Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Dildo XXL Crazy Cock

Το Crazy Cock είναι το τέλειο πρωκτικό σεξουαλικό παιχνίδι που πάντα θέλατε: Crazy Cock Dildo με χοντρά αρχίδια και ογκώδη butt plug ταυτόχρονα, εντυπωσιακά μεγάλο, με υπέροχο σχήμα και κατασκευασμένο από γλιστερό υλικό! Διατίθεται σε 5 εντυπωσιακά μεγέθη, για προχωρημένους και επαγγελματίες χρήστες.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το Crazy Cock είναι το τέλειο πρωκτικό παιχνίδι σεξ που πάντα θέλατε! Το Crazy Cock είναι ένας δονητής με χοντρές μπάλες και ταυτόχρονα ογκώδες butt plug. Εντυπωσιακά μεγάλο, υπέροχο σχήμα και κατασκευασμένο από ένα γλιστερό υλικό! Διατίθεται σε 5 εντυπωσιακά μεγέθη, για προχωρημένους και επαγγελματίες χρήστες.

     

    Κορυφαία χαρακτηριστικά: Ο στύλος είναι ο καλύτερος που έχει βρεθεί ποτέ:

     

    • Εγγυημένες αισθήσεις που κόβουν την ανάσα
    • Ασφαλής για το σώμα, εύκαμπτη σιλικόνη
    • 5 μεγέθη: Για προχωρημένους και επαγγελματίες
    • Παχιές μπάλες ως σταθερή βάση για οδήγηση χωρίς χέρια
    • Λεία επιφάνεια για εύκολη εισαγωγή
    • Έξυπνος σχεδιασμός
    • Ευρεία βάση αναρρόφησης: κολλάει σε λείες επιφάνειες
    • Απολύτως ιδανικό για πρωκτικό τέντωμα

     

    Ο εύκαμπτος δονητής σας προσφέρει την ασύγκριτη αίσθηση ότι γεμίζετε στο μέγιστο. Χάρη στην ισχυρή βάση αναρρόφησης, μπορείτε ακόμη και να απολαύσετε αυτή την πρωκτική απόλαυση χωρίς χέρια και σε μια μεγάλη ποικιλία θέσεων, επειδή ο δονητής μπορεί εύκολα να προσκολληθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε καυλωτικό σόλο σεξ ή να τον χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμό με ένα strap-on για σεξ με μανταλάκια. Το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι μια μεγάλη ποσότητα λιπαντικού MANCUNT.

     

    Ο νέος σας μεγάλος δονητής XXL - Πώς να χρησιμοποιήσετε τον μεγάλο δονητή:

     

    Το μήκος και η περίμετρος ενός μεγάλου δονητή μπορεί να είναι πολύ εκφοβιστικά για κάποιον που έχει μικρή εμπειρία με ένα μεγάλο δονητή. Ωστόσο, ένας τόσο χοντρός δονητής μπορεί επίσης να αισθάνεται πολύ ευχάριστα και να σας ικανοποιεί όπως κανένας άλλος δονητής.

     

    Διαβάστε τον οδηγό του δονητή MEO ® για να προετοιμαστείτε για τη μεγάλη πρωκτική σας περιπέτεια! Σας λέμε τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν χρησιμοποιείτε τον μεγάλο δονητή και ποιος δονητής είναι ο καλύτερος για εσάς.

     

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν τόσο μεγάλο δονητή

     

    Μπορείτε να προετοιμαστείτε για στιγμές που θα σας κόψουν την ανάσα με τον μεγάλο σας δονητή σε λίγα μόνο βήματα:

     

    1.) Καθαρίστε τον δονητή:

     

    Ακόμη και αν ο δονητής σας είναι ολοκαίνουργιος ή τον καθαρίσατε μετά την τελευταία φορά, θα πρέπει να τον πλύνετε καλά με ζεστό νερό ή να τον καθαρίσετε υγιεινά με το σπρέι μας VERYCLEAN, επειδή αυτός ο μεγάλος Crazy Cock δονητής θα διεισδύσει στις βαθύτερες εσωτερικές σας ζώνες. Ο σχολαστικός καθαρισμός θα διασφαλίσει την ασφάλεια, την υγιεινή και την υγεία σας, ώστε η εμπειρία να είναι όσο το δυνατόν πιο θετική για εσάς.

     

    2.) Χρησιμοποιήστε άφθονο λιπαντικό και σπρέι Extremeo:

     

    Το μέγεθος του δονητή και η παχιά γλωττίδα του θα υπαγορεύσουν ποιο λιπαντικό θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε ένα λιπαντικό από το MEO ® που είναι παχύρρευστο αλλά και απαλό, επειδή διευκολύνει την εισαγωγή και προσφέρει υπέροχη αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ. Ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo, είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή. Αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε έναν πραγματικά μεγάλο δονητή, σας προτείνουμε το παχύρρευστο λιπαντικό για πρωκτικό σεξ MANCUNT. Είναι υδατοδιαλυτό, λευκό και κρεμώδες και δεν μοιάζει με κανένα άλλο λιπαντικό. Το MANCUNT συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει σαν σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT μοιάζει σχεδόν με σπέρμα και κάνει τη χρήση ενός μεγάλου δονητή μια ανώδυνη απόλαυση.

     

    Το σπρέι μας EXTREMEO είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τον αρχάριο στο πρωκτικό σεξ όσο και για τον έμπειρο χρήστη μεγάλων δονητών. Το EXTREMEO είναι ένα ειδικό προϊόν για το πρωκτικό σεξ και το πρωκτικό τέντωμα. Χάρη στον ειδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών, αυτό το σπρέι εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πολύ μεγάλοι δονητές και τα πρωκτικά βύσματα μπορούν να εισαχθούν πιο εύκολα. Η ειδική δράση του EXTREMEO προάγει την εύκολη διείσδυση και έτσι οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Πρόκειται για ένα πρωκτικό σπρέι που φροντίζει το δέρμα και χαλαρώνει τον πρωκτό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθάει στην επίτευξη ανεμπόδιστου πρωκτικού σεξ!

     

    3.) Και ξεκινάμε!

     

    Λόγω του μήκους και της περιμέτρου, η εισαγωγή μεγάλων δονητών μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή. Πάρτε το χρόνο σας, προχωρήστε αργά και επιλέξτε μια θέση που σας επιτρέπει να τεντώσετε το σώμα σας. Ξαπλώστε ανάσκελα με το μαξιλάρι μας ASS UP κάτω από τον πισινό σας και τα πόδια σας σηκωμένα και ανοιχτά. Το μαξιλάρι ASS UP θα παρέχει στο σώμα σας σταθερή και άνετη στήριξη ακόμα και σε επίπονες στάσεις. Το σταθερό μαξιλάρι ASS UP σας εμποδίζει επίσης να βυθιστείτε στο κρεβάτι και διευκολύνει πολλές άλλες στάσεις κατά τη διάρκεια του σεξ και του σόλο σεξ. Φυσικά, μπορείτε επίσης να σκύψετε πάνω από το δονητή για να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο του βάθους διείσδυσης του μεγάλου δονητή. Σίγουρα θα σας συνιστούσαμε να "ζεσταθείτε" με έναν μικρότερο δονητή και στη συνέχεια να φτάσετε σε έναν μεγάλο δονητή Crazy Cock.

     

    4.) Παραδοθείτε στη λαγνεία σας χωρίς περιορισμούς!

     

    Αφού εισάγετε το παχύ κεφάλι του δονητή, το σώμα σας θα πρέπει να είναι αρκετά χαλαρό ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις αισθήσεις που δημιουργεί ο δονητής και να αυνανιστείτε ταυτόχρονα. Πολλοί από τους πελάτες μας απολαμβάνουν την περιστροφή του μεγάλου δονητή μέσα στο σώμα τους για να φτάσουν σε όλες τις εσωτερικές ερωτογενείς ζώνες, ενώ άλλοι προτιμούν τις ωθητικές κινήσεις. Πειραματιστείτε για να δείτε τι σας αρέσει, αλλά θυμηθείτε να μετακινείτε το δονητή αργά για να αποφύγετε τραυματισμούς!

     

    Υλικό και φροντίδα του μεγάλου δονητή MEO ®:

     

    Αυτός ο μεγάλος δονητής είναι κατασκευασμένος από σιλικόνη υψηλής ποιότητας. Το υλικό είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Επιπλέον, η σιλικόνη που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερή, έτσι ώστε ο μεγάλος σας δονητής να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να καθαρίσετε τον πολύ μεγάλο δονητή με ήπιο σαπούνι και νερό. Για σχολαστική υγιεινή, συνιστούμε επίσης την τακτική χρήση του σπρέι μας VERYCLEAN.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Dildo Crazy Cock
    • Διαστάσεις: Μέγεθος S = διάμετρος 3,2 cm έως 5,5 cm, μήκος 19 cm, μήκος εισαγωγής 13,5 cm. Μέγεθος M = διάμετρος 3,8 cm έως 6,5 cm, μήκος 22 cm, εισάξιμο μήκος 16 cm. Μέγεθος L = διάμετρος 4,5 cm έως 7,5 cm, μήκος 25 cm, μήκος εισαγωγής 19 cm. Μέγεθος XL = διάμετρος 5 cm έως 8,5 cm, μήκος 29 cm, μήκος εισαγωγής 21 cm. Μέγεθος XXL = διάμετρος 5,6 cm έως 9,5 cm, μήκος 31 cm, μήκος εισαγωγής 24 cm.
    • Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες μπορούν να απολαύσουν αυτό το μεγάλο δονητή Crazy Cock. Δημιουργεί την αίσθηση ότι γεμίζει, διεγείροντας τα εσωτερικά τοιχώματα του πρωκτού. Επιπλέον, ένας μεγάλος δονητής παρέχει πρωκτική διάταση, μια συχνά λατρεμένη φαντασίωση στο BDSM.
    • Για μέγιστη απόλαυση, σας συνιστούμε το λιπαντικό MANCUNT από το σεξοπωλείο μας.
    • Χάρη στην πρακτική βάση αναρρόφησης, ο δονητής προσκολλάται αξιόπιστα σε όλες τις λείες επιφάνειες. Ο δονητής είναι επίσης κατάλληλος για χρήση σε ιμάντα.
    • Υλικό: 100 % σιλικόνη
    • βελούδινα μαλακή επιφάνεια
    • εύκαμπτη και ταυτόχρονα ευχάριστα σταθερή
    • παχύ κολόβωμα
    • 100% χωρίς φθαλικό εστέρα
    • άοσμο

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Bombe

    Voll die Explosion im Arsch

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    Dimensioni e materiale perfetti, come me lo aspettavo

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Huge

    Going to take lots of sessions to fit this in.. Huge

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Absoluter Favorit

    Als Fan der analen Selbstverwöhnung wird das mein absoluter Favorit. Er ist in Größe L nicht zu groß und nicht zu klein. Ich hab größere und kleinere, aber dieser ist genau richtig. Natürlich bin ich trainiert. Für Anfänger ist er wahrscheinlich zu groß. Wer ihn bestellt macht nichts falsch. Die Qualität ist 1A

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Woah.

    Der ist schon eine ordentliche Nummer. Meiner hat an der dicksten Stelle einen Durchmesser von fast 10 cm! Top Qualität.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Größe XXL

    So wie erwartet. Gut verarbeitet. Passt perfekt!

    • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Dildo XXL Crazy Cock

    Dildo XXL Crazy Cock

    Το Crazy Cock είναι το τέλειο πρωκτικό σεξουαλικό παιχνίδι που πάντα θέλατε: Crazy Cock Dildo με χοντρά αρχίδια και ογκώδη butt plug ταυτόχρονα, εντυπωσιακά μεγάλο, με υπέροχο σχήμα και κατασκευασμένο από γλιστερό υλικό! Διατίθεται σε 5 εντυπωσιακά μεγέθη, για προχωρημένους και επαγγελματίες χρήστες.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: