Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πραγματικό Ass Play

Ενημερωτικό δελτίο

Long butt plug "Beast" από τη σειρά Extremeo

Ανακαλύψτε το μυστικό γιατί άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν εμμονή με το butt plug "Beast"! Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα, τότε δεν έχετε δει αυτό το butt plug με τη "μυστική λειτουργία". Αυτό το butt plug συνδυάζει το σχεδιασμό και τη λειτουργία για να δημιουργήσει μια πραγματικά φοβερή εμπειρία που δεν έχει αντίπαλο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πελάτες μας μιλούν για το καλύτερο

Περισσότερες πληροφορίες

3446/00

49,90 €


-10,00 €

39,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ανακαλύψτε το μυστικό γιατί άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν εμμονή με το "Τέρας"! Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα, δεν έχετε δει αυτό το butt plug με τη "μυστική λειτουργία". Αυτό το butt plug συνδυάζει σχεδιασμό και λειτουργία για να δημιουργήσει μια πραγματικά φοβερή εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη. Δεν είναι τυχαίο που οι πελάτες μας μιλούν για το καλύτερο butt plug στον κόσμο.

     

    Κάθε λεπτομέρεια του butt plug "Beast" είναι μια εμπειρία από μόνη της!

     

    Το "Beast" προσφέρει όλα όσα θα μπορούσατε να περιμένετε από το καλύτερο πρωκτικό σεξ και ένα πρώτης τάξεως butt plug: Μόνο το εντυπωσιακό μήκος του των 30 cm υπόσχεται ιδιαίτερα βαθιά διείσδυση. Χάρη στις διαφορετικές διαμέτρους από 4 έως 6,3 cm, το "Beast" σας ταξιδεύει σε ένα ταξίδι με τις πιο έντονες αισθήσεις. Η κλασική κεφαλή του βύσματος είναι μόνο η αρχή - το αυλακωτό τμήμα εντείνει την πρωκτική διέγερση, η οποία αυξάνεται με τη σφαιρική πάχυνση μέχρι την απόλυτη κορύφωση όταν έχετε περάσει αυτό το σημείο.

     

    Γιατί θα λατρέψετε αυτό το "μυστικό" χαρακτηριστικό:

     

    Το πραγματικό χτύπημα της ιδιοφυΐας είναι το κάτω μέρος του πρωκτικού βύσματος, το οποίο λειτουργεί σαν ελατηριωτό "αμορτισέρ". Αυτή η λεπτομέρεια επιτρέπει ένα βαθύ και διεγερτικό μασάζ βαθιά μέσα στον πρωκτό και ακριβώς στον προστάτη - σκεφτείτε τις δυναμικές κινήσεις του twerking, μόνο πιο καυλωτικές, πιο έντονες, γυμνές και φυσικά κάθετες.

     

    Όταν οδηγείτε το "Beast" butt plug, το "αμορτισέρ" μπαίνει σε λειτουργία. Μετατρέπει τις κινήσεις σας σε έντονη, ρυθμική διέγερση που εξαπλώνεται βαθιά μέσα σας. Είναι σαν να ιππεύεις ένα κύμα που σε εκτοξεύει σε νέα ύψη απόλαυσης με κάθε σου κίνηση. Αυτό το χαρακτηριστικό μεγιστοποιεί την αίσθηση της διείσδυσης και εξασφαλίζει ότι κάθε κίνηση, κάθε νέα διείσδυση και κάθε μικρή αλλαγή στη θέση σας γίνεται έντονα αισθητή. Ακριβώς όπως το πραγματικό πρωκτικό σεξ!

     

    Ειδικά όταν οδηγείτε το butt plug, ο "απορροφητής κραδασμών" με την ανάκρουσή του προσφέρει το πλεονέκτημα ότι η διέγερση πηγαίνει κατευθείαν εκεί που χρειάζεται περισσότερο, δηλαδή βαθιά στον πρωκτικό σωλήνα και, για τους άνδρες, ειδικά στον προστάτη.

     

    Εν ολίγοις, το ελατήριο "αμορτισέρ" του butt plug φέρνει την πρωκτική διέγερση σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Δεν είναι μόνο η αίσθηση πληρότητας που προσφέρουν πολλά πρωκτικά βύσματα, αλλά και η δυναμική, παλλόμενη αίσθηση που έρχεται με την ενεργή χρήση, δημιουργώντας μια μοναδική, έντονη αίσθηση ηδονής. Αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά το "Beast" ένα απαραίτητο butt plug για όποιον θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο τις πρωκτικές του περιπέτειες.

     

    Ανακαλύψτε το butt plug, το οποίο μετατρέπει τις σόλο συνεδρίες σε παραδεισένιες εμπειρίες!

     

    Είτε κάνετε σόλο σεξ είτε με σύντροφο, το butt plug "Beast" προσφέρει αξέχαστες κορυφώσεις. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ιατρική σιλικόνη, η οποία δεν είναι μόνο μεταξένια στην αφή, αλλά και αρκετά ευέλικτη ώστε να φτάνει σε κάθε σημείο του σώματός σας. Ταυτόχρονα, το butt plug είναι αρκετά σταθερό ώστε να μπορεί να εισαχθεί από το πρωκτικό. Η ευρεία βάση αναρρόφησης όχι μόνο σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το πρωκτικό βύσμα χωρίς χέρια, αλλά και το προστατεύει από το να εισαχθεί πολύ βαθιά στον πρωκτό σας.

     

    Εν ολίγοις: Με το "Beast" δεν παίρνετε απλώς ένα butt plug - βιώνετε μια υπερθετική περιπέτεια που οι ενθουσιώδεις πελάτες μας περιγράφουν ως το πιο καυτό πράγμα που έχουν βιώσει ποτέ. Παραδοθείτε σε αυτό το σέξι θηρίο και ζήστε στιγμές απόλαυσης που δεν έχετε ξαναζήσει!

     

    Καθαρισμός και χρήση ενός πρωκτικού βύσματος Extremeo:

     

    • Εύκολο στη χρήση: Η εισαγωγή ενός πρωκτικού βύσματος στον πρωκτό σας μπορεί να είναι μια όμορφη και ευχάριστη εμπειρία - ειδικά αν ξέρετε πώς να το κάνετε σωστά. Για να διευκολύνετε την εισαγωγή του πρωκτικού βύσματος στον πρωκτό, σας προτείνουμε το δημοφιλές σπρέι Extremeo Spray. Με ένα σύντομο ψεκασμό, ο σφιγκτήρας μυς χαλαρώνει. Με αυτόν τον τρόπο, η εισαγωγή του πρωκτικού βύσματος γίνεται μια ιδιαίτερα απαλή απόλαυση.

     

    • Το σωστό λιπαντικό και το Lube Shooter μας: Το σωστό λιπαντικό μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά. Με προϊόντα σιλικόνης όπως το Extremeo Butt Plug, θα πρέπει να αποφεύγετε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς μπορεί να βλάψουν το υλικό. Αντ' αυτού, συνιστούμε λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo ή το Alphamale Aqua. Αυτά παρέχουν μια ευχάριστη αίσθηση και είναι ασφαλή για χρήση με βύσματα σιλικόνης. Ένα Lube Shooter ή ένα απλικατέρ λιπαντικού βελτιστοποιεί την εμπειρία με παιχνίδια πρωκτικού σεξ, όπως τα butt plugs. Επιτρέπει τη βαθύτερη και πιο ομοιόμορφη κατανομή του λιπαντικού στον πρωκτικό σωλήνα, καθιστώντας την εισαγωγή του butt plug πιο άνετη και ασφαλή. Δεδομένου ότι ο πρωκτός δεν παράγει το δικό του λιπαντικό, η επαρκής παροχή λιπαντικού μειώνει την τριβή και τον κίνδυνο τραυματισμού. Επιπλέον, το Lube Shooter επιτρέπει την καθαρή και ακριβή εφαρμογή χωρίς σπατάλη λιπαντικού.

     

    • Καθαρισμός: Το Extremeo butt plug πρέπει να καθαρίζεται σχολαστικά μετά από κάθε χρήση. Για σχολαστικό και υγιεινό καθαρισμό, συνιστούμε επίσης το σπρέι VERYCLEAN. Ένας γρήγορος ψεκασμός εξασφαλίζει ότι το butt plug είναι πάντα έτοιμο για την επόμενη περιπέτεια.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • butt plug "Beast"
    • Πρωκτικός δονητής ή πρωκτικό βύσμα από τη σειρά Extremeo.
    • Διαστάσεις: μήκος 30 cm, διάμετρος κεφαλής 4,8 cm, διάμετρος του αυλακωτού τμήματος 4 cm, διάμετρος της σφαιρικής διεύρυνσης 6,3 cm.
    • Τα Extremeo Butt Plugs είναι πρωκτικά βύσματα που έχουν αναπτυχθεί από ειδικούς.
    • Το Extremeo ® είναι σήμα κατατεθέν της MEO Γερμανίας.
    • Υλικό: Κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικές ενώσεις.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Long butt plug "Beast" από τη σειρά Extremeo

    Long butt plug "Beast" από τη σειρά Extremeo

    Ανακαλύψτε το μυστικό γιατί άνδρες και γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν εμμονή με το butt plug "Beast"! Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα, τότε δεν έχετε δει αυτό το butt plug με τη "μυστική λειτουργία". Αυτό το butt plug συνδυάζει το σχεδιασμό και τη λειτουργία για να δημιουργήσει μια πραγματικά φοβερή εμπειρία που δεν έχει αντίπαλο. Δεν είναι τυχαίο ότι οι πελάτες μας μιλούν για το καλύτερο

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: