Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ασφαλείς ζώνες αγνότητας

Ενημερωτικό δελτίο

Χρυσή ζώνη αγνότητας για άνδρες - NoPacha Billionaire

Το NoPacha Billionaire είναι καθαρή πολυτέλεια που σας αξίζει, ακόμα και ως υποτακτικός άνδρας! Μια χρυσή ζώνη αγνότητας για άνδρες χρησιμοποιείται για να εμποδίσει πολυτελώς τον χρήστη να αποκτήσει στύση ή να εκτελέσει σεξουαλικές πράξεις. Απολαύστε αυτή τη μοναδική εμπειρία αυστηρής αγνότητας με την πρώτη παγκοσμίως επιχρυσωμένη ζώνη αγνότητας 18 καρατίων!

Περισσότερες πληροφορίες

3329/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτή είναι η απόλυτη πολυτέλεια που σας αξίζει, ακόμα και ως υποτακτικός άντρας! Μια χρυσή ζώνη αγνότητας για άνδρες, επίσης γνωστή ως χρυσός κλωβός πέους, χρησιμοποιείται για να εμποδίσει πολυτελώς τον χρήστη να αποκτήσει στύση ή να εκτελέσει σεξουαλικές πράξεις. Απολαύστε αυτή τη μοναδική εμπειρία αυστηρής αγνότητας με την πρώτη παγκοσμίως επιχρυσωμένη ζώνη αγνότητας 18 καρατίων!

     

    Η ζώνη αγνότητας NoPacha Billionaire αποτελείται από έναν κλωβό πέους από επιχρυσωμένο ανοξείδωτο ατσάλι 18 καρατίων, στον οποίο περικλείονται τα γεννητικά όργανα και ασφαλίζονται με μια κλειδαριά για να εμποδίζεται ο χρήστης να αφαιρέσει ο ίδιος τη ζώνη αγνότητας.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει η χρυσή ζώνη αγνότητας

     

    Αν πρόκειται να έχετε ζώνη αγνότητας, τότε παρακαλούμε να έχετε μια χρυσή! Αυτή η επίχρυση, κλειδώσιμη ζώνη αγνότητας είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας, ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς νικέλιο και επιχρυσωμένη με χρυσό 18 καρατίων. Η ζώνη αγνότητας συνοδεύεται από δύο δακτυλίους διαφορετικού μεγέθους για να ταιριάζει γύρω από το πέος και τους όρχεις και δύο πανομοιότυπα κλειδιά για το κλείδωμα και το ξεκλείδωμα. Το μικρό άνοιγμα στο πάνω μέρος της ζώνης αγνότητας επιτρέπει τη χρήση της για παρατεταμένη αγνότητα, επιτρέποντας στον υποτακτικό άνδρα να ουρεί όταν απαιτείται και εξασφαλίζοντας την υγιεινή.

     

    Σημαντικότερα χαρακτηριστικά: Η ζώνη αγκράφιας είναι η καλύτερη δυνατή:

     

    • Επίχρυσος κλωβός πέους: Αυτή η χρυσή ζώνη αγνότητας είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι επιχρυσωμένο με χρυσό 18 καρατίων και δεν περιέχει καθόλου νικέλιο.
    • Δύο δακτύλιοι πέους διαφορετικού μεγέθους: Επιλέξτε μεταξύ ενός δακτυλίου 52mm ή 54mm για να ταιριάζει γύρω από τον άξονα του πέους και γύρω από τους όρχεις.
    • Με άνοιγμα: Το μικρό άνοιγμα είναι ιδανικό για μεγάλες περιόδους αγνότητας και σας επιτρέπει να ουρείτε.
    • Δύο κλειδιά κλειδώματος: Περιλαμβάνονται δύο πανομοιότυπα κλειδιά για το κλείδωμα της ζώνης αγνότητας.

     

    Πώς χρησιμοποιώ τη ζώνη αγνότητας

     

    Βάλτε τον κυρίαρχο σύντροφό σας, που ονομάζεται keyholder, να σύρει τον κλωβό του πέους πάνω στο μη στυλό πέος σας. Εάν είναι δύσκολο να σπρώξετε το πέος μέσα στον κλωβό, μπορείτε να τυλίξετε ένα σπάγκο γύρω από τη βάλανο και να τον περάσετε μέσα από το άνοιγμα, ώστε να μπορείτε να τραβήξετε το πέος μέσα στον κλωβό πέους αντί να το σπρώξετε. Λίγο λιπαντικό PLOWBOY θα διευκολύνει την εισαγωγή του πέους. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό μέγεθος δακτυλιδιού, βάλτε το, τοποθετήστε τον έναν όρχι, μετά τον επόμενο όρχι και τέλος το πέος, σαν να βάζατε ένα κανονικό δακτυλίδι για τον πούτσο. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τον κλωβό του πέους και συνδέστε τον στο δαχτυλίδι.

     

    Υγιεινή:

     

    Φορέστε τη χρυσή ζώνη αγνότητας στο ντους και πλύνετέ την με ήπιο σαπούνι και νερό. Η χρυσή ζώνη αγνότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε είδος λιπαντικού και είναι μη πορώδης. Μετά την αφαίρεση, η ζώνη αγνότητας μπορεί να απολυμανθεί με το σπρέι μας INSTACLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Χρυσή ζώνη αγνότητας για άνδρες - NoPacha Billionaire
    • Διαστάσεις: Ο κλωβός του πέους έχει μήκος περίπου 86 mm. Το άνοιγμα του κλωβού πέους είναι 33 mm x 30 mm. Διάμετρος δακτυλίου: 52 και 54 mm.
    • Η NoPacha είναι σήμα κατατεθέν της MEO, Γερμανία.
    • Υλικό: Επίχρυσος ανοξείδωτος χάλυβας
    • Χρώμα: Χρυσό
    • Σημείωση: Τα κλειδιά δεν πρέπει να χάνονται.
    • Για να διασφαλιστεί ότι το πέος μπορεί να γλιστράει ελεύθερα και χωρίς να τριβεί στη ζώνη αγνότητας, συνιστούμε τη χρήση του θρεπτικού τζελ PLOWBOY με αλόη βέρα και βιταμίνη Ε.
    • Η ζώνη αγνότητας θα πρέπει να καθαρίζεται πριν και μετά τη χρήση με το σπρέι INSTACLEAN.
    • Στις ζώνες αγνότητας προτείνουμε τους διεγέρτες μας από τη σειρά CUMELOT ® για τον περιστασιακό αναγκαστικό εξανδραποδισμό του υποτακτικού άνδρα.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    höchste Wertschätzung für den künftigen Träger

    Rein funktionell gibt es sicherlich keine prinzipiellen Unterschiede zu Varianten der KG aus beispielsweise Edelstahl. Mit der Entscheidung für diese extrem wertige Variante bringt die Keyholderin oder der Keyholder seine höchste Wertschätzung für ihren/seinen devoten Mann zum Ausdruck. Die Optik ist ausgesprochen großartig, so dass der Träger für die "erlittenen" Einschränkungen zumindest durch einen fantastischen, bis unüblichen Auftritt belohnt wird.

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Χρυσή ζώνη αγνότητας για άνδρες - NoPacha Billionaire

    Χρυσή ζώνη αγνότητας για άνδρες - NoPacha Billionaire

    Το NoPacha Billionaire είναι καθαρή πολυτέλεια που σας αξίζει, ακόμα και ως υποτακτικός άνδρας! Μια χρυσή ζώνη αγνότητας για άνδρες χρησιμοποιείται για να εμποδίσει πολυτελώς τον χρήστη να αποκτήσει στύση ή να εκτελέσει σεξουαλικές πράξεις. Απολαύστε αυτή τη μοναδική εμπειρία αυστηρής αγνότητας με την πρώτη παγκοσμίως επιχρυσωμένη ζώνη αγνότητας 18 καρατίων!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: