Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ασφαλείς ζώνες αγνότητας

Ενημερωτικό δελτίο

NoPacha Eliminator - Μόνιμη αγνότητα για άνδρες

Το NoPacha Eliminator είναι μια ζώνη αγνότητας για άνδρες που καταργεί τον αυτοέλεγχο των γεννητικών τους οργάνων.

Περισσότερες πληροφορίες

9997/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το NoPacha Eliminator είναι μια ζώνη αγνότητας για άνδρες που καταργεί τον αυτοέλεγχο των γεννητικών τους οργάνων.

     

    Ο αυνανισμός ή η σεξουαλική επαφή καθίσταται αδύνατη όταν φοράτε τη ζώνη αγνότητας NoPacha Eliminator και οποιαδήποτε σεξουαλική διέγερση οδηγεί αμέσως σε δυσάρεστο πόνο.

     

    Η ζώνη αγνότητας NoPacha Eliminator κλειδώνει και περικλείει πλήρως το πέος και τους όρχεις.

     

    Κατασκευή του κλωβού αγνότητας:

     

    Ο κλωβός αγνότητας αποτελείται από το λεγόμενο προστατευτικό (μισοδιαμορφωμένο κέλυφος) με ένα σωληνοειδές εσωτερικό κομμάτι μέσα στο οποίο εισάγεται το πέος και στερεώνεται για τέλεια εφαρμογή. Το αντικείμενο της παράδοσης περιλαμβάνει 4 δακτυλίους. Με αυτούς τους δακτυλίους (οι οποίοι χρησιμεύουν μεμονωμένα ή μαζί ως δακτύλιος πέους), το κέλυφος του προστάτη συνδέεται με δύο πείρους στερέωσης. Ένας μεγάλος αριθμός αποστατών εξασφαλίζει τέλεια και ασφαλή εφαρμογή. Δύο κλειδαριές που κλείνουν με τον ίδιο τρόπο εγγυώνται ότι είναι αδύνατο να αφαιρεθεί το NoPacha Eliminator.

     

    Ο άνδρας δεν είναι πλέον σε θέση να αποκτήσει στύση ή να εκτελέσει σεξουαλικές πράξεις αφού το φορέσει. Μόνο ο κάτοχος του κλειδιού αποφασίζει πότε ανοίγει ο κλωβός αγνότητας και πότε μπορεί να αφαιρεθεί.

     

    Μπορεί να φορεθεί για λίγες ώρες ή για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα έως και αρκετούς μήνες. Ο στόχος είναι να αποτρέψει τον άνδρα από το να έχει οργασμό. Λόγω της στενότητας του εσωτερικού κλωβού, ακόμη και η προσέγγιση μιας στύσης είναι εξαιρετικά επώδυνη. Φυσικά, με τη βοήθεια του CUMELOT μας, ο υποτακτικός άνδρας μπορεί περιστασιακά να κατέβει βίαια χωρίς να συμβεί στύση.

     

    Όταν φοράτε τη ζώνη αγνότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δεν πρέπει να αγνοούνται οι πτυχές της υγιεινής. Η ζώνη αγνότητας πρέπει να αφαιρείται κατά τον καθημερινό καθαρισμό του σώματος και να καθαρίζεται με σπρέι VERYCLEAN. Το πέος και οι όρχεις θα πρέπει να τρίβονται με το θρεπτικό τζελ PLOWBOY πριν τη φορέσετε.

     

    Το προστατευτικό κέλυφος διαθέτει προστασία των άκρων από καουτσούκ, η οποία οδηγεί σε καλή άνεση στη χρήση. Ολόκληρη η συσκευή αγνότητας δεν είναι πολύ ογκώδης, μπορεί να φορεθεί διακριτικά 24 ώρες το 24ωρο και έχει πολύ χαμηλό βάρος. Το άνοιγμα σε σχήμα σχισμής στο προστατευτικό κέλυφος καθιστά δυνατή την ούρηση.

     

    Τοποθέτηση της ζώνης αγνότητας:

     

    Αρχικά, ένας δακτύλιος ή περισσότεροι δακτύλιοι τοποθετούνται γύρω από τους όρχεις και το πέος. Στη συνέχεια, οι δύο συνδετικοί πείροι ωθούνται μέσα από τους δακτυλίους. Με τη χρήση των διαχωριστικών διαφορετικού μεγέθους, επιλέγεται η τέλεια απόσταση μεταξύ του δακτυλίου του πέους και του κελύφους του προστάτη. Το προστατευτικό κέλυφος τοποθετείται πάνω στους συνδετικούς πείρους και στη συνέχεια κλείνει με τα δύο λουκέτα.

     

    Τα επιμέρους τμήματα της ζώνης αγνότητας:

     

    • 4 δακτύλιοι με 2 ανοίγματα ο καθένας για τους πείρους σύνδεσης 2 x 51 mm εσωτερικό ø, 2 x 45 mm εσωτερικό ø
    • δύο συνδετικοί πείροι
    • Αποστάτες για την τοποθέτηση των πείρων
    • Προστατευτικό κέλυφος (κλωβός πέους) με ενσωματωμένο σωλήνα πέους
    • Προστατευτικό άκρων
    • Δύο λουκέτα με την ίδια κλειδαριά και 2x2 κλειδιά
    • Διακριτική βελούδινη τσάντα αποθήκευσης

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Το NoPacha Eliminator έχει σχεδιαστεί για ανδρική αγνότητα.
    • Το NoPacha είναι καταχωρισμένο εμπορικό σήμα της MEO.
    • Το NoPacha Eliminator προσφέρει πολλές δυνατότητες ρύθμισης και επομένως είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για άπειρα ζευγάρια.
    • Μπορείτε να παραγγείλετε τη ζώνη αγνότητας NoPacha Eliminator online. Δεν υπάρχει ανάγκη για μια ενοχλητική επίσκεψη σε ένα κατάστημα ερωτικών ειδών.
    • Σας ενδιαφέρουν θέματα όπως η απόλυτη αγνότητα, η καλύτερη ζώνη αγνότητας ή η φτηνή ζώνη αγνότητας Ή θέλετε να μάθετε από πού μπορείτε να αγοράσετε μια ζώνη αγνότητας Τότε βρίσκεστε ακριβώς εδώ, στο κατάστημα με τις ζώνες αγνότητας της MEO! Μια μεγάλη ποικιλία από ζώνες αγνότητας για άνδρες και πληροφορίες σχετικά με τη νέα ζώνη αγνότητας με έλεγχο μέσω εφαρμογής, τη λεγόμενη ζώνη αγνότητας CELLMATE μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ στο MEO.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Komplexe Sicherheit

    Die vollständige Verpackung des Genitals verhindert selbst das eigenständige Spielen an den Eiern. Allerdings erscheint mir diese Vorrichtung doch relativ groß, so dass ich mich bisher nicht zum Kauf entscheiden konnte.

      Αξιολόγηση 

      TUTTO BENE

      L’ARTICOLO E' ARRIVATO NEI TEMPI STABILITI E CONFORMO ALLA DESCRIZIONE E ALL'IMMAGINE. LO CONSIGLIO.

        Αξιολόγηση 

        Guter Tragekomfort

        Ich habe diesen Keuschheitsgürtel für meinen Mann gekauft. Er meint, dass es der bequemste Keuschheitsgürtel war den er je benutzt hat.

        • 10 από 10 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
        Αξιολόγηση 

        Eine Erektion wird komplett verhindert.

        Der Keuschheitsgürtel ist sehr gut konstruiert und kommt mit mehreren Ringen. Er ist recht bequem und gut zu tragen. Das Produkt scheint sehr gut gemacht zu sein und ist wirklich solide. Der KG hat keine scharfe Kanten auf der Innenseite wie andere Keuschheitsgürtel, die ich getestet habe. Er lässt sich sehr gut über längere Zeit tragen und fällt nicht auf beim Tragen. Eine Erektion wird komplett verhindert.

        • 11 από 11 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        NoPacha Eliminator - Μόνιμη αγνότητα για άνδρες

        NoPacha Eliminator - Μόνιμη αγνότητα για άνδρες

        Το NoPacha Eliminator είναι μια ζώνη αγνότητας για άνδρες που καταργεί τον αυτοέλεγχο των γεννητικών τους οργάνων.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: