Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ασφαλείς ζώνες αγνότητας

Ενημερωτικό δελτίο

Κλουβί πέους CB 3000

Το CB 3000 είναιένας κλωβός πέους ή ζώνη αγνότητας που είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στις ανάγκες των υποτακτικών ανδρών που θέλουν λίγο περισσότερο χώρο για το αγνό πέος τους. Καθώς το CB 3000 είναι ανατομικά τέλεια λυγισμένο προς τα κάτω, ο κλωβός αγνότητας δεν είναι εμφανής κάτω από τα ρούχα και επομένως μπορεί να φορεθεί διακριτικά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το CB 3000 είναι ένας κλωβός πέους ή ζώνη αγνότητας που είναι τέλεια προσαρμοσμένος στις ανάγκες των υποτακτικών ανδρών που θέλουν λίγο περισσότερο χώρο για το αγνό πέος τους. Καθώς το CB 3000 είναι ανατομικά τέλεια λυγισμένο προς τα κάτω, ο κλωβός αγνότητας δεν είναι εμφανής κάτω από τα ρούχα και επομένως μπορεί να φορεθεί διακριτικά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

     

    Η αγνότητα του άνδρα παίζει όλο και πιο σημαντικό ρόλο στο BDSM και στο λεγόμενο "Tease & Denial". Ο παθητικός άνδρας παραχωρεί το δικαίωμα της σεξουαλικής ικανοποίησης και του αυτοπροσδιορισμού στον κυρίαρχο σύντροφο. Η σκέψη της παραίτησης από τον σεξουαλικό αυτοκαθορισμό ή τον έλεγχο της σεξουαλικής επιθυμίας του συντρόφου είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και πυροδοτεί πολλές ερωτικές φαντασιώσεις. Η αγνότητα στο πλαίσιο του BDSM μπορεί να προστάσσεται και να εμπιστεύεται, αλλά και να επιβάλλεται με ένα κατάλληλο εργαλείο, όπως το κλουβί πέους CB 3000.

     

    Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, το κλουβί αγνότητας CB 3000 είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλο για τους αλλεργικούς και μπορεί να καθαριστεί γρήγορα και υγιεινά με το σπρέι VERYCLEAN. Ο κλωβός αγνότητας συνοδεύεται από 5 δακτυλίους πέους διαφορετικού μεγέθους, οι οποίοι εγγυώνται την τέλεια και άνετη εφαρμογή του κλωβού αγνότητας CB 3000.

     

    Πώς χρησιμοποιώ το κλουβί αγνότητας CB 3000

     

    Ο κλωβός αγνότητας CB 3000 συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε για να ελέγχετε το πέος σας. Με τη ζώνη αγνότητας, το πέος αποθηκεύεται με ασφάλεια σε μια ημιδιαφανή θήκη πέους. Ο χειρισμός είναι πολύ απλός: Υπάρχουν ράβδοι στη θήκη πέους στις οποίες εισάγεται ένας από τους κλειστούς δακτυλίους - που ταιριάζει με το μέγεθος του πέους. Στη συνέχεια, η θήκη τραβιέται πάνω από τη βάλανο και το χαλαρό πέος. Ο δακτύλιος στερεώνεται στη βάση του πέους. Οι όρχεις τοποθετούνται στο κενό μεταξύ των δακτυλίων. Φυσικά, ο κλωβός μπορεί επίσης να κλειδωθεί. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια κλασική μεταλλική κλειδαριά ή πλαστικές κλειδαριές μίας χρήσης. Οι πλαστικές κλειδαριές της MEO ® έχουν το ιδιαίτερο πλεονέκτημα ότι είναι εξοπλισμένες με έναν αριθμό που προστατεύει από απάτη. Αυτό τις καθιστά αλάνθαστες! Επομένως, είναι αδύνατο να αλλάξετε κρυφά την πλαστική κλειδαριά.

     

    Τι πρέπει να προσέχω όταν χρησιμοποιώ το κλουβί αγνότητας CB 3000

     

    Η χρήση του κλωβού αγνότητας CB 3000 πρέπει να είναι άνετη και να μην προκαλεί πόνο. Εάν εμφανιστεί ανεπιθύμητος πόνος, αφαιρέστε αμέσως το κλουβί αγνότητας CB 3000.

     

    Πώς καθαρίζεται ο κλωβός αγνότητας CB 3000

     

    Το κλουβί αγνότητας CB 3000 μπορεί να καθαριστεί απλά με σαπούνι και νερό. Για ειδική φροντίδα συνιστούμε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • KG CB 3000
    • Ζώνη αγνότητας για άνδρες
    • Υλικό: πλαστικό
    • Διαστάσεις: Διάμετρος περίπου 3,5 cm
    • 5 δακτύλιοι πέους διαφορετικού μεγέθους
    • 1 x μεταλλική κλειδαριά
    • 5 κλειδαριές μίας χρήσης
    • 3 καρφίτσες ασφάλισης
    • διάφοροι αποστάτες
    • Για να διασφαλίσετε ότι το πέος μπορεί να γλιστράει ελεύθερα στο σωλήνα πέους, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το θρεπτικό τζελ PLOWBOY με αλόη βέρα και βιταμίνη Ε.
    • Ο κλωβός αγνότητας CB 3000 μπορεί να καθαριστεί κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος φθοράς με το VERYCLEAN.
    • Για το κλουβί αγνότητας CB 3000, συνιστούμε τα προϊόντα μας από τη σειρά CUMELOT ® για περιστασιακή αναγκαστική απενοχοποίηση.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Traumhaft verschlossen

    Sonnabend bestellt. Dienstag geliefert. TOP.
    Als ich mich verschlossen hatte bemerkte ich sofort wie angenehm er sitzt. Eine Träne vor Freude lief.
    Danach musste ich ihn gleich auf deinen 15000 Schritte Spaziergang testen. Nur dezente Handgriffe kleiner Nachkorrekturen bezüglich des Sitzes unternahm ich. Das war ok.
    Daher unterstütze ich meinen geliebten Zwangmaster lediglich mit einer Schnur um die Hüfte.
    Aber nochmal. Wenn ich mich so ansehe wie verschlossen dastehe, verschlossen hocke und liege. Ein wunderschöner Anblick.

      Αξιολόγηση 

      Perfect fit

      Master locked me in this and it fits just perfect. I have been locked up now for a couple of weeks, and he gave the key to his other lover, because I kept asking him about it.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      CB 3000

      Exellent product!!! Recommended product for its purpose, is extremely comfortable.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Κλουβί πέους CB 3000

      Κλουβί πέους CB 3000

      Το CB 3000 είναιένας κλωβός πέους ή ζώνη αγνότητας που είναι απόλυτα προσαρμοσμένος στις ανάγκες των υποτακτικών ανδρών που θέλουν λίγο περισσότερο χώρο για το αγνό πέος τους. Καθώς το CB 3000 είναι ανατομικά τέλεια λυγισμένο προς τα κάτω, ο κλωβός αγνότητας δεν είναι εμφανής κάτω από τα ρούχα και επομένως μπορεί να φορεθεί διακριτικά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: