Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Revolution Hurricane Διεγέρτης

Ο διεγέρτης Revolution Hurricane είναι ένα καινοτόμο σεξουαλικό παιχνίδι με ισχυρό μοτέρ περιστροφής και λειτουργία ώθησης που θα οδηγήσει τον οργασμό σας σε μια εντελώς νέα διάσταση. Είναι επαναφορτιζόμενο, τηλεχειριζόμενο, ευέλικτο και γεμάτο με χαρακτηριστικά που δεν έχετε ξαναδεί.

Περισσότερες πληροφορίες

3385/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο διεγέρτης Revolution Hurricane είναι ένα καινοτόμο ερωτικό παιχνίδι με ισχυρό μοτέρ περιστροφής και λειτουργία ώθησης που θα σας οδηγήσει σε μια εντελώς νέα διάσταση οργασμού. Αφήστε αυτόν τον διεγέρτη να σας ταξιδέψει σε ένα σεξουαλικό ταξίδι που δεν έχετε ξαναζήσει! Το Revolution Hurricane είναι επαναφορτιζόμενο, τηλεχειριζόμενο, ευέλικτο και γεμάτο με χαρακτηριστικά που δεν έχετε ξαναδεί.

     

    Ο διεγέρτης Revolution Hurricane είναι καθαρή υψηλή τεχνολογία!

     

    Ο διεγέρτης Revolution Hurricane βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας των σεξουαλικών παιχνιδιών και προσφέρει έναν ισχυρό συνδυασμό λειτουργιών περιστροφής και ώθησης. Αυτό που κάνει αυτό το παιχνίδι τόσο ξεχωριστό είναι το ισχυρό μοτέρ περιστροφής που όχι μόνο κινείται μπρος-πίσω, αλλά εκτελεί και κυκλική κίνηση στο εσωτερικό του. Αυτό παρέχει ολοκληρωμένη και έντονη διέγερση που φτάνει σε όλα τα σημεία μέσα σας που ένας συμβατικός δονητής δεν μπορεί ποτέ να φτάσει.

     

    Με τρία διαφορετικά επίπεδα περιστροφής και κίνησης ώθησης, αυτός ο διεγέρτης θα σας οδηγήσει σε νέα ύψη ικανοποίησης. Η μοναδικά διαμορφωμένη κεφαλή του διεγέρτη Revolution Hurricane έχει σχεδιαστεί για να διεγείρει είτε τον προστάτη για τους άνδρες είτε το σημείο G για τις γυναίκες, με αποτέλεσμα να προκαλεί έντονους οργασμούς.

     

    Το τηλεχειριστήριο του διεγέρτη Revolution Hurricane προσφέρει πολλά συναρπαστικά πλεονεκτήματα που κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο συναρπαστική και άνετη:

     

    Έλεγχος με το πάτημα ενός κουμπιού: το τηλεχειριστήριο επιτρέπει σε εσάς ή στον σύντροφό σας να ελέγχετε με ακρίβεια τη διέγερση και την έντασή της. Μπορείτε να εναλλάσσεστε μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών και ταχυτήτων χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το ίδιο το ερωτικό παιχνίδι.

     

    Σεξ για δύο: Το τηλεχειριστήριο επιτρέπει στον σύντροφό σας να αναλάβει τον έλεγχο και να σας εκπλήξει. Αυτό μπορεί να εντείνει τα προκαταρκτικά και την ερωτική εμπειρία και να προσφέρει συναρπαστικές στιγμές έκπληξης.

     

    Ευκολία: Ειδικά σε στάσεις όπου το ερωτικό παιχνίδι είναι δύσκολο να φτάσετε, το τηλεχειριστήριο είναι ιδιαίτερα πρακτικό. Μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην απόλαυσή σας χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τις ρυθμίσεις.

     

    Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη χωρίς φθαλικό εστέρα, το διεγερτικό Revolution Hurricane είναι φιλικό προς το σώμα και έχει μεταξένια λεία επιφάνεια για άνετη εισαγωγή. Ωστόσο, για να μην καταστραφεί το υψηλής ποιότητας υλικό, ο διεγέρτης πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo.

     

    Ένα άλλο πλεονέκτημα του διεγέρτη Revolution Hurricane είναι η βάση αναρρόφησης. Αυτό επιτρέπει τη σύνδεση του ερωτικού παιχνιδιού σε μια λεία επιφάνεια, έτσι ώστε τα χέρια να παραμένουν ελεύθερα και να μπορεί να απολαμβάνεται μια συναρπαστική εμπειρία χωρίς χέρια. Επιπλέον, αυτό το ερωτικό παιχνίδι είναι αδιάβροχο IPX5, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει τη χαμηλή πίεση του νερού και τα υγρά. Επιπλέον, ο διεγέρτης Revolution Hurricane είναι επαναφορτιζόμενος μέσω θύρας USB, οπότε δεν χρειάζονται μπαταρίες.

     

    Με συνολικό μήκος 27 εκατοστών, εκ των οποίων τα 17 εκατοστά είναι προς εισαγωγή, και μέγιστη διάμετρο 34 χιλιοστών, ο διεγέρτης Revolution Hurricane προσφέρει μια έντονη και απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία που θα ενθουσιάσει τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους χρήστες.

     

    Καθαρισμός του διεγέρτη Revolution Hurricane:

     

    Ο καθαρισμός του διεγέρτη Revolution Hurricane είναι απλός και εύκολος. Καθώς είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη και πλαστικό ABS, μπορεί να καθαριστεί με ήπιο σαπούνι και ζεστό νερό ή με το σπρέι VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Διέγερση του προστάτη ή του σημείου G για έντονους οργασμούς.
    • Μοναδική κυκλική κίνηση για πιο έντονη και ολοκληρωμένη διέγερση.
    • Τρία επίπεδα κυκλικής κίνησης και ώθησης για ευέλικτη χρήση.
    • Με τηλεχειριστήριο.
    • Βάση αναρρόφησης για χρήση χωρίς χέρια.
    • Επαναφορτιζόμενη και αδιάβροχη για άνεση και ευελιξία.
    • Συνολικό μήκος 273 mm, μήκος εισαγωγής 172 mm, μεγαλύτερη διάμετρος εισαγωγής: 34 mm.
    • Υλικό: Σιλικόνη, πλαστικό ABS
    • Αδιάβροχο IPX5
    • Επαναφορτιζόμενη μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB
    • Χρόνος φόρτισης 150 λεπτά
    • Χρόνος λειτουργίας 30 λεπτά
    • Σιλικόνη υψηλής ποιότητας: υλικό χωρίς φθαλικό εστέρα, μεταξένια μαλακό, φιλικό προς το σώμα. Χρησιμοποιείτε μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Oh my gosh!

    Where has this thing been all my life? This isn’t just a sex toy, it’s a game-changer. Its rotating and thrusting functions seriously blew my mind. The different settings let me personalize my play, and the sensations are just... wow. The design is so sleek and the material is super comfortable. And can we talk about the power? It's like the little engine that could... and did! Cleaning is a breeze too, which is always a plus. The ease of use and the sheer pleasure it provides has made this my new go-to. Honestly, if you’re into anal play and looking for something that gives a little more, you need to check this out. It’s an adventure in a box, and it’s worth every penny.

      Αξιολόγηση 

      Sehr gutes Produkt

      Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Es hat richtig Power! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Revolution Hurricane Διεγέρτης

        Revolution Hurricane Διεγέρτης

        Ο διεγέρτης Revolution Hurricane είναι ένα καινοτόμο σεξουαλικό παιχνίδι με ισχυρό μοτέρ περιστροφής και λειτουργία ώθησης που θα οδηγήσει τον οργασμό σας σε μια εντελώς νέα διάσταση. Είναι επαναφορτιζόμενο, τηλεχειριζόμενο, ευέλικτο και γεμάτο με χαρακτηριστικά που δεν έχετε ξαναδεί.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: