Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Titus Anal Trainer Kit - Σετ με 3 πρωκτικά βύσματα

Το "Titus Anal Trainer Kit" είναι ένα αποκλειστικό σετ για πρωκτική εξερεύνηση που αποτελείται από τρία διαφορετικά πρωκτικά βύσματα: μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Καθένα από αυτά τα βύσματα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ιατρική σιλικόνη και είναι μαλακό και άνετο. Είναι διακριτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν 24 ώρες το 24ωρο.

Περισσότερες πληροφορίες

3744/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το "Titus Anal Trainer Kit" είναι ένα αποκλειστικό σετ για πρωκτική εξερεύνηση και αποτελείται από τρία διαφορετικά πρωκτικά βύσματα: μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Καθένα από αυτά τα βύσματα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ιατρική σιλικόνη και έχει απαλή και άνετη αίσθηση. Είναι διακριτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν 24 ώρες το 24ωρο. Η μοναδική ραβδωτή δομή κάθε βύσματος έχει αναπτυχθεί ειδικά για να προσφέρει έντονη απόλαυση και αίσθηση πληρότητας.

    Εκπαίδευση με το Titus Anal Trainer Kit δεν χρησιμοποιείται μόνο για την εξοικείωση του χρήστη με την πρωκτική διέγερση, αλλά και για τη διαστολή του πρωκτού και τη διεύρυνση του σφιγκτήρα μυός. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην προετοιμασία για μεγαλύτερα σεξουαλικά παιχνίδια ή πριν από μια συνεδρία με γροθιά, καθώς βοηθά στη σταδιακή και ασφαλή διαστολή του πρωκτού.

    Μια άλλη σημαντική πτυχή των πρωκτικών βυσμάτων από την Titus Anal Trainer Kit είναι η διακριτικότητα και η άνεσή τους. Κάθε ένα από τα τρία πρωκτικά βύσματα έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται διακριτικά και απαρατήρητα κάτω από τα κανονικά καθημερινά ρούχα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Αυτό επιτρέπει τη συνεχή και ευέλικτη χρήση που μπορεί να ενσωματωθεί ιδανικά στην καθημερινή ζωή.

    Σταδιακή αύξηση της απόλαυσης: Το Titus Anal Trainer Kit με 3 πρωκτικά βύσματα σε τρία τέλεια μεγέθη:

    Το μικρότερο πρωκτικό βύσμα Titus Anal Trainer Kit έχει συνολικό μήκος 10,5 cm, μήκος εισαγωγής 8,5 cm και διάμετρο 4 cm. Αυτό το βύσμα είναι ιδανικό για αρχάριους που θέλουν να συνηθίσουν σιγά σιγά την αίσθηση της πρωκτικής διέγερσης.

    Το μεσαίο βύσμα έχει συνολικό μήκος 12,5 cm, μήκος εισαγωγής 10,5 cm και διάμετρο 4,5 cm. Αυτό το butt plug προσφέρει μια μέτρια αύξηση στο μέγεθος και την περίμετρο και είναι ιδανικό για όσους έχουν ήδη κάποια εμπειρία με την πρωκτική διέγερση.

    Το μεγαλύτερο butt plug Titus Anal Trainer Kit έχει συνολικό μήκος 13,5 cm, μήκος εισαγωγής 11,5 cm και διάμετρο 5 cm. Αυτό το butt plug είναι ιδανικό για έμπειρους χρήστες που θέλουν πιο έντονη και ισχυρότερη διέγερση.

    Κάθε butt plug Titus Anal Trainer Kit έχει στρογγυλεμένο άκρο για να διευκολύνει την εισαγωγή του butt plug στον πρωκτό. Το butt plug έχει επίσης ένα κωνικό σχήμα που προσαρμόζεται φυσικά στο σώμα. Οι νευρώσεις στο λαιμό του butt plug διεγείρουν τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις στον πρωκτό και αυξάνουν την ευχαρίστηση από τη σύσπαση και τη χαλάρωση του σφιγκτήρα μυός. Η φαρδιά βάση του butt plug παρέχει πρόσθετη διέγερση του περινέου και χρησιμεύει επίσης ως συσκευή ασφαλείας που αποτρέπει την πολύ βαθιά διείσδυση στον πρωκτό.

    The Titus Anal Trainer Kit είναι ιδανικό για όποιον θέλει να ανακαλύψει ή να εξερευνήσει περαιτέρω την πρωκτική απόλαυση μόνος του ή ως ζευγάρι. Χάρη στην υψηλής ποιότητας κατασκευή του και την ποικιλία μεγεθών, το Titus Anal Trainer Kit είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για το δικό σας προσωπικό πρωκτικό ταξίδι ανακάλυψης.

    Βέλτιστη φροντίδα και το σωστό λιπαντικό: Συνιστώμενα λιπαντικά και καθαριστικά για το σετ πρωκτικού εκπαιδευτή Titus:

    Για βέλτιστη εμπειρία, συνιστούμε τη χρήση λιπαντικού με βάση το νερό, καθώς τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη μπορεί να προσβάλουν το υλικό σιλικόνης των πρωκτικών βυσμάτων. Συνιστούμε το Aquameo ή το Alphamale από τη MEO, και τα δύο λιπαντικά με βάση το νερό που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για χρήση με σεξουαλικά παιχνίδια σιλικόνης. Για τον καθαρισμό και τη φροντίδα του Anal Trainer Kit, συνιστούμε το Sex Toy Cleaner VERYCLEAN, το οποίο επιτρέπει τον απλό και αποτελεσματικό καθαρισμό, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα του υλικού σιλικόνης.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • TITUS Anal Trainer Kit
    • Σετ αποτελούμενο από 3 πρωκτικά βύσματα
    • Υλικό: σιλικόνη ιατρικής ποιότητας.
    • Μικρό butt plug: συνολικό μήκος 10,5 cm, μήκος εισαγωγής 8,5 cm, διάμετρος 4 cm
    • Μεσαίο βύσμα: συνολικό μήκος 12,5 cm, μήκος προς εισαγωγή 10,5 cm, διάμετρος 4,5 cm
    • Μεγάλο butt plug: συνολικό μήκος 13,5 cm, μήκος εισαγωγής 11,5 cm, διάμετρος 5 cm
    • Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε μόνο με λιπαντικό με βάση το νερό.
    • Καθαρίστε με το σπρέι VERYCLEAN.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Produit conforme à l'annonce

    Ils sont très doux donc très agréable à utiliser. Les différentes tailles sont bien. Néanmoins, je dirais que ce sont des tailles pour des "novices". Mais sinon, ils sont conforme et de bonnes qualités. Je recommande.

      Αξιολόγηση 

      Très satisfaite

      Attirée par la pratique mais débutante, je cherchais un plug anal plutôt petit pour commencer. Après bien des recherches et des lectures variées sur le sujet et mes envies, mon choix s’est porté pour ce lot, qui propose plusieurs tailles, pour une approche progressive, à mon rythme, et la matière qui m’attire le plus. J’ai commencé avec le plus petit, qui bien lubrifié a pris position très naturellement. J’ai fait mon ménage et la sensation est très agréable. Je suis passé a k ok à taille du dessus puis me suis habillée pour aller chercher mon pain, à pieds… sensations garanties et montée du désir….j’ai dû employer un sextoy pour me satisfaire. Et le plug + le sextoy c’est un orgasme bien plus fort! A voir pour la suite… en jeu ou à porter tout est possible, doux et agréable, facile à insérer et à nettoyer, vraiment satisfaite de mon achat

        Αξιολόγηση 

        Just right!!!

        Better than i thought. Super smooth. The right gradual sizes. Comfortable enough to wear for extended amounts of time.

          Αξιολόγηση 

          Gut

          aber mehr Größen wären noch besser. Daher ziehe ich einen Punkt ab.

            Αξιολόγηση 

            Titus Anal Trainer Kit

            Feel great and my mistress wanted me too train more

              Αξιολόγηση 

              Excellent set of anal plugs

              Excellent set of anal plugs - comfortable, a perfect range of sizes, and arrived promptly.

                Αξιολόγηση 

                Sehr geile Form

                Sehr geile Form und die Größen sind optimal !

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  Titus Anal Trainer Kit - Σετ με 3 πρωκτικά βύσματα

                  Titus Anal Trainer Kit - Σετ με 3 πρωκτικά βύσματα

                  Το "Titus Anal Trainer Kit" είναι ένα αποκλειστικό σετ για πρωκτική εξερεύνηση που αποτελείται από τρία διαφορετικά πρωκτικά βύσματα: μικρό, μεσαίο και μεγάλο. Καθένα από αυτά τα βύσματα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ιατρική σιλικόνη και είναι μαλακό και άνετο. Είναι διακριτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν 24 ώρες το 24ωρο.

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

                  30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: