Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Διεγέρτες του προστάτη

Ενημερωτικό δελτίο

Nexus Boost - Δονητής δόνησης και διογκούμενος δονητής προστάτη

Ο δονητής προστάτη Nexus Boost εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες σας για πολλαπλούς, ακραίους οργασμούς. Ο ασυνήθιστος σχεδιασμός του σας επιτρέπει να αρμέγετε τον προστάτη σας καθώς και να διεγείρετε το περίνεο. Ο δονητής προστάτη Nexus Boost μπορεί επίσης να αντληθεί ακόμα πιο παχύς και πιο πλούσιος μέσω μιας λειτουργίας αντλίας.

Περισσότερες πληροφορίες

2971/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο δονητής προστάτη Nexus Boost εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες σας για πολλαπλούς, ακραίους οργασμούς. Ο ασυνήθιστος σχεδιασμός του σας επιτρέπει να αρμέγετε τον προστάτη σας καθώς και να διεγείρετε το περίνεο. Ο δονητής προστάτη Nexus Boost μπορεί επίσης να αντληθεί ακόμα πιο παχύς και πιο πλούσιος μέσω μιας λειτουργίας αντλίας. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε μια υπέροχα γεμάτη αίσθηση στον πρωκτικό σωλήνα. Σέξι έξτρα: Μπορείτε ακόμη και να φοράτε τον δονητή προστάτη Nexus Boost διακριτικά κάτω από τα ρούχα σας 24 ώρες το 24ωρο.

     

    Κορυφαία χαρακτηριστικά: Ο μαστούρας για τον μαστούρα του μαστού είναι πολύ καλός για να τον κρατάει σε εγρήγορση:

     

    • Επαναφορτιζόμενος δονητής προστάτη με λειτουργία αντλίας και ασύρματο τηλεχειριστήριο.
    • Φτάνει με ευκολία στον προστάτη και διεγείρει ταυτόχρονα το περίνεο.
    • Με λειτουργία αντλίας: Απλά πατήστε το κουμπί και ο δονητής γίνεται παχύς και παχουλός!
    • 6 λειτουργίες δόνησης/αντλίας: Παρέχουν ποικίλη απόλαυση από απαλή έως έντονη.
    • Ασύρματο τηλεχειριστήριο: Ελέγξτε τις δονήσεις και τη λειτουργία αντλίας απλά πατώντας ένα κουμπί. Συμβουλή: Αφήστε το τηλεχειριστήριο στον σύντροφό σας για στιγμές έκπληξης και παιχνίδια ελέγχου.
    • Μπορεί να φορεθεί αναλογικά κατά τη διάρκεια του σεξ: Για μέγα οργασμούς! Φοριέται με ασφάλεια, επειδή δεν μπορεί να γλιστρήσει μέσα χάρη στο σχεδιασμό με τη φαρδιά βάση.
    • Μεταξένια-μαλακή επιφάνεια: Για μια εξαιρετικά ευχάριστη αίσθηση του σώματος.

     

    Το Nexus Boost είναι ένας διεγέρτης του προστάτη και είναι ειδικά διαμορφωμένος για να διεγείρει τον προστάτη και το σημείο P Το σημείο P είναι το "ανδρικό σημείο G" που βρίσκεται περίπου 5 έως 7 cm πίσω από την είσοδο του πρωκτού και παράγει πρωκτικούς οργασμούς όταν διεγείρεται με τον διεγέρτη του προστάτη Nexus Boost. Ακόμη και "οργασμοί χωρίς χέρια" είναι δυνατοί.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει ο δονητής προστάτη Nexus Boost

     

    Ο δονητής προστάτη Nexus Boost μπορεί να διογκωθεί ακόμα πιο παχύς και πιο πλούσιος μέσω της λειτουργίας διόγκωσης. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε μια υπέροχα γεμάτη αίσθηση στον πρωκτικό σωλήνα. Χάρη στις δονήσεις, τα πρωκτικά σας hotspots μπορούν επίσης να ρυθμιστούν σε συναρπαστικές δονήσεις. Το κυριότερο, ωστόσο, είναι ότι το Nexus Boost ανεβοκατεβαίνει ρυθμικά όταν η δόνηση είναι ενεργοποιημένη - για μια συναρπαστικά παλλόμενη και ιδιαίτερα έντονη αίσθηση. Για τους γνώστες του πρωκτικού ερωτισμού, πρόκειται για μια τέλεια προπόνηση τεντώματος. Μπορείτε να ελέγχετε όλες τις λειτουργίες με άνεση με το ασύρματο τηλεχειριστήριο με το πάτημα ενός κουμπιού. Είναι ιδιαίτερα δροσερό αν αφήσετε το τηλεχειριστήριο στον σύντροφό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να σας εκπλήξει με την απόλαυση ή ακόμα και να σας ελέγξει! Επιπλέον, ο δονητής προστάτη Nexus Boost είναι ανατομικά τέλεια διαμορφωμένος, ώστε να φτάνει στον προστάτη σας με ασφάλεια και χωρίς να χρειάζεται να τον ψάχνετε. Ο δονητής προστάτη Nexus Boost είναι κατασκευασμένος από ιατρική σιλικόνη και παρέχει μια ιδιαίτερα ευχάριστη αίσθηση στο σώμα. Έτσι, μπορείτε να τον φοράτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα κατά τη διάρκεια του πρωκτικού σεξ. Για ανεπανάληπτους οργασμούς!

     

    Το τηλεχειριστήριο έχει εμβέλεια 8 μέτρων και, όπως και ο δονητής προστάτη Nexus Boost, επαναφορτίζεται μέσω καλωδίου USB.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω τον διεγέρτη προστάτη Nexus Boost

     

    Καθαρίστε το Nexus Boost με ένα υγρό πανί και ήπιο σαπούνι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι μας VERYCLEAN για τον καθαρισμό.

     

    Τι άλλο πρέπει να λάβω υπόψη μου

     

    Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo, με το Nexus Boost. Τα λιπαντικά που περιέχουν σιλικόνη μπορεί να προσβάλουν το υψηλής ποιότητας υλικό.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Nexus Boost - Δονητής προστάτη με δόνηση και φούσκωμα
    • Διαστάσεις: Μέγιστη διάμετρος 4,7 cm, ελάχιστη διάμετρος 3,7 cm
    • Προστασία από πιτσιλιές
    • Υλικό: ABS, σιλικόνη
    • Κατάλληλα λιπαντικά: Aquameo με βάση το νερό
    • Λειτουργία: Ασύρματο τηλεχειριστήριο
    • Δόνηση: Ρυθμιζόμενη δόνηση / Πολλαπλή ταχύτητα
    • 6 τρόποι δόνησης
    • Χρόνος λειτουργίας: 150 λεπτά
    • Τροφοδοσία: Καλώδιο φόρτισης (USB)
    • Χρόνος φόρτισης: 120 λεπτά

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Excellent

    Works like a charm!

      Αξιολόγηση 

      Il prodotto è eccellente

      Il prodotto è eccellente! L’ho utilizzato con il mio ragazzo e il piacere è stato immenso! CONSIGLIATISSIMO.

        Αξιολόγηση 

        Je recommande.

        Niveau efficacite, il est tres bien avec tous les modes qu'il a et il est puissant. Il en plus une texture douce

          Αξιολόγηση 

          Great product

          Great product - definitely in the top draw! Quick delivery - hadn’t expected it that quickly! I used it for solo play a few days after it was received. Box and set up very easy and simple. Now the vibrations and inflation aspects are really great. There are a number of cycles that are varied and in combination with the inflation / deflation cycles are extremely stimulating

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          Absolutely amazing

          This is the first self inflating prostate stimulator I have ever purchased and I was not disappointed. It’s comfortable enough to put in and walk around the house with. The vibrations are quite intense at times and feels amazing. At full inflation the feeling of fullness really pushes you towards an explosive end

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Nexus Boost - Δονητής δόνησης και διογκούμενος δονητής προστάτη

          Nexus Boost - Δονητής δόνησης και διογκούμενος δονητής προστάτη

          Ο δονητής προστάτη Nexus Boost εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες σας για πολλαπλούς, ακραίους οργασμούς. Ο ασυνήθιστος σχεδιασμός του σας επιτρέπει να αρμέγετε τον προστάτη σας καθώς και να διεγείρετε το περίνεο. Ο δονητής προστάτη Nexus Boost μπορεί επίσης να αντληθεί ακόμα πιο παχύς και πιο πλούσιος μέσω μιας λειτουργίας αντλίας.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: