Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Σφιγκτήρες θηλών

Ενημερωτικό δελτίο

BDSM σφιγκτήρες θηλών με βάρη

Μαύροι, δροσεροί και αρκετά φοβεροί: οι σφιγκτήρες θηλών μας έχουν τοποθετηθεί με δύο βάρη, 150 γραμμαρίων το καθένα, που ταλαντεύονται μπρος-πίσω σε μια αλυσίδα.

Περισσότερες πληροφορίες

2427/00

34,90 €


-5,00 €

29,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Μαύροι, δροσεροί και αρκετά φοβεροί: οι σφιγκτήρες θηλών μας έχουν τοποθετηθεί με δύο βάρη, 150 γραμμαρίων το καθένα, που ταλαντεύονται μπρος-πίσω σε μια αλυσίδα.

     

    Τα μαλακά καπάκια από καουτσούκ στους σφιγκτήρες θηλών είναι απαλά στο ευαίσθητο δέρμα και εξασφαλίζουν άνετη χρήση. Μικρές βίδες στους σφιγκτήρες αλιγάτορα σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε την πίεση από μαλακή έως σκληρή.

     

    Οι σφιγκτήρες δεν προκαλούν οδυνηρή απόλαυση μόνο στις θηλές, αλλά μπορούν επίσης να εφαρμοστούν στην ακροποσθία, στους όρχεις και σε άλλα μέρη του σώματος.

     

    Πώς χρησιμοποιώ τους σφιγκτήρες θηλών με βάρη

     

    Απλώς στερεώνετε τους σφιγκτήρες θηλών στις θηλές σας και ρυθμίζετε την πίεση με την αντίστοιχη βίδα ρύθμισης για την προσωπική σας αίσθηση πόνου.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχουν οι σφιγκτήρες θηλών με βάρη

     

    Οι σφιγκτήρες θηλών πείθουν με την επαγγελματική εμφάνιση SM με τη μεταλλική αλυσίδα και είναι εξίσου κατάλληλοι για γυναίκες και άνδρες. Μπορείτε να ρυθμίσετε την πίεση των σφιγκτήρων ξεχωριστά - είτε οι θηλές σφίγγονται απαλά είτε επώδυνα. Το βάρος των 150 γραμμαρίων το καθένα ασκεί ισχυρή έλξη στις θηλές. Ένα συναίσθημα που κόβει την ανάσα και θα ευχαριστήσει τόσο τον αρχάριο του BDSM όσο και τον έμπειρο επαγγελματία.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω τους σφιγκτήρες θηλών με βάρη

     

    Καθαρίστε τους σφιγκτήρες θηλών με βάρη με νερό και ήπιο σαπούνι. Αν θέλετε απολυμαντικό καθαρισμό, χρησιμοποιήστε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Από πού μπορώ να αγοράσω σφιγκτήρες θηλών

     

    Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από σφιγκτήρες θηλών και πιπίλες θηλών στο MEO, εδώ στο www.meo.de, το κορυφαίο κατάστημα SM και bondage. Μπορείτε να περιμένετε μια εκπληκτικά μεγάλη ποικιλία από σφιγκτήρες θηλών, σφιγκτήρες SM και άλλα παιχνίδια BDSM. Αν δεν είστε σίγουροι για την αγορά σφιγκτήρων θηλών, σας προτείνουμε τα μοντέλα εισαγωγικού επιπέδου ή τις θηλακοπίεστρες μας. Οι έμπειροι επαγγελματίες του bondage θα απολαύσουν σφιγκτήρες θηλών με ένα συνδυασμένο δερμάτινο κολάρο.

     

    Μπορώ να χρησιμοποιήσω σφιγκτήρες θηλών μαζί με άλλα είδη δουλείας

    Φυσικά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σφιγκτήρες θηλών και σφιγκτήρες θηλών σε συνδυασμό με τα άλλα προϊόντα bondage που διαθέτουμε, όπως φίμωτρα, μαντήλια με κλειστά μάτια, χειροπέδες ή χειροπέδες στον αστράγαλο. Οι σφιγκτήρες θηλών προσθέτουν μια νέα διάσταση, τον πόνο, στο παιχνίδι μεταξύ κυριαρχίας, υποταγής και απόλαυσης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια συναρπαστική προσθήκη σε άλλα προϊόντα BDSM από το κατάστημα SM Shop μας.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Σφιγκτήρες θηλών με βάρη
    • Τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, η διέγερση των θηλών με σφιγκτήρες θηλών παρέχει μια συναρπαστική αίσθηση μυρμηγκιάσματος σε όλο το σώμα. Μια εμπειρία SM που πρέπει να δοκιμάσετε!
    • Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
    • Συνολικό μήκος: περίπου 15 cm
    • Σφιγκτήρες που ανοίγουν μέχρι περίπου 13 mm
    • Ατομικά ρυθμιζόμενη πίεση: έτσι ώστε οι σφιγκτήρες να συγκρατούν τέλεια και να διεγείρουν από μαλακό σε σκληρό.
    • Με καλύμματα από μαλακό καουτσούκ: Για άνετη χρήση.
    • Βάρος 165 g το καθένα
    • Περιεχόμενο παράδοσης: δύο τεμάχια = 1 ζεύγος σφιγκτήρων θηλών με βάρη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    These clamps are great!

    These clamps are great! I previously tried two other clamp types on my slave, with disappointing results. These clamps provide a wonderful amount of adjustment, both for nipple size and sensitivity.

      Αξιολόγηση 

      Soumis

      Mes tétons adorent être maltraités ! Et je peux les garder très longtemps !

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Ottimo

      Prodotto arrivato in perfetto stato. Non vedo l'ora di utilizzarli con il mio partner.

        Αξιολόγηση 

        Nicht ganz ohne ... Geil!

        Die BDSM Nippelklemmen mit Gewichten sind auch schon ohne Gewichte nicht ganz ohne, mit angebrachten Gewichten wird es richtig gemein.
        Alles wie gewohnt sehr gut verarbeitet, erfüllen ihren Zweck mehr als ausreichend und machen auch optisch ordentlich was her. Wer es gerne etwas härter beim Sex mag, kann mit diesen SM Klammern nichts verkehrt machen.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          BDSM σφιγκτήρες θηλών με βάρη

          BDSM σφιγκτήρες θηλών με βάρη

          Μαύροι, δροσεροί και αρκετά φοβεροί: οι σφιγκτήρες θηλών μας έχουν τοποθετηθεί με δύο βάρη, 150 γραμμαρίων το καθένα, που ταλαντεύονται μπρος-πίσω σε μια αλυσίδα.

          Γράψτε τη δική σας κριτική

          Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

          30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: