Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Sinnovator Σεξουαλικά παιχνίδια

Ενημερωτικό δελτίο

Πρωκτικός δονητής Sinnovator Surge

Ταξιδέψτε στο κύμα της πρωκτικής απόλαυσης με τον πρωκτικό δονητή Sinnovator Surge ! Είναι χειροποίητος από την καλύτερη σιλικόνη και έχει συναρπαστικό σχεδιασμό που τον καθιστά ιδανικό για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση.

Περισσότερες πληροφορίες

2718/00

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ταξιδέψτε στο κύμα της πρωκτικής απόλαυσης με το Sinnovator Surge Πρωκτικό δονητή! Είναι χειροποίητος από την καλύτερη σιλικόνη και έχει συναρπαστικό σχεδιασμό που τον καθιστά ιδανικό για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση.

     

    Αυτές οι μεγάλες, όμορφες μπάλες θα σας προσφέρουν εντελώς νέες αισθήσεις κατά τη διάρκεια των πρωκτικών σας συνεδριών! Οι μπάλες πετάγονται προς τα μέσα, η μία μετά την άλλη, με ευχαρίστηση και διεγείρουν τις ευαίσθητες νευρικές απολήξεις στον πρωκτικό σωλήνα. Ο άξονας σε σχήμα κύματος δημιουργεί κύματα και ρίγη ενθουσιασμού καθώς κινείται προς το γλυκό σας σημείο, τον προστάτη. Η ασφάλεια είναι επίσης εξασφαλισμένη, καθώς η βάση σε σχήμα Τ το καθιστά γρήγορο και εύκολο να βγει στο αποκορύφωμα της απόλαυσης!

     

    Αυτές οι γιγάντιες πρωκτικές χάντρες έχουν σχεδιαστεί με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας τρισδιάστατης εκτύπωσης και έχουν χυτευτεί στο χέρι από υψηλής ποιότητας πλατινένια σιλικόνη. Φαίνονται τόσο καλά όσο αισθάνονται! Είναι επίσης 100% ασφαλείς για το σώμα, μη τοξικές και χωρίς φθαλικές ενώσεις. Είναι συμβατές τόσο με λιπαντικά σιλικόνης όσο και με λιπαντικά με βάση το νερό.

     

    Συνιστούμε το λιπαντικό μας MANCUNT για αυτό το ερωτικό παιχνίδι SINNOVATOR. Αυτό το λιπαντικό συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει όπως η σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT κάνει τη χρήση των ερωτικών παιχνιδιών SINNOVATOR μια συναρπαστική απόλαυση. Εφαρμόστε αρκετό λιπαντικό στο ερωτικό παιχνίδι και εισάγετε λίγο λιπαντικό στον πρωκτό σας με το "Lube Shooter". Συνιστούμε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι μας EXTREMEO. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή τόσο για αρχάριους στο πρωκτικό σεξ όσο και για έμπειρους οπαδούς των ερωτικών παιχνιδιών SINNOVATOR. Πριν χρησιμοποιήσετε ένα ερωτικό παιχνίδι SINNOVATOR, θα πρέπει να το καθαρίσετε σχολαστικά με το σπρέι μας VeryClean.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Ταξιδέψτε στο κύμα της απόλαυσης με αυτές τις τεράστιες πρωκτικές χάντρες από την Sinnovator!
    • Ιδανικό για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση
    • Βάση σε σχήμα Τ για γρήγορη και εύκολη αφαίρεση.
    • Αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας την τελευταία τεχνολογία τρισδιάστατης εκτύπωσης και διαμορφώθηκε στο χέρι από υψηλής ποιότητας πλατινένια σιλικόνη - 100% ασφαλής για το σώμα, μη τοξική και χωρίς φθαλικό εστέρα.
    • Περίμετρος: Κεφάλι: 15,5 cm, άξονας: 10 cm
    • Μήκος εισόδου: 22 cm
    • Μήκος: 25 cm
    • Συνολική διάμετρος: κεφαλή: 5 cm, στέλεχος: 3 cm
    • Βάρος: 0,35 kg

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Ein sehr tolles Material

    Der Anal Dildo selbst ist aus einem tollen Material, das sich wunderbar weich anfühlt. Störende "Nähte", wie man sie an ähnlichen Dildos findet, sind hier nicht vorhanden. Man kann dem Anal Dildo also eine hervorragende Verarbeitung attestieren.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Πρωκτικός δονητής Sinnovator Surge

    Πρωκτικός δονητής Sinnovator Surge

    Ταξιδέψτε στο κύμα της πρωκτικής απόλαυσης με τον πρωκτικό δονητή Sinnovator Surge ! Είναι χειροποίητος από την καλύτερη σιλικόνη και έχει συναρπαστικό σχεδιασμό που τον καθιστά ιδανικό για βαθιά πρωκτική εκπαίδευση.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    11 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: