Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Χάντρες πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Πρωκτικές μπάλες με δύο μπάλες

Είστε μεγάλος οπαδός του πρωκτικού σεξ Τότε αυτή η πρωκτική αλυσίδα είναι ό,τι πρέπει για εσάς! Η πρωκτική αλυσίδα από τη MEO ® δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά τα έχει όλα με την πραγματική έννοια του όρου. Οι δύο συνδεδεμένες μπάλες της πρωκτικής αλυσίδας από φιλική προς το δέρμα σιλικόνη περιέχουν μικρότερες μπάλες από ανοξείδωτο ατσάλι που μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο

Περισσότερες πληροφορίες

2469/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Είστε μεγάλος οπαδός του πρωκτικού σεξ Τότε αυτή η πρωκτική αλυσίδα είναι ό,τι πρέπει για εσάς! Η πρωκτική αλυσίδα από τη MEO ® δεν φαίνεται μόνο ωραία, αλλά τα έχει όλα με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Οι δύο συνδεδεμένες μπάλες της πρωκτικής αλυσίδας από φιλική προς το δέρμα σιλικόνη περιέχουν μικρότερες μπάλες από ανοξείδωτο ατσάλι που μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο περίβλημά τους.

     

    Χάρη στο μήκος εισαγωγής των 16 εκατοστών, ο καθένας μπορεί να αποφασίσει μόνος του πόσο βαθιά θέλει να νιώσει την πρωκτική αλυσίδα. Και μην ανησυχείτε, γιατί χάρη στη λαβή, η πρωκτική αλυσίδα μπορεί να τραβηχτεί εύκολα και ευχάριστα έξω μπάλα προς μπάλα. Οι εκρηκτικοί οργασμοί και η υψηλή απόλαυση σε πρωκτικό βάθος είναι εγγυημένα.

     

    Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της πρωκτικής αλυσίδας

     

    Με μια πρωκτική αλυσίδα από τη MEO ® παίρνετε την αξία των χρημάτων σας. Χάρη στη μαλακή, εύπλαστη επιφάνεια, είναι ιδιαίτερα ολισθηρή και σας προσφέρει εξαιρετικά έντονη διέγερση. Μια λαβή στην πρωκτική αλυσίδα εγγυάται την ασφαλή χρήση και διευκολύνει τον χειρισμό της. Είναι ιδιαίτερα ωραία η αίσθηση όταν η πρωκτική αλυσίδα τραβιέται έξω λίγο πριν από τον οργασμό. Η πρωκτική διέγερση κάνει τον οργασμό σας πιο εκρηκτικό από ποτέ. Ο απρόσκοπτος σχεδιασμός και η μη πορώδης σιλικόνη σας επιτρέπουν να καθαρίζετε την πρωκτική αλυσίδα με υγιεινό τρόπο.

     

    Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις πρωκτικές αλυσίδες:

     

    Οι πρωκτικές αλυσίδες λειτουργούν σαν ένα είδος πρωκτικού μασάζ όταν εισάγονται. Αλλά είναι όταν τις αφαιρείτε που γίνεται πραγματικά συναρπαστικό, επειδή δεν έχει να κάνει πραγματικά με το πώς αισθάνεστε την πρωκτική αλυσίδα μέσα σας, αλλά περισσότερο με το πώς αισθάνεστε όταν την τραβάτε έξω. Μπορείτε να βγάλετε μια πρωκτική αλυσίδα κατά τη διάρκεια του σεξ, του αυνανισμού ή λίγο πριν από τον οργασμό, πράγμα που μπορεί να κάνει τις αισθήσεις ακόμα πιο έντονες. Ο λόγος για αυτό Υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις στον πρωκτό, καθιστώντας τον μια ερωτογενή ζώνη. Γι' αυτό, παρεμπιπτόντως, πολλοί άνθρωποι μπορούν να φτάσουν σε οργασμό κατά τη διάρκεια της πρωκτικής επαφής.

     

    Πώς μπορώ να φροντίσω και να καθαρίσω μια πρωκτική αλυσίδα

     

    Αυτή η πρωκτική αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από ένα υλικό που είναι πολύ μαλακό. Η φιλική προς το δέρμα σιλικόνη έχει υπέροχη αίσθηση στο δέρμα. Δεδομένου ότι η επιφάνεια δεν έχει πόρους, είναι επίσης πολύ υγιεινή. Η λεία και εύπλαστη υφή εξασφαλίζει ότι η σιλικόνη είναι πολύ ολισθηρή. Απορροφά και αποθηκεύει γρήγορα τη θερμότητα του σώματός σας. Μπορείτε να πλύνετε μια πρωκτική αλυσίδα σιλικόνης με σαπούνι και νερό και στη συνέχεια να την καθαρίσετε υγιεινά με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Καλό είναι να γνωρίζετε: Πρέπει να χρησιμοποιείτε πρωκτική αλυσίδα με λιπαντικό

     

    Το σύνθημα εδώ είναι: ακόμα περισσότερη διασκέδαση με λιπαντικό! Για μέγιστη απόλαυση, χρησιμοποιείτε πάντα την πρωκτική σας αλυσίδα με ένα λιπαντικό με βάση το νερό από τη MEO ® που είναι ειδικά σχεδιασμένο για το προϊόν. Σας προτείνουμε το λιπαντικό μας Aquameo. Η σύνθεση με βάση το νερό αυτού του λιπαντικού για την πρωκτική αλυσίδα είναι απαλή για το υλικό και διατηρεί τη μεταξένια ματ επιφάνεια της πρωκτικής σας αλυσίδας υπέροχα ελαστική. Παρακαλούμε να μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη με αυτή την πρωκτική αλυσίδα.

     

    Είναι αυτή η πρωκτική αλυσίδα κατάλληλη για αρχάριους ή είναι μια πρωκτική αλυσίδα για επαγγελματίες

     

    Ποια πρωκτική αλυσίδα είναι η κατάλληλη πρωκτική αλυσίδα για εσάς και τι πρέπει να προσέξετε όταν αγοράζετε μια πρωκτική αλυσίδα Αυτή η πρωκτική αλυσίδα είναι άνετη και πολύ ασφαλής στη χρήση, επειδή διαθέτει λαβή συγκράτησης και επιστροφής. Η πρωκτική αλυσίδα από τη MEO ® είναι ιδανική για αρχάριους και για τους πελάτες μας που έχουν ήδη την πρώτη τους εμπειρία με πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια λόγω του λεπτού της σχήματος και της όχι πολύ μεγάλης διαμέτρου της. Για τους "επαγγελματίες" μεταξύ των πελατών μας, διαθέτουμε άλλες πρωκτικές αλυσίδες σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και σχήματα. Μπορείτε να βρείτε μια μακριά πρωκτική αλυσίδα, μια πρωκτική αλυσίδα με ηλεκτροδιέγερση, μια πρωκτική αλυσίδα με βάρη, μια πρωκτική αλυσίδα με δακτύλιο πέους, αλλά και πρωκτικές αλυσίδες με δόνηση, πρωκτικές αλυσίδες με αυξανόμενη διάμετρο, καθώς και πρωκτικές αλυσίδες από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί στο κατάστημά μας Anal Sex Toys. Στις κατατοπιστικές περιγραφές των άρθρων μας στην κατηγορία "πρωκτικές χάντρες" θα βρείτε απαντήσεις σε περαιτέρω ερωτήσεις και όλα τα σημαντικά κριτήρια για την επιλογή.

     

    Είναι η πρωκτική αλυσίδα κατάλληλη για άνδρες και γυναίκες

     

    Φυσικά, αυτή η πρωκτική αλυσίδα δεν είναι κατάλληλη μόνο για γυναίκες. Φυσικά, οι άνδρες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν αυτή την πρωκτική αλυσίδα. Σε ορισμένους άνδρες αρέσουν τα πρωκτικά σεξουαλικά παιχνίδια επειδή διεγείρουν τον προστάτη τους και πολλοί μπορούν να κορυφώσουν με αυτόν τον τρόπο. Παρόλο που η πρωκτική αλυσίδα προορίζεται για τον πρωκτό, μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και κολπικά.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Πρωκτική αλυσίδα με δύο μπάλες
    • Υλικό: εξαιρετικά μαλακή σιλικόνη, ανοξείδωτο ατσάλι
    • Διάμετρος: 3,3 cm
    • Μήκος εισαγωγής: περίπου 14 cm
    • ιδιαίτερα εύκαμπτη και εύπλαστη
    • διεγερτικό σχήμα
    • ασφαλής λαβή επιστροφής
    • καθαρίζεται εύκολα
    • Χρώμα: μαύρο

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Davvero carino

    Questa catena è stata davvero bella da usare e molto stimolante quando si masturba e si viene.

      Αξιολόγηση 

      Für Anfänger und mehr

      Bei dieser Analkette habe ich fast nichts auszusetzen. Die Größe ist mit einem Durchmesser von ca. 3,5 cm nichts für Profis (die werden unterfordert), aber für Anfänger und etwas Fortgeschrittene genau richtig.

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Great

      Very comfortable and strong material. Great for those wanting to go deep.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Πρωκτικές μπάλες με δύο μπάλες

      Πρωκτικές μπάλες με δύο μπάλες

      Είστε μεγάλος οπαδός του πρωκτικού σεξ Τότε αυτή η πρωκτική αλυσίδα είναι ό,τι πρέπει για εσάς! Η πρωκτική αλυσίδα από τη MEO ® δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά τα έχει όλα με την πραγματική έννοια του όρου. Οι δύο συνδεδεμένες μπάλες της πρωκτικής αλυσίδας από φιλική προς το δέρμα σιλικόνη περιέχουν μικρότερες μπάλες από ανοξείδωτο ατσάλι που μπορούν να κινούνται ελεύθερα στο

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      28 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: