Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Sex Shaker - Διεγέρτης πρωκτού - μωβ

Πάρτε το αγαπημένο σας λιπαντικό MEO και ζήστε καθαρή έκσταση με αυτόν τον περιστρεφόμενο, ωθούμενο και δονητικό δονητή! Πειραματιστείτε με τις ρυθμίσεις καθώς διεισδύει βαθιά μέσα σας...

Περισσότερες πληροφορίες

3321/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Θα ενθουσιαστείτε, γιατί αυτός ο πρωκτικός δονητής είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ερωτικό παιχνίδι, είναι μια πραγματική μηχανή γαμησιού! Αφήστε το βίντεο μας να σας πείσει!!! Όταν ανακαλύψετε ότι το ισχυρό μοτέρ προσφέρει 3 διαφορετικούς τρόπους περιστροφής και ώθησης, δεν θα μπορείτε να συγκρατηθείτε! Επιτέλους, ένα ερωτικό παιχνίδι που κινείται μέσα σας ολομόναχο και μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς!

    Highlights:

    • Ο πρωκτικός διεγέρτης προσαρμόζεται σε κάθε στροφή του σώματός σας και φτάνει σε μέρη που δεν γνωρίζατε ποτέ ότι υπάρχουν.
    • Στρίψτε και σπρώξτε: Αυτός ο δονητής σιλικόνης σας δίνει 3 ισχυρούς τρόπους συστροφής και ώθησης! Το στρογγυλό, χοντρό άκρο είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να χτυπάει τόσο το σημείο P όσο και το σημείο G για να μεγιστοποιήσετε την απόλαυσή σας μαζί!
    • Σιλικόνη υψηλής ποιότητας: Σιλικόνη χωρίς φθαλικό εστέρα, μεταξένια μαλακή και φιλική προς το σώμα.
    • Βάση με βεντούζα: Με τη βάση με βεντούζα, το ερωτικό παιχνίδι παραμένει πάντα σταθερά στη θέση του!
    • Εύκαμπτος λαιμός ακορντεόν: Με τον εξαιρετικά εύκαμπτο λαιμό, όλα μπορούν να περιστραφούν κατά 360 μοίρες και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρωκτικό διεγερτικό σε οποιαδήποτε θέση!
    • Αδιάβροχο και επαναφορτιζόμενο: Αδιάβροχο IPX5 και επαναφορτιζόμενο με το παρεχόμενο καλώδιο USB.


    Αυτός ο μεγάλος, ισχυρός πρωκτικός δονητής ολοκληρώνεται με ένα ημι-καμπυλωτό, στρογγυλό άκρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτάσετε στο σημείο G, στο σημείο A ή στο σημείο P! Κατασκευασμένος από μεταξένια μαλακή σιλικόνη, χωρίς φθαλικό εστέρα, ο πρωκτικός διεγέρτης είναι απαλός για το σώμα και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Πιέστε την ισχυρή βεντούζα σε μια επίπεδη επιφάνεια για να οδηγήσετε το ερωτικό παιχνίδι χωρίς χέρια και απολαύστε τον εύκαμπτο λαιμό ακορντεόν που σας προσφέρει 360 μοίρες ευελιξία και ελευθερία κινήσεων! Αυτός ο πρωκτικός δονητής είναι επίσης ακόμη και ανθεκτικός στις πιτσιλιές! Είναι αδιάβροχος κατά IPX5 και αντέχει σε χαμηλή πίεση νερού, ώστε να μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε στο ντους αλλά να μην τον βυθίζετε στο νερό. Αν χρειαστεί, μπορείτε να φορτίσετε τον πρωκτικό δονητή με το παρεχόμενο καλώδιο USB.

    Πάρτε το αγαπημένο σας λιπαντικό MEO και ζήστε την απόλυτη έκσταση με αυτόν τον περιστρεφόμενο, ωστικό και δονητικό δονητή! Πειραματιστείτε με τις ρυθμίσεις καθώς διεισδύει βαθιά μέσα σας. Ο καλύτερος τρόπος για να του δώσετε κάτι να σπρώχνει είναι να τοποθετήσετε τη βάση με την βεντούζα σε μια επίπεδη επιφάνεια, όπως το πάτωμα, ένα τραπεζάκι του καφέ ή μια καρέκλα, ενώ ο πρωκτικός διεγέρτης διεισδύει μέσα σας. Κρατήστε τα χέρια σας ελεύθερα ενώ αφήνετε αυτόν τον δονητή να διεισδύσει μέσα σας. Ολοκληρώστε τη συνεδρία σας με αυτό το απόλυτα πειστικό ερωτικό παιχνίδι με άλλα αξεσουάρ, όπως σφιγκτήρες θηλών, ένα δαχτυλίδι πέους και άλλα για να ενισχύσετε περαιτέρω αυτή την οργασμική εμπειρία.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Δονητής πρωκτού
    • Διαστάσεις Συνολικό μήκος: 25,5 εκ. Εισαγόμενο μήκος: 15 cm. Μεγαλύτερη εισαγόμενη διάμετρος: 4 cm.
    • Υλικό: Σιλικόνη, πλαστικό ABS
    • Χρώμα: Διατίθεται σε μαύρο και μοβ χρώμα.
    • Να χρησιμοποιείται μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo.
    • Για τον καθαρισμό, συνιστούμε το σπρέι μας VERYCLEAN.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Geil ausfüllend

    Der Sex Shaker fühlt sich sehr angenehm, weich und geil an. Außerdem sind die geringe Lautstärke und die vielen Einstellungen wirklich überzeugen. Somit sind diese Eigenschaften maßgeblich für die 5 Sterne. Die Größe zu bewerten finde ich schwierig, da dies eine individuelle Geschmackssache ist. Das Ding ist aber schon wirklich geil ausfüllend.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Dobra zabawka

    Najlepszy prezent dla kobiety

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    WOW

    All I can think of to say is WOW! This little gadget did the trick....quickly! If you are on the fence about ordering, just do it! You will be glad you took my advice. Smiles for days...

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Insane fuck machine

    You don't have to move your hips it does it for you.

      Αξιολόγηση 

      So much fun

      Well she love the suction and vibrations but when i turned on the trusting OMG she went everywhere and squirt , we may have to invest in waterproof sheets lol

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Sex Shaker - Διεγέρτης πρωκτού - μωβ

      Sex Shaker - Διεγέρτης πρωκτού - μωβ

      Πάρτε το αγαπημένο σας λιπαντικό MEO και ζήστε καθαρή έκσταση με αυτόν τον περιστρεφόμενο, ωθούμενο και δονητικό δονητή! Πειραματιστείτε με τις ρυθμίσεις καθώς διεισδύει βαθιά μέσα σας...

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: