Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Φουσκωτά δονητές & πρωκτικά βύσματα

Ενημερωτικό δελτίο

Φουσκωτό βύσμα πρωκτού - Anal Wonder 3.0

Το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα μας είναι ιδανικό για μακροχρόνιους χρήστες, καθώς τόσο ο σωλήνας όσο και η μπάλα της αντλίας μπορούν να αφαιρεθούν μόλις το βύσμα εισαχθεί και φουσκώσει στο επιθυμητό μέγεθος. Χάρη στο ανατομικό του σχήμα, η βάση του πρωκτικού βύσματος απορροφάται ανάμεσα στους γλουτούς όταν εισάγεται πλήρως.

Περισσότερες πληροφορίες

3259/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το πρωκτικό βύσμα μας είναι φουσκωτό και ιδανικό για μακροχρόνιους χρήστες, καθώς τόσο ο σωλήνας όσο και η μπάλα αντλίας μπορούν να αφαιρεθούν μόλις το πρωκτικό βύσμα εισαχθεί και φουσκώσει στο επιθυμητό μέγεθος. Χάρη στο ανατομικό του σχήμα, η βάση του πρωκτικού βύσματος απορροφάται ανάμεσα στους γλουτούς όταν εισάγεται πλήρως. Έτσι, μπορείτε να φοράτε διακριτικά το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα μέσα σας 24 ώρες το 24ωρο. Όλα γύρω από ένα τέλειο butt plug, το οποίο εμπνέει τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο.

     

    Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Κάτω από την επιφάνεια της εύπλαστης σιλικόνης υπάρχει μια βαριά, περιστρεφόμενη μπάλα που δίνει στο φουσκωτό πρωκτικό βύσμα πολύ μεγάλο βάρος και έτσι εξασφαλίζει εξαιρετική διέγερση. Ο καινοτόμος σχεδιασμός καθιστά την εισαγωγή εύκολη και παρέχει μια ιδιαίτερα γεμίζουσα αίσθηση στον πρωκτό καθώς και τέλεια διέγερση του προστάτη.

     

    Το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα με αφαιρούμενο σωλήνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρκετές ώρες χωρίς προβλήματα. Είτε στο γραφείο, είτε κατά τη διάρκεια των αγορών είτε κατά τη διάρκεια του σεξ με τον σύντροφό σας - το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα της MEO ® σας κακομαθαίνει με έντονα συναισθήματα.

     

    Πώς χρησιμοποιώ το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα

     

    Το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα εισάγεται όπως ένα κανονικό butt plug - κατά προτίμηση σε στάση doggy style. Το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα μας αναπτύσσει δική του ζωή μέσω της κίνησής σας, όπως είναι γνωστό μόνο από πολύ δραστήριους ερωτικούς συντρόφους ή ακριβές μηχανές γαμησιού. Η βαριά, περιστρεφόμενη μπάλα μεταδίδει την ενέργειά της (την έχουμε ονομάσει "Fuck Energy") χωρίς το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα να χρειάζεται να κινηθεί. Τα σταθερά τραντάγματα, που γίνονται όλο και πιο ισχυρά, μεταδίδουν απευθείας και βαθιά στο πιο εσωτερικό μέρος του σώματος. Μια απίστευτη εμπειρία με κάθε κίνηση και κάθε βήμα. Και σε συνδυασμό με τη δυνατότητα που έχετε να μεταβάλλετε διαρκώς το μέγεθος του πρωκτικού βύσματος με την μπάλα αντλίας, είναι ένα απόλυτα συναρπαστικό συναίσθημα!

     

    Ανάλογα με το πόσο καιρό χρησιμοποιείτε τη μπάλα αντλίας, μπορείτε να ποικίλλετε από ένα απλό τέντωμα για πρωκτική προπόνηση μέχρι ακραίο μέγεθος. Για τους άνδρες, το διογκούμενο πρωκτικό βύσμα διεγείρει εντατικά τον προστάτη και προσφέρει ακόμα ισχυρότερους οργασμούς χάρη στη συναρπαστική πίεση.

     

    Το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo ή το Alphamale Aqua. Τα λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη μπορεί να βλάψουν το υλικό. Καθαρίστε το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα πριν και μετά από κάθε χρήση με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Φουσκωτό πρωκτικό βύσμα
    • Μέγεθος του πρωκτικού βύσματος (χωρίς φούσκωμα): μήκος 7 cm
    • Μέγεθος του πρωκτικού βύσματος (φουσκωμένο): διάμετρος 9 cm, μήκος 14 cm
    • Το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα πρέπει να φουσκώνει σε μέγιστη διάμετρο 9 cm.
    • Μήκος σωλήνα περίπου 50 cm
    • Με μπάλα αντλίας και βαλβίδα ξεφουσκώματος
    • Σωλήνας αφαιρούμενος
    • Το βαρύ μεταλλικό βάρος στο εσωτερικό του πρωκτικού βύσματος αισθάνεται απολύτως γεμίζοντας τον πρωκτικό σας σωλήνα και ερεθίζει συνεχώς τον προστάτη.
    • Υλικό: σιλικόνη, χωρίς φθαλικό εστέρα, μέταλλο.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Much fun!

    I like how its not to big upon insertion then after a few pumps you really feel full!

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Macht den Sex noch geiler

    Eigentlich sehr gut. Wir benutzten ihn sowohl als auch. Ich persönlich fand es geil. Meine Frau ist auch nicht abgeneigt. Preis Leistung echt Top wenn ich sehe wie groß es sich aufpumpt. Gutes angenehmens Material und lässt sich gut einführen. Macht den Sex noch geiler

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Φουσκωτό βύσμα πρωκτού - Anal Wonder 3.0

    Φουσκωτό βύσμα πρωκτού - Anal Wonder 3.0

    Το φουσκωτό πρωκτικό βύσμα μας είναι ιδανικό για μακροχρόνιους χρήστες, καθώς τόσο ο σωλήνας όσο και η μπάλα της αντλίας μπορούν να αφαιρεθούν μόλις το βύσμα εισαχθεί και φουσκώσει στο επιθυμητό μέγεθος. Χάρη στο ανατομικό του σχήμα, η βάση του πρωκτικού βύσματος απορροφάται ανάμεσα στους γλουτούς όταν εισάγεται πλήρως.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: