Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φουσκωτά δονητές & πρωκτικά βύσματα

Ενημερωτικό δελτίο

Φουσκωτός πρωκτικός δονητής - Alphamale

Ο φουσκωτός πρωκτικός δονητής από την AlphaMale είναι ένα ευέλικτο και καινοτόμο σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν μια μοναδική και ιδιαίτερα ικανοποιητική εμπειρία πρωκτικής διέγερσης.

Περισσότερες πληροφορίες

3751/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο φουσκωτός πρωκτικός δονητής AlphaMale είναι ένα ευέλικτο και καινοτόμο σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν μια μοναδική και ιδιαίτερα ικανοποιητική εμπειρία πρωκτικής διέγερσης.

    Ο φουσκωτός πρωκτικός δονητής είναι ένα ευέλικτο και καινοτόμο σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες και γυναίκες.

    Ανακαλύψτε έναν νέο κόσμο πρωκτικής διέγερσης με τον φουσκωτό πρωκτικό δονητή από το Alphamale. Αυτό το μοναδικό και καινοτόμο σεξ παιχνίδι αναπτύχθηκε για όλους εκείνους που αναζητούν μια έντονη και ιδιαίτερα ικανοποιητική εμπειρία πρωκτικής διέγερσης. Ιδανικό για όλους, ανεξαρτήτως φύλου, αυτό το προϊόν βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ευελιξίας και της προηγμένης τεχνολογίας.

    Λειτουργίες φουσκώματος και δόνησης τελευταίας τεχνολογίας:

    • Εξοπλισμένος με 7 ταχύτητες δόνησης, αυτός ο πρωκτικός δονητής προσφέρει μια ποικιλία αισθήσεων για να ανακαλύψετε.
    • Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του ερωτικού παιχνιδιού είναι η λειτουργία πληθωρισμού, η οποία προσαρμόζεται αυτόματα κατά τη διάρκεια της χρήσης για δυναμική και ποικίλη απόλαυση.


    Για διέγερση του προστάτη:

    • Ο φουσκωτός πρωκτικός δονητής από την AlphaMale είναι κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από σιλικόνη και δεν είναι κοίλος. Ο πρωκτικός δονητής μπορεί να εισαχθεί απαλά και είναι κατάλληλος τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.
    • Χάρη στο σχεδιασμό και τη λειτουργικότητά του, είναι ιδιαίτερα κατάλληλος για μασάζ προστάτη και επομένως ικανοποιεί τις ιδιαίτερες ανάγκες των ανδρών, αλλά μπορεί να προσφέρει απόλαυση και στις γυναίκες.


    Φιλικός προς το χρήστη και επαναφορτιζόμενος:

    • Ο φουσκωτός πρωκτικός δονητής είναι εύκολος στη χρήση: Το κάτω κουμπί χρησιμοποιείται για την ενεργοποίησή του, το πάνω για τον έλεγχο της δόνησης και της λειτουργίας διόγκωσης.
    • Ως επαναφορτιζόμενος δονητής μασάζ προστάτη, προσφέρει μεγάλη άνεση και μακροζωία και γλιτώνει τον χρήστη από τη συνεχή αλλαγή μπαταριών.


    Διογκούμενος πρωκτικός δονητής AlphaMale: Ένα βήμα μπροστά στην τεχνολογία της πρωκτικής διέγερσης!

    Ο διογκούμενος πρωκτικός δονητής AlphaMale είναι ένα καινοτόμο σεξουαλικό παιχνίδι στον τομέα της πρωκτικής διέγερσης και προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό λειτουργίας διόγκωσης και δόνησης. Είτε το χρησιμοποιείτε για μασάζ προστάτη είτε αναζητάτε νέες πρωκτικές αισθήσεις, αυτός ο φουσκωτός δονητής σας προσφέρει μια ευέλικτη και συναρπαστική εμπειρία.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Φουσκωτός πρωκτικός δονητής: Ευέλικτο και καινοτόμο σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες και γυναίκες.
    • Διαστάσεις: Διάμετρος 33 mm / 60 mm = μη φουσκωμένος / φουσκωμένος, μήκος: 200 mm, πλάτος: 60 mm, μήκος εισαγωγής: 120 mm.
    • Υλικό: Σιλικόνη υψηλής ποιότητας.
    • Για τον καθαρισμό του φουσκωτού πρωκτικού δονητή από το Alphamale, σας συνιστούμε το σπρέι VERYCLEAN της MEO. Εξασφαλίζει τον αποτελεσματικό και ασφαλή καθαρισμό. Απλά ψεκάστε το, σκουπίστε το και αφήστε το να στεγνώσει. Ως λιπαντικό, το AquaMeo με βάση το νερό είναι ιδανικό για απαλή εισαγωγή. Είναι επίσης συμβατό με σεξουαλικά παιχνίδια σιλικόνης. Να θυμάστε ότι η σωστή φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα αυξάνει τόσο την ασφάλεια όσο και την απόλαυση.

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Addictive

    Easy to introduce because is flexible Great feeling once introduced, needs a little bit of time to get comfortable
    The oscillation function is addictive, can’t wait to play again with this toy

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Φουσκωτός πρωκτικός δονητής - Alphamale

    Φουσκωτός πρωκτικός δονητής - Alphamale

    Ο φουσκωτός πρωκτικός δονητής από την AlphaMale είναι ένα ευέλικτο και καινοτόμο σεξουαλικό παιχνίδι για άνδρες και γυναίκες που αναζητούν μια μοναδική και ιδιαίτερα ικανοποιητική εμπειρία πρωκτικής διέγερσης.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: