Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Sinnovator Σεξουαλικά παιχνίδια

Ενημερωτικό δελτίο

Sinnovator Mandrake σιλικόνης Dildo σιλικόνης

Ο Sinnovator Mandrake ανακαλύφθηκε σε μια σκοτεινή περιοχή και τώρα ψάχνει για ένα νέο, πονηρό μέρος για να ριζώσει! Νιώθει σαν στο σπίτι της στα πιο σκοτεινά πρωκτικά βάθη και ψάχνει για ένα μοναχικό μέρος όπου μπορεί να ευδοκιμήσει κάτω από την επιφάνεια! Θα ζήσει βαθιά μέσα σας στο μέλλον

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο Sinnovator Mandrake ανακαλύφθηκε σε μια σκοτεινή περιοχή και τώρα ψάχνει για ένα νέο, πονηρό μέρος για να ριζώσει! Νιώθει σαν στο σπίτι της στα πιο σκοτεινά πρωκτικά βάθη και ψάχνει για ένα μοναχικό μέρος όπου μπορεί να ευδοκιμήσει κάτω από την επιφάνεια! Θα κατοικήσει βαθιά μέσα σας στο μέλλον

     

    Ανάλογα με το στάδιο ανάπτυξης, ο Μανδραγόρας Sinnovator διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Το μήκος που μπορεί να εισαχθεί κυμαίνεται από 16 cm έως 27 cm. Σημειώστε ότι μόνο οι έμπειροι λάτρεις της πρωκτικής διάτασης θα πρέπει να δοκιμάσουν το μεγαλύτερο μέγεθος! Το Mandrake είναι ένα πανέμορφο δείγμα που φαίνεται τόσο καλό όσο και αισθάνεται. Η πλούσια υφή και οι έντονες κορυφογραμμές παρέχουν μια ευχάριστη, γεμίζουσα αίσθηση βαθιά μέσα σας, ενώ τα εκλεπτυσμένα περιγράμματα ακολουθούν το φυσικό σχήμα του πρωκτικού σας καναλιού για στοχευμένη διέγερση. Βασισμένο στην αρχή του φωτοτροπισμού, αυτό το διεστραμμένο φυτό τεντώνεται και επιμηκύνεται αναζητώντας τον προστάτη για την πλήρη ικανοποίησή σας.

     

    Αυτό το εκπληκτικό γλυπτό έχει κατασκευαστεί με επιμέλεια στο χέρι και είναι μια πραγματική πανδαισία για τα μάτια με τις περίπλοκες και μοναδικές λεπτομέρειές του. Κατασκευασμένο από την καλύτερη πλατινένια σιλικόνη, είναι 100% ασφαλές για το σώμα, φυσικά μη τοξικό, χωρίς φθαλικές ενώσεις και μπορεί να χυθεί τόσο με λιπαντικά σιλικόνης όσο και με λιπαντικά με βάση το νερό.

     

    Το Sinnovator Mandrake Silicone Dildo είναι ένα μαγικό υβρίδιο φυτών-ζώων που θα σας στείλει σε μια kinky φρενίτιδα και θα σας παραλύσει από καύλα. Και μπορείτε να είστε απολύτως βέβαιοι ότι αυτό δεν είναι μύθος!

     

    Για αυτό το ερωτικό παιχνίδι SINNOVATOR, σας προτείνουμε το λιπαντικό MANCUNT. Αυτό το λιπαντικό συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει σαν σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT κάνει τη χρήση των ερωτικών παιχνιδιών SINNOVATOR μια συναρπαστική απόλαυση. Απλώστε αρκετό λιπαντικό στο ερωτικό παιχνίδι και εισάγετε λίγο στον πρωκτό σας με το "Lube Shooter". Συνιστούμε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι μας EXTREMEO. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή για αρχάριους στο πρωκτικό σεξ καθώς και για έμπειρους οπαδούς των ερωτικών παιχνιδιών SINNOVATOR. Πριν χρησιμοποιήσετε ένα ερωτικό παιχνίδι SINNOVATOR, θα πρέπει να το καθαρίσετε σχολαστικά με το σπρέι μας VeryClean.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Ο μανδραγόρας μοιάζει με ανθρώπινη μορφή ή ρίζα μανδραγόρα, η οποία σύμφωνα με τη λαϊκή πεποίθηση έχει μαγικές δυνάμεις και βοηθά να φέρει πλούτο και καλή τύχη
    • Μια μαγική διασταύρωση ζώου-φυτού με σαγηνευτικά σχήματα και πλούσια δομή και υφή που θα νιώσετε ευχάριστα μέσα σας
    • Χειροποίητος με περίπλοκες και μοναδικές λεπτομέρειες - ένα εκπληκτικό γλυπτό και μια ομορφιά που δεν πρέπει να χάσετε.
    • Διατίθεται σε 3 μεγέθη με διαφορετικό μήκος και διάμετρο εισαγωγής.
    • Χειροποίητο από την καλύτερη πλατινένια σιλικόνη - 100% ασφαλές για το σώμα, μη τοξικό, χωρίς φθαλικές ενώσεις. Παρακαλούμε λιπαίνετε τακτικά με νερό ή λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη.
    • Περιφέρεια: Μικρό - κεφαλή: 9 cm, στέλεχος: 14,5 cm, Μεσαίο - κεφαλή: 11 cm, στέλεχος: 5 cm, Μεγάλο - κεφαλή: 14,5 cm, στέλεχος 24,5 cm.
    • Μήκος εισόδου: Μικρό: 16 cm, Μεσαίο: 20,5 cm, Μεγάλο: 27 cm.
    • Μήκος: Small: 18,5 cm, Medium: 24 cm, Large: 31 cm.
    • Συνολική διάμετρος: Small - κεφαλή: 2,5 cm, στέλεχος: 5 cm, Medium - κεφαλή: 3 cm, στέλεχος: 6,5 cm, Large - κεφαλή: 4 cm, στέλεχος: 8,5 cm.
    • Βάρος: Small: 0,24 kg, Medium: 0,66 kg, Large: 1,73 kg

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sinnovator

    Ancora da provare, ma descrizione perfetta, texture setosa, non vedo l’ora!

      Αξιολόγηση 

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it!

      This was a first animal dildo for my wife and she LOVED it! The medium size and firmness for her was perfect. She loved the gradual girth and the way it filled her up. We were skeptical but it was worth every penny! But don’t take my or my wife’s word for it, do yourself a favor and get one! Your partner will thank you!!

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      A must buy

      - angle self correctly and both buttons get push
      - the curve fits naturally into place
      -the ridge is amazing during insertion and he love watching me grind my clit on it.
      - signature color is BEAUTIFUL
      - the base is very sturdy and will not move easily

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Sinnovator Mandrake σιλικόνης Dildo σιλικόνης

      Sinnovator Mandrake σιλικόνης Dildo σιλικόνης

      Ο Sinnovator Mandrake ανακαλύφθηκε σε μια σκοτεινή περιοχή και τώρα ψάχνει για ένα νέο, πονηρό μέρος για να ριζώσει! Νιώθει σαν στο σπίτι της στα πιο σκοτεινά πρωκτικά βάθη και ψάχνει για ένα μοναχικό μέρος όπου μπορεί να ευδοκιμήσει κάτω από την επιφάνεια! Θα ζήσει βαθιά μέσα σας στο μέλλον

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      11 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: