυβένιο σχοινί, αλυσίδες με αγκίστρια, χειροπέδες ή σχοινί bondage. Οι υψηλής ποιότητας αγκράφες και τα πριτσίνια με ανάγλυφο λογότυπο MEO ® που χρησιμοποιούμε καθιστούν το Posture Collar όχι μόνο απαραβίαστο, αλλά και τόσο ανθεκτικό που είναι επίσης ιδανικό για μεγαλύτερες και πιο εντατικές συνεδρίες BDSM. Οι ειδικές αγκράφες στο πίσω μέρος επιτρέπουν το κλείδωμα του Posture Collar με μικρά λουκέτα. Περιλαμβάνονται δύο λουκέτα με το ίδιο κλειδί και 4 κλειδιά. Εναλλακτικά, το Posture Collar μπορεί επίσης να κλειδωθεί με την ηλεκτρονική μας κλειδαριά χρόνου MEOBOND. Μπορείτε επίσης να βρείτε ασορτί δερμάτινες χειροπέδες χεριών και ποδιών στο κατάστημα BDSM.

     

    Posture Collar - Η σωστή στάση του σώματος πρέπει να μαθευτεί!

     

    Το Posture Collar είναι ένα δερμάτινο κολάρο που χρησιμοποιείται ειδικά για πρακτικές BDSM. Είναι πιο ανατομικά διαμορφωμένο, ψηλότερο και πιο σκληρό από ένα κανονικό κολάρο και αναγκάζει το κεφάλι του χρήστη να σηκωθεί προς τα πάνω, με αποτέλεσμα μια πιο όρθια στάση του σώματος. Είναι επίσης πιο σφιχτό και εφαρμόζει πολύ καλά γύρω από το λαιμό για να περιορίσει την κίνηση του κεφαλιού και να επιτύχει μια συγκεκριμένη στάση. Σε μια σχέση BDSM, το Posture Collar μπορεί να χρησιμεύσει ως σύμβολο υποταγής και κυριαρχίας. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο εκπαίδευσης για να αναγκάσει τον χρήστη να υιοθετήσει μια πιο όρθια στάση και να είναι πιο υπάκουος. Στη γλώσσα του BDSM, το Posture Collar αναφέρεται συχνά ως "κολάρο στάσης" ή "κολάρο κυριαρχίας". Η χρήση του δερμάτινου Posture Collar μπορεί να δημιουργήσει έναν βαθύτερο δεσμό μεταξύ των εμπλεκόμενων ατόμων, του Top και του Sub.

     

    Γιατί το Posture Collar είναι τόσο δημοφιλές στη δουλεία

     

    Το δερμάτινο Posture Collar είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη σκηνή BDSM, καθώς παρέχει έναν τρόπο έκφρασης της κυριαρχίας και της απόλυτης υποταγής. Η χρήση του περιλαίμιου μπορεί να είναι μια αισθησιακή εμπειρία για τον χρήστη, καθώς εφαρμόζει πολύ σφιχτά και συγκρατεί έντονα το κεφάλι και το λαιμό, δίνοντας μια αίσθηση περιορισμού και ελέγχου. Ένα κολάρο BDSM μπορεί επίσης να είναι ένα σαφές σύμβολο του κυρίαρχου συντρόφου, βοηθώντας στην εδραίωση του ελέγχου και της κυριαρχίας στη σχέση.

     

    Πώς φροντίζω και καθαρίζω το δερμάτινο Posture Collar

     

    Το Posture Collar καθαρίζεται απλά με ένα υγρό πανί. Για τη φροντίδα του δερμάτινου Posture Collar, μπορείτε να χρησιμοποιείτε περιστασιακά ένα καλό δερμάτινο γράσο για λείο δέρμα. Αυτό διατηρεί το δέρμα του Posture Collar ιδιαίτερα ελαστικό. Μόνο με την κατάλληλη φροντίδα ένα δερμάτινο Posture Collar θα παραμείνει σε βέλτιστη κατάσταση και θα είναι ανθεκτικό και μακράς διάρκειας.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • BDSM κολάρο στάσης
    • Υλικό: δέρμα, ανοξείδωτο ατσάλι
    • Εξαιρετικά υψηλό, παραγεμισμένο κολάρο από ανθεκτικό δέρμα που τοποθετεί και σταθεροποιεί έντονα το κεφάλι.
    • Με κλείσιμο με διπλή αγκράφα στο πίσω μέρος και τρεις σταθερά στερεωμένες κρίκους D.
    • Περιλαμβάνονται δύο λουκέτα με ίδιο κλειδί και 4 κλειδιά.
    • Μέγιστο ύψος περίπου 17,5 cm, πλάτος 42 cm
    • Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα κολάρα στάσης πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο με τη συγκατάθεση και τις προφυλάξεις ασφαλείας για την αποφυγή πιθανών τραυματισμών ή συναισθηματικών βλαβών. Πριν από τη χρήση ενός κολάρου στάσης, είναι πάντα σημαντικό να επικοινωνείτε με σαφήνεια, ώστε να διασφαλίζεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι συμφωνούν και γνωρίζουν τα όριά τους.
    • Κολάρο στάσης ή κολάρο στάσης: Το κολάρο στάσης είναι η κυριολεκτική μετάφραση του αγγλικού όρου "posture collar". Το κολάρο στάσης μπορεί να έρθει σε διάφορα στυλ, αλλά συνήθως περιγράφεται ως κολάρο που αναγκάζει το κεφάλι του χρήστη να σηκωθεί ψηλά και επιβάλλει μια πιο όρθια στάση του σώματος.
    • Κολάρο κυριαρχίας: Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται συχνά στη σκηνή BDSM για να περιγράψει ένα κολάρο που χρησιμοποιείται σε σενάρια κυριαρχίας και υποταγής. Ένα κολάρο κυριαρχίας μπορεί να έρθει σε διάφορα στυλ, αλλά είναι συχνά υψηλότερο και πιο σκληρό από ένα παραδοσιακό κολάρο για να αναγκάσει το κεφάλι του χρήστη προς τα πάνω.
    • Κολάρο σκλάβου: Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα κολάρο που φοριέται από έναν σκλάβο που υπηρετεί έναν κυρίαρχο σύντροφο στη σκηνή BDSM. Το κολάρο σκλάβου μπορεί να πάρει διάφορες μορφές, αλλά συνήθως περιγράφεται ως κολάρο που συμβολίζει την υποταγή του χρήστη.
    • BDSM κολάρο: Ο όρος αυτός χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα κολάρο που χρησιμοποιείται στο BDSM ως βοήθημα για τη δουλεία. Το κολάρο δουλείας μπορεί να έχει διάφορες μορφές, αλλά συνήθως περιγράφεται ως κολάρο που αναγκάζει το κεφάλι του χρήστη να σηκωθεί ψηλά και περιορίζει την κίνηση του κεφαλιού.
    • Κολάρο δουλείας: Αυτός ο όρος χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα κολάρο που χρησιμοποιείται στη δουλεία. Το κολάρο δουλείας μπορεί να έχει διάφορες μορφές, αλλά συνήθως περιγράφεται ως κολάρο που συγκρατεί το κεφάλι του χρήστη και περιορίζει τις κινήσεις του κεφαλιού.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Great Collar. Highly Recommended

    The collar is extremely well made. It is comfortable to wear for extended periods, whilst seriously limiting movement.
    I really enjoyed being led around by my Mistress when wearing in, and having no choice but to look Her in the eye when she slapped my face.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    OMG! This German-made, lockable leather Posture Collar is a game

    Guys, I can't even! This black and red leather Posture Collar I got from MEO is seriously next level!
    It arrived super-fast!!!
    What sets this collar apart is that it's German-made, which screams quality and durability. Trust me, it's built to last!
    The leather is super soft yet sturdy, and it feels ah-mazing on your skin.Now, let's talk about the design. The black and red combo is so fresh!
    And guess what? It's lockable, so you can play securely, knowing there's no escape. How cool is that?
    In short, if you're looking for a stylish, high-quality, and lockable Posture Collar, this German-made masterpiece from MEO is your go-to choice!

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    BDSM Posture Collar δέρμα - μαύρο/κόκκινο

    BDSM Posture Collar δέρμα - μαύρο/κόκκινο

    Ζήστε τον τέλειο συνδυασμό στυλ και δύναμης με το υψηλής ποιότητας μαύρο και κόκκινο δερμάτινο Posture Collar με δυνατότητα κλειδώματος. Αυτό το κολάρο BDSM έχει κατασκευαστεί χειροποίητα από δέρμα υψηλής ποιότητας και προσφέρει σφιχτή εφαρμογή για να ασφαλίσει το κεφάλι και το λαιμό του χρήστη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: