Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Butt Slider - Βύσμα πρωκτού

Ξεχάστε όλα όσα ξέρετε για τα πρωκτικά βύσματα: το Butt Slider θα αλλάξει τα πάντα χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες του! Το Butt Slider είναι εξοπλισμένο με ισχυρά μοτέρ που παρέχουν ένα βαθύ και έντονο μασάζ βαθιά μέσα σας. Αφήστε το βίντεο του προϊόντος μας να σας πείσει τώρα!

Περισσότερες πληροφορίες

3426/00

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Ξεχάστε όλα όσα ξέρετε για τα πρωκτικά βύσματα: το Butt Slider θα αλλάξει τα πάντα χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες του! Το Butt Slider είναι εξοπλισμένο με ισχυρά μοτέρ που παρέχουν ένα βαθύ και έντονο μασάζ βαθιά μέσα σας. Οι άνδρες που δεν έχουν ακόμη βιώσει την πρωκτική διέγερση θα εκπλαγούν με το πόσο έντονος μπορεί να είναι ο οργασμός με το Butt Slider. Αφήστε το βίντεο του προϊόντος μας να σας πείσει τώρα!

 

Μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό Ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο πρωκτικής διέγερσης με το καινοτόμο Butt Slider!

 

Το Butt Slider ανοίγει προηγουμένως κλειστές πόρτες σε πιο έντονες και βαθύτερες αισθήσεις, επειδή αυτό το όμορφο butt plug δεν είναι μόνο ένα πραγματικό μάτι που τραβάει τα βλέμματα, αλλά εντυπωσιάζει και με τις τεχνικές του βελτιώσεις. Απολαύστε πώς ο δακτύλιος του slider σας κάνει μασάζ από μέσα, ενώ οι ισχυρές δονήσεις σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο πρωκτικής έκστασης. Χάρη στο τηλεχειριστήριο, μπορείτε εύκολα να αλλάζετε μεταξύ των διαφόρων λειτουργιών - ή μπορείτε να αφήσετε τον σύντροφό σας να αναλάβει τον έλεγχο και να σας εκπλήξει. Με το Butt Slider, οι πιο προσωπικές σας στιγμές γίνονται μια εκπληκτικά αισθησιακή εμπειρία που κόβει την ανάσα.

 

Και αυτά είναι τα κυριότερα σημεία που ενθουσιάζουν τους πελάτες μας:

 

Μοναδική λειτουργία slider: Ο καινοτόμος δακτύλιος slider παρέχει εντατικό εσωτερικό μασάζ χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε τη θέση του butt plug. Απολαύστε τρεις συναρπαστικές ταχύτητες που θα σας ξεσηκώσουν πραγματικά.

 

Εντυπωσιακές διαστάσεις: Με μήκος σχεδόν 13 cm και εντυπωσιακή διάμετρο 5 cm, αυτό το butt plug υπόσχεται μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Η φαρδιά, πεπλατυσμένη βάση του butt plug εγγυάται ασφάλεια και απόλαυση ταυτόχρονα. Ιδανικό για έμπειρους γνώστες!

 

Βαθιές και ισχυρές δονήσεις: Τρεις παλλόμενες ταχύτητες σε συνδυασμό με επτά αισθησιακά μοτίβα δόνησης εξασφαλίζουν παραδεισένια απόλαυση βαθιά μέσα σας.

 

Υψηλής ποιότητας, ανθεκτική στις πιτσιλιές σιλικόνη: Κατασκευασμένο από μεταξένια μαλακή, χωρίς φθαλικό εστέρα σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Σταθερή ως προς τις διαστάσεις και φιλική προς το δέρμα. Χάρη στο IPX5 ιδανικό για ξέγνοιαστες, γαργαλιστικές στιγμές στο ντους, αλλά όχι κατάλληλο για χρήση κάτω από το νερό στην μπανιέρα.

 

Εξοικονόμηση ενέργειας και τηλεχειρισμός: Με τον συμπεριλαμβανόμενο φορτιστή USB, το Butt Slider είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Και με το εύχρηστο τηλεχειριστήριο, έχετε πάντα τον πλήρη έλεγχο - ή μπορείτε να το παραδώσετε για συναρπαστικά παιχνίδια για δύο.

 

Το butt plug είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικό εστέρα και φιλικά προς το σώμα! Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε μόνο λιπαντικά με βάση το νερό, π.χ. Aquameo. Για τον καθαρισμό, χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι ή το σπρέι μας VERYCLEAN. Μετά τον καθαρισμό, αποθηκεύστε το σε δροσερό, σκοτεινό μέρος.

 

Έτοιμοι για ένα βαθύ μασάζ στον πισινό Το Butt Slider δεν θα σας απογοητεύσει!

 

Περισσότερες λεπτομέρειες:

 

  • Πρωκτικό βύσμα Butt Slider
  • Διαστάσεις συνολικό μήκος: 15,7 cm, μήκος προς εισαγωγή: 12,2 cm, μεγαλύτερη διάμετρος προς εισαγωγή: 4,8 cm, διάμετρος λαιμού: 3 cm.
  • Υλικό: σιλικόνη υψηλής ποιότητας, πλαστικό ABS
  • Σημείωση: Το τηλεχειριστήριο έχει εντυπωσιακή εμβέλεια έως και 10 μέτρα - ιδανικό για μυστικό παιχνίδι σε δημόσιο χώρο.
  • MEO Suomi

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

Butt Slider - Βύσμα πρωκτού

Butt Slider - Βύσμα πρωκτού

Ξεχάστε όλα όσα ξέρετε για τα πρωκτικά βύσματα: το Butt Slider θα αλλάξει τα πάντα χάρη στις καινοτόμες λειτουργίες του! Το Butt Slider είναι εξοπλισμένο με ισχυρά μοτέρ που παρέχουν ένα βαθύ και έντονο μασάζ βαθιά μέσα σας. Αφήστε το βίντεο του προϊόντος μας να σας πείσει τώρα!

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: