Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Mystim - Ηλεκτροδιέγερση

Ενημερωτικό δελτίο

Mystim Hop Hop Bob - Δονητής Estim

Φανταστείτε ότι θα μπορούσατε να ζήσετε την πιο έντονη και βαθιά σεξουαλική ικανοποίηση που θα σας κάνει να αιωρείστε στο σύννεφο εννέα και ταυτόχρονα να ενισχύετε τους μυς του πυελικού σας εδάφους. Με τον επαναφορτιζόμενο δονητή Rabbit "Hop Hop Bob" με E-Stim από το Mystim αυτή η εμπειρία γίνεται πραγματικότητα!

Περισσότερες πληροφορίες

3341/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Φανταστείτε ότι θα μπορούσατε να ζήσετε την πιο έντονη και βαθιά σεξουαλική ικανοποίηση που θα σας κάνει να αιωρείστε στο σύννεφο εννέα και ταυτόχρονα να ενισχύετε τους μυς του πυελικού σας εδάφους. Με τον επαναφορτιζόμενο δονητή Rabbit "Hop Hop Bob" με E-Stim από το Mystim αυτή η εμπειρία γίνεται πραγματικότητα!

     

    Κορυφαία χαρακτηριστικά: Ο βιντεοσκοπημένος βιντεοσκοπητής είναι ένας από τους καλύτερους βιντεοσκοπημένους βιντεοσκοπητές που διαθέτει:

     

    • Επαναφορτιζόμενος δονητής κουνελιού με e-stim.
    • E-stim και δονητής: Όλα σε ένα ερωτικό παιχνίδι - δεν απαιτείται πρόσθετη συσκευή διέγερσης.
    • Ιδανικό σχήμα: Διεγείρει εντατικά τη ζώνη G στον κόλπο και την κλειτορίδα ταυτόχρονα.
    • Ευέλικτο: Φτάνει ακριβώς στα σωστά σημεία.
    • 8 τρόποι δόνησης: Για πολλή ποικιλία.
    • Ηλεκτροδιέγερση σε 5 λειτουργίες: Για βαθύ, ευχάριστο παλλόμενο μυρμήγκιασμα στον κόλπο.
    • Αποτελεσματική προπόνηση του πυελικού εδάφους: Ενισχύει και τονώνει τους μύες της οικείας περιοχής.
    • Εύκολο στη χρήση: Όλα μπορούν να ελεγχθούν άνετα απευθείας στον δονητή E-Stim με το πάτημα ενός κουμπιού.
    • Μεταξένια μαλακή σιλικόνη: Για εύκολη εισαγωγή και μέγιστη περιποιητική άνεση.
    • Αδιάβροχο: Για παιχνίδι/παρωδία στο μπάνιο/στην πισίνα ή στο ντους.

     

    Αυτό το κομψό μαύρο ερωτικό παιχνίδι είναι τέλεια καμπυλωμένο για να διεγείρει τόσο το σημείο G όσο και την κλειτορίδα. Τα εύκαμπτα χαρακτηριστικά του εξασφαλίζουν ότι χτυπάει τα ερωτογενή σας σημεία με απόλυτη ακρίβεια. Με 8 λειτουργίες δόνησης και 5 λειτουργίες e-stim, το 'Hop Hop Bob' προσφέρει μια ποικιλία αισθησιακών εμπειριών. Είτε προτιμάτε μια βαθιά, ευχάριστα παλλόμενη αίσθηση μυρμηγκιάσματος βαθιά μέσα σας είτε αγαπάτε την ποικιλία, αυτό το ερωτικό παιχνίδι από το Mystim θα εκπληρώσει όλες τις επιθυμίες σας!

     

    Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: το "Hop Hop Bob" προσφέρει επίσης αποτελεσματική προπόνηση του πυελικού εδάφους! Ενώ κυνηγάτε αισθησιακές πτήσεις της φαντασίας, το "Hop Hop Bob" ενισχύει και τονώνει τους μύες του πυελικού σας εδάφους. Αυτό όχι μόνο σας δίνει περισσότερο έλεγχο, αλλά αυξάνει και την ένταση των οργασμών σας!

     

    Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, όλες οι λειτουργίες μπορούν να ελεγχθούν άνετα με το πάτημα ενός κουμπιού απευθείας στον δονητή E-Stim. το "Hop Hop Bob" είναι κατασκευασμένο από μεταξένια μαλακή σιλικόνη, η οποία εξασφαλίζει εύκολη εισαγωγή και μέγιστη άνεση περιποίησης. Και το καλύτερο πράγμα σχετικά με αυτό Είναι αδιάβροχο! Έτσι, μπαίνει κατευθείαν στο ντους ή στη μπανιέρα για μια μυρμηγκιάρικη απόλαυση.

     

    Ο καθαρισμός του "Hop Hop Bob" είναι όσο πιο εύκολος γίνεται. Το σπρέι VERYCLEAN μας εξασφαλίζει σχολαστική καθαριότητα και φροντίδα. Απλά φροντίστε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, ώστε να μην καταστρέψετε τη μεταξένια επιφάνεια.

     

    Φανταστείτε: Ένα θαύμα της τεχνολογίας μήκους 16 εκατοστών, έτοιμο να σας ταξιδέψει στα πιο συναρπαστικά βάθη της απόλαυσής σας. Το Hop Hop Bob σας περιμένει! Ετοιμαστείτε για εμπειρίες που δεν φανταζόσασταν ποτέ δυνατές.

     

    Καθαρισμός και περιποίηση: Η συσκευή θα πρέπει να είναι έτοιμη για χρήση:

     

    Το E-Stim Sextoy είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη ιατρικής πλατίνας. Αυτό το καθιστά πολύ υγιεινό και εύκολο στον καθαρισμό με ένα υγρό πανί και ήπιο σαπούνι. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε ένα φιλικό προς το δέρμα απολυμαντικό, όπως το VERYCLEAN (ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης). Πριν χρησιμοποιήσετε ή επαναφορτίσετε τον δονητή, αφήστε τον να στεγνώσει εντελώς. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον δονητή μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το τζελ ESHOCK, το οποίο έχει αναπτυχθεί ειδικά για ηλεκτροδιέγερση.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Mystim Δονητής "Hop Hop Bob" με ηλεκτροδιέγερση
    • Δόνηση & ηλεκτροδιέγερση σε μία μόνο συσκευή
    • Ιδιαίτερα αθόρυβος παρά τους δύο ισχυρούς κινητήρες
    • 8 προγράμματα δόνησης
    • 5 προγράμματα E-Stim σε 10 εντάσεις
    • 1 πρόγραμμα διέγερσης της κυκλοφορίας του αίματος
    • Μπαταρία ιόντων λιθίου
    • Διαστάσεις: Μήκος (με λαβή) 16 cm, μήκος (χωρίς λαβή) 11 cm, διάμετρος 3,6 έως 6,6 cm.
    • Αδιάβροχο: Για σεξ στο ντους ή στην μπανιέρα.
    • Περιεχόμενο παράδοσης: 1 x Επαναφορτιζόμενος δονητής κουνελιού Hop Hop Bob με E-Stim από το Mystim. Περιλαμβάνει μαγνητικό καλώδιο φόρτισης USB.
    • Υλικό: 100 % πλατινένια σιλικόνη ιατρικού βαθμού
    • εγγύηση 12 μηνών
    • Οδηγίες χρήσης στα γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, ολλανδικά και ρωσικά.
    • Το E-Stim, ή αλλιώς η ηλεκτρική διέγερση, έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι περίεργο: υπάρχουν πολλά νεύρα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων - πολύ περισσότερα από ό,τι σε άλλα σημεία. Με μια σωστά ρυθμισμένη συσκευή ρεύματος διέγερσης και το κατάλληλο αξεσουάρ, μπορείτε να διεγείρετε κάθε ένα από αυτά τα νεύρα σε σημείο έκστασης. Αυτή η διέγερση είναι ακίνδυνη όταν γίνεται με προϊόντα υψηλής ποιότητας από τη MEO και όχι απερίσκεπτα.

    • Προγράμματα: Ο δονητής Mystim E-Stim διαθέτει 8 προγράμματα δόνησης, 5 προγράμματα ηλεκτροδιέγερσης και ένα ειδικό πρόγραμμα για την εκπαίδευση του πυελικού εδάφους. Έχετε τον έλεγχο για το αν θέλετε να διεγείρετε τον εαυτό σας με συνεχή δόνηση ή μάλλον με έντονα διαστήματα. Ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση των προγραμμάτων. Αλλά όπως συμβαίνει τόσο συχνά στη ζωή, το ίδιο ισχύει και εδώ: Η απόδειξη της πουτίγκας βρίσκεται στο φαγητό! Οι μύες του πυελικού εδάφους έχουν πολλά σημαντικά καθήκοντα: Κρατούν τα όργανα εκεί που ανήκουν, σταθεροποιούν την κοιλιά και την πλάτη, αποτρέπουν ενοχλήσεις όπως αδυναμία της ουροδόχου κύστης ή πρόπτωση της μήτρας και συμβάλλουν στην καλύτερη στάση του σώματος. Και μετά υπάρχουν και τα άλλα οφέλη ενός καλά γυμνασμένου πυελικού εδάφους: καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στους ιστούς και, φυσικά, η ικανότητα να "σφίγγετε" τον πρωκτό ή τον κόλπο με τη σύσφιξη του καλά γυμνασμένου πυελικού εδάφους σας κάνει πιο ευαίσθητες στο οικείο άγγιγμα και έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την ικανότητα οργασμού!!!!

    Λήψη

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    A Journey of Sensual Rediscovery

    I must confess, "Hop Hop Bob" Rabbit Vibrator with E-Stim by Mystim has been a transformative experience. As a mature woman, I thought I knew every nuance of my body. Yet, this marvelously designed black toy, with its promise of deep and intense sexual gratification, has awakened sensations I never thought possible.

    Bob's genius lies in its dual stimulation: the perfect curve for reaching my G-spot and the flexible, oh-so-responsive clitoral stimulator. It's an expert at hitting those sweet spots in ways that send me soaring into a realm of pleasure I had yet to explore.

    Then there's the E-Stim, a delightful surprise that adds a depth of sensation I'd been missing. The pulsating tingles are simply divine, and with 8 vibration modes and 5 E-Stim modes, there is always a new sensual journey to embark on. And to top it off, "Hop Hop Bob" has been a wonderful asset in strengthening my pelvic floor muscles.

    Controlling Bob is a breeze, thanks to the simple buttons. The silky-smooth silicone feels like a luxurious treat every time, and it's waterproof - so no location is off-limits!

    In a word, "Hop Hop Bob" has redefined what pleasure means to me. To any woman of a certain age out there, I'd say this: let "Hop Hop Bob" guide you on a journey of sensual rediscovery. It's never too late to experience new heights of pleasure!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Mystim Hop Hop Bob - Δονητής Estim

      Mystim Hop Hop Bob - Δονητής Estim

      Φανταστείτε ότι θα μπορούσατε να ζήσετε την πιο έντονη και βαθιά σεξουαλική ικανοποίηση που θα σας κάνει να αιωρείστε στο σύννεφο εννέα και ταυτόχρονα να ενισχύετε τους μυς του πυελικού σας εδάφους. Με τον επαναφορτιζόμενο δονητή Rabbit "Hop Hop Bob" με E-Stim από το Mystim αυτή η εμπειρία γίνεται πραγματικότητα!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: