Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ασφαλείς ζώνες αγνότητας

Ενημερωτικό δελτίο

Ζώνη αγνότητας - NoPacha Full Armor

Η ζώνη αγνότητας NoPacha ® Full Armour είναι μια συσκευή αγνότητας που στερεί από τον άνδρα τον πλήρη έλεγχο των γεννητικών του οργάνων για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα - ή μόνιμα. Ο αυνανισμός ή το σεξ καθίσταται αδύνατο με αυτή τη ζώνη αγνότητας και η σεξουαλική απόλαυση αυξάνεται εξαιρετικά με την αποχή.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η ζώνη αγνότητας NoPacha ® Full Armour Chastity Belt είναι μια συσκευή αγνότητας που αφαιρεί από τον άνδρα τον πλήρη έλεγχο των γεννητικών του οργάνων για ορισμένο χρονικό διάστημα ή μόνιμα. Ο αυνανισμός ή το σεξ καθίσταται αδύνατο με αυτή τη ζώνη αγνότητας και η σεξουαλική απόλαυση αυξάνεται εξαιρετικά από την αποχή.

     

    Η ζώνη αγνότητας NoPacha ® Full Armor διαθέτει μηχανισμό κλειδώματος υψηλής ποιότητας και, αφού φορεθεί, δεν μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς κλειδί. Έτσι, με τον πλήρως κλειδωμένο κλωβό αγνότητας, όλες οι σεξουαλικές φιλοδοξίες αποτρέπονται ανελέητα. Εναλλακτικά, η ζώνη αγνότητας μπορεί να κλειδωθεί με μία από τις μονόδρομες κλειδαριές μας(κάντε κλικ εδώ). Εάν σπάσει η σφραγίδα, η απιστία του χρήστη της ζώνης αγνότητας θα γίνει αμέσως ορατή. Για να μπορεί η ζώνη αγνότητας να προσαρμοστεί τέλεια στον χρήστη, στην παράδοση περιλαμβάνονται 4 ανατομικά διαμορφωμένοι δακτύλιοι όρχεων/πεος (37 mm, 40 mm, 45 mm και 50 mm).

     

    Μετά την τοποθέτηση της ζώνης αγνότητας, ο άνδρας δεν είναι πλέον σε θέση να αποκτήσει στύση ή να εκτελέσει σεξουαλικές πράξεις. Ο κάτοχος του κλειδιού - το λεγόμενο keyholder - αποφασίζει μόνος του πότε η ζώνη αγνότητας ανοίγει και μπορεί να αφαιρεθεί. Μπορεί να φορεθεί για λίγες ώρες ή για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα έως και αρκετούς μήνες. Ο στόχος είναι να αποτρέψει τη στύση του άνδρα και, φυσικά, τον οργασμό του. Λόγω της στενότητας του εσωτερικού κλωβού, ακόμη και η προσέγγιση της στύσης είναι εξαιρετικά επώδυνη. Βέβαια, με τη βοήθεια του CUMELOT μας, ο υποτακτικός άνδρας μπορεί περιστασιακά να κατέβει με τη βία χωρίς να συμβεί στύση.

     

    Η ζώνη αγνότητας NoPacha ® Full Armour διαθέτει μεγάλο αριθμό ανοιγμάτων εξαερισμού που χρησιμεύουν για την παροχή εξαερισμού και τη βελτιστοποίηση της άνεσης στη χρήση. Η ούρηση είναι επίσης δυνατή μέσω ενός μικρού ενσωματωμένου ανοίγματος. Η ζώνη αγνότητας NoPacha ® Full Armour είναι επομένως απολύτως κατάλληλη για 24/7. Η ζώνη αγνότητας μπορεί να φορεθεί διακριτικά κάτω από τα κανονικά ρούχα κατά τη διάρκεια πολλών καθημερινών δραστηριοτήτων, ακόμη και όταν κολυμπάτε στη θάλασσα ή κάνετε ποδήλατο. Ακόμη και κάτω από στενότερα αθλητικά παντελόνια ή τζιν, η ζώνη αγνότητας δεν είναι εμφανής.

     

    Τι πρέπει να λάβω υπόψη μου όταν φοράω μια ζώνη αγνότητας

     

    Όταν φοράτε μια ζώνη αγνότητας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, δεν πρέπει να αγνοούνται οι πτυχές της υγιεινής. Η ζώνη αγνότητας πρέπει να αφαιρείται κατά τον καθημερινό καθαρισμό του σώματος και να καθαρίζεται με σπρέι INSTACLEAN. Το πέος και οι όρχεις θα πρέπει να τρίβονται με το θρεπτικό τζελ PLOWBOY πριν την φορέσετε.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • NoPacha ζώνη αγνότητας Full Armor
    • Διατίθεται σε μαύρο, ροζ και διάφανο χρώμα.
    • Ζώνη αγνότητας για άνδρες
    • Κλειδώνει: Με ενσωματωμένη κλειδαριά και 2 κλειδιά.
    • Υλικό: Πλαστικό, ποιότητα αεροπορίας
    • Η NoPacha ® είναι σήμα κατατεθέν.
    • Η ζώνη αγνότητας πρέπει να καθαρίζεται κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος φθοράς με σπρέι VERYCLEAN.
    • Στις ζώνες αγνότητας προτείνουμε τους διεγέρτες μας από τη σειρά CUMELOT ® για τον περιστασιακό εξαναγκαστικό εξανδραποδισμό του υποτακτικού άνδρα.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Buena jaula inicial

    Quería comprarle una jaula de castidad a uno de mis sumisos, que nunca había llevado una. Tras medirse y una recomendación de otro sumiso, esta me pareció buena opción como jaula inicial. Se la puso y la usó varios días seguidos. Aunque le queda ligeramente grande, le resulta cómoda para llevarla varias horas seguidas e incluso durante la noche.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Ζώνη αγνότητας - NoPacha Full Armor

      Ζώνη αγνότητας - NoPacha Full Armor

      Η ζώνη αγνότητας NoPacha ® Full Armour είναι μια συσκευή αγνότητας που στερεί από τον άνδρα τον πλήρη έλεγχο των γεννητικών του οργάνων για ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα - ή μόνιμα. Ο αυνανισμός ή το σεξ καθίσταται αδύνατο με αυτή τη ζώνη αγνότητας και η σεξουαλική απόλαυση αυξάνεται εξαιρετικά με την αποχή.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: