Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Mystim - Ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

JANE WONDA - Ερωτικές μπάλες με e-stim - Mystim Electrosex

ΗJANE WONDA είναι μπάλες αγάπης με e-stimulation που είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για γυναίκες κατά τη διάρκεια του ηλεκτροσεξ. Μαλακές και διεγερτικές ή σκληρές και απαιτητικές, αυτό εξαρτάται από εσάς!

Περισσότερες πληροφορίες

2049/00

99,90 €


-15,00 €

84,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το μυστικό μιας γκέισας αποκαλύπτεται γρήγορα: όταν ο σαμουράι φεύγει, εκείνη κάνει μια καυτή βόλτα με τα ερωτικά της μπαλάκια. Αυτό που αυξάνει ακόμα περισσότερο την επιθυμία για τα Geisha Balls: Συνδυάζετε το ευχάριστο με το χρήσιμο - μηχανική και ηλεκτρική προπόνηση για τους μυς του πυελικού εδάφους. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τους χτίσετε και να τους δυναμώσετε πιο γρήγορα και καλύτερα. Θα το λατρέψετε, με πρωινή λάμψη στα μάγουλά σας, θα διασκεδάσετε πολύ μέχρι να ανατείλει ο ήλιος.

     

    Αποτέλεσμα της προπόνησης

    Οι μπάλες Geisha Balls θα σας κάνουν να θέλετε να γυμναστείτε. Φυσικά, η κλασική προπόνηση του πυελικού εδάφους βοηθά επίσης να γίνει πιο γυμνασμένη η περιοχή κάτω από τη μέση. Για παράδειγμα, για την αντιμετώπιση της αδυναμίας της ουροδόχου κύστης, του πόνου στην πλάτη και της μειωμένης απόδοσης των εσωτερικών οργάνων και κατά τη διάρκεια του οργασμού. Αλλά αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Δυστυχώς, ούτε η δημοφιλής προπόνηση EMS αποτελεί εναλλακτική λύση. Παρόλο που διεγείρει μεμονωμένους μύες του σώματος με ηλεκτρόδια, κάθε άλλο παρά διασκεδαστικό θα ήταν για το κέντρο ηδονής σας. Τέρμα η μη διασκέδαση: Οι μπάλες Geisha συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα και των δύο προπονήσεων με έναν αξιαγάπητο τρόπο, αλλά αφήνουν έξω τα μειονεκτήματα. Έτσι θα έπρεπε να είναι!

    E-Stim

    Ναι, μην πανικοβάλλεστε: Όταν οι δύο διπολικές περιστρεφόμενες μπάλες στο εσωτερικό του Geisha Balls Double πάρουν μπρος, η δράση ξεκινά. Το απαλό, διεγερτικό αποτέλεσμα των παλμών ξεδιπλώνεται όπως επιθυμείτε μέσω των μαύρων σημαδεμένων αγώγιμων επιφανειών. Έχετε ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο και μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση και την ταχύτητα όπως επιθυμείτε. Μπορείτε να φωνάξετε την ευχαρίστησή σας. Ή, σαν αληθινή γκέισα, μπορείτε να κρατήσετε αυτό το μικρό μυστικό για τον εαυτό σας.

    Καθαρισμός και φροντίδα

    Έρωτας με την πρώτη επαφή: οι δύο μπάλες, επικαλυμμένες με 100 % ιατρική σιλικόνη, είναι ευχάριστες στην αφή, αδιάβροχες, καθαρίζονται εύκολα και αθόρυβες κατά τη χρήση. Αλλά μπορεί κάλλιστα να κάνετε ένα ή δύο βογγητά στον εαυτό σας. Ζήστε μέρα με τη μέρα με απόλαυση, περιποιούμενοι τον εαυτό σας σαν γκέισα.

     

    Highlights:

    • Με εσωτερικές περιστρεφόμενες μπάλες που είναι σχεδόν αθόρυβες κατά τη χρήση
    • Συνδυάζει τα οφέλη της προπόνησης του πυελικού εδάφους και της αποτελεσματικής προπόνησης EMS
    • Βοηθά στην οικοδόμηση και την ενδυνάμωση των μυών του πυελικού εδάφους
    • Ευχάριστη αίσθηση των σφαιρών που είναι επικαλυμμένες με 100 % σιλικόνη ιατρικού βαθμού
    • Κατάλληλο για αισθησιακό παιχνίδι και ειδικά για αρχάριους

    Τεχνικές λεπτομέρειες: Αθλητικές μπάλες για την καταπολέμηση της βλάβης και την ανακούφιση από το κάπνισμα:

     

    • E-Stim love balls
    • Μήκος 19,6 cm
    • Διάμετρος 3,3 cm
    • Βάρος 84 g
    • Χρώμα: μαύρο
    • Μπάλες επικαλυμμένες με 100 % σιλικόνη ιατρικού βαθμού
    • Αδιάβροχο
    • Σχεδόν αθόρυβη κατά τη χρήση
    • Απαιτείται συσκευή διέγερσης

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Liebekugeln - ziemlich geil

    MEO's Jane Wonda ist die Reizstrom-Variante von Liebeskugeln. Jane Wonda kombiniert das klassisches Beckenboden-Training rotierender Gewichte in einer Kugel mit dem aus dem Sport bekannten EMS-Training, bei dem elektrische Impulse die natürliche Kontraktionen der Muskulatur zu unterstützen. Auf diese Weise wird die Beckenbodenmuskulator besonders intensiv und nachhaltig gestärkt. Außerdem fühlt es sich auch ziemlich geil an.

      Αξιολόγηση 

      Si inserisce bene con il lubrificante e si sente delizioso

      Si inserisce bene con il lubrificante e si sente delizioso

        Αξιολόγηση 

        Für Männer und Frauen

        Einfach zu verwenden. Ziemlich geil aber eher was fur Anfänger da die Kugeln nicht sehr groß sind. Aber zum „aufwärmen“ wirklich genial.

        • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        JANE WONDA - Ερωτικές μπάλες με e-stim - Mystim Electrosex

        JANE WONDA - Ερωτικές μπάλες με e-stim - Mystim Electrosex

        ΗJANE WONDA είναι μπάλες αγάπης με e-stimulation που είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για γυναίκες κατά τη διάρκεια του ηλεκτροσεξ. Μαλακές και διεγερτικές ή σκληρές και απαιτητικές, αυτό εξαρτάται από εσάς!

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: