Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Sinnovator Σεξουαλικά παιχνίδια

Ενημερωτικό δελτίο

Sinnovator Knot Dog Dildo σκύλου animal dildo

Η βόλτα μπορεί μερικές φορές να είναι πραγματικά υπέροχη! Κυρίως πρόκειται για μη στειρωμένα αρσενικά σκυλιά που καβαλάνε άλλα σκυλιά, λούτρινα ζώα ή ακόμα και ανθρώπους, ή όπως σε αυτή την περίπτωση, το φανταστικό δονητή σκύλου από την Sinnovator, που περιμένει να τον εμβολίσετε εσείς.

Περισσότερες πληροφορίες

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η βόλτα μπορεί μερικές φορές να είναι πραγματικά υπέροχη! Κυρίως πρόκειται για μη στειρωμένα αρσενικά σκυλιά που καβαλάνε άλλα σκυλιά, λούτρινα ζώα ή ακόμα και ανθρώπους, ή όπως σε αυτή την περίπτωση, τον φανταστικό δονητή σκύλου Sinnovator, ο οποίος περιμένει να τον εμβολίσετε εσείς.

     

    Ο δονητής σκύλου Sinnovator είναι ένα πραγματικό αριστούργημα! Αυτό το αποκλειστικό animal dildo από την Sinnovator κατασκευάστηκε περίτεχνα στο χέρι και εντυπωσιάζει με την αξεπέραστη ποιότητά του. Φαίνεται υπέροχος και αισθάνεται εξίσου υπέροχα. Με τις αληθοφανείς λεπτομέρειές του, αυτός ο φανταχτερός δονητής είναι βέβαιο ότι θα αναδείξει τη ζωώδη πλευρά σας! Με τις ανάγλυφες φλέβες του, την έντονη ακροποσθία ή βλεφαρίδα και το χαρακτηριστικό "εξόγκωμα" στη βάση, αυτό το πέος σκύλου εγγυάται ικανοποίηση σε ένα πολύ ιδιαίτερο επίπεδο. Το έντονο άκρο του δονητή ασκεί την τέλεια πίεση στο σωστό σημείο με κάθε ώθηση, ενώ τα διογκωμένα αρχίδια του προσφέρουν μια μοναδική ένταση όταν διεισδύουν βαθιά μέσα σας.

     

    Ο δονητής σκύλου Sinnvoator είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας πλατινένια σιλικόνη. Αλλά ο δονητής σκύλου δεν αισθάνεται απλώς φανταστικά, είναι επίσης ασφαλής για το σώμα, μη τοξικός και συμβατός με το αγαπημένο σας λιπαντικό με βάση το νερό. Επιπλέον, είναι αρκετά σταθερός για τέλεια διείσδυση, ενώ διατηρεί τη βέλτιστη ευελιξία για να προσαρμόζεται στο σώμα και να προσφέρει ατομική ικανοποίηση.

     

    Ο δονητής σκύλου σχεδιάστηκε αποκλειστικά από την Sinnovator και διατίθεται online στο MEO.

     

    Για αυτό το ερωτικό παιχνίδι της SINNOVATOR, σας προτείνουμε το λιπαντικό MANCUNT. Αυτό το λιπαντικό συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει σαν σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT κάνει τη χρήση των ερωτικών παιχνιδιών SINNOVATOR μια συναρπαστική απόλαυση. Εφαρμόστε αρκετό λιπαντικό στο ερωτικό παιχνίδι και εισάγετε λίγο στον πρωκτό σας με το "Lube Shooter". Συνιστούμε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι μας EXTREMEO. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή για αρχάριους στο πρωκτικό σεξ καθώς και για έμπειρους οπαδούς των ερωτικών παιχνιδιών SINNOVATOR. Πριν χρησιμοποιήσετε ένα ερωτικό παιχνίδι SINNOVATOR, θα πρέπει να το καθαρίσετε καλά με το σπρέι μας VeryClean.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Χειροποίητος δονητής σκύλου από πλατινένια σιλικόνη - έχει εξαιρετική αίσθηση, είναι φυσικά μη τοξικός και φιλικός προς το σώμα.
    • Εξαιρετικά αληθοφανείς λεπτομέρειες, όπως ανάγλυφες φλέβες, ένα χαρακτηριστικό εξόγκωμα με συνοπτική άκρη και ένα μεγάλο φουσκωμένο "εξόγκωμα" στη βάση.
    • Διατίθεται σε τρία μεγέθη. Αρκετά σταθερό για τέλεια διείσδυση, αλλά και αρκετά εύκαμπτο ώστε να λυγίζει με το σώμα
    • Περιφέρεια: Μικρό: 18,5 cm, μεσαίο: 25,5 cm, μεγάλο: 27,94 cm.
    • Εσωτερική διάμετρος: Μικρό: 6 cm, Μεσαίο: μεγαλύτερο σημείο: 8,13 cm, Μεγάλο: 9 cm.
    • Μήκος για εισαγωγή: Μικρό: 17 cm, Μεσαίο: 20,32 cm, Μεγάλο: 25,4 cm.
    • Μήκος: Μεσαίο: 21,59 cm, Μεγάλο: 26,67 cm.
    • Συνολική διάμετρος: Μέτρια: βάση: 7,37 cm, Μεγάλη: βάση: 8,89 cm
    • Βάρος: Small: 0,3 kg, Medium: 0,46 kg, Large: 0,8 kg

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    I have two of these

    There are many similar toys on the market, but I find most of them to be almost comical, or just ugly. Not this one! This is a beautiful fantasy cock that I can take seriously. What a sexy toy!

      Αξιολόγηση 

      Feels amazing and looks gorgeous

      I wanted to try something new and when I found the MEO site I was spoilt for choice. I found this knot dildo and the idea of it was filthy so knew I had to have it and am so glad I did. I went for a medium and when it arrived I was over the moon! It looks absolutely stunning and feels incredible in my hand and other places. I couldn't be happier and fully recommend one of these to anyone as it's my new favourite.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Sinnovator Knot Dog Dildo σκύλου animal dildo

        Sinnovator Knot Dog Dildo σκύλου animal dildo

        Η βόλτα μπορεί μερικές φορές να είναι πραγματικά υπέροχη! Κυρίως πρόκειται για μη στειρωμένα αρσενικά σκυλιά που καβαλάνε άλλα σκυλιά, λούτρινα ζώα ή ακόμα και ανθρώπους, ή όπως σε αυτή την περίπτωση, το φανταστικό δονητή σκύλου από την Sinnovator, που περιμένει να τον εμβολίσετε εσείς.

        Γράψτε τη δική σας κριτική

        Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

        11 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: