Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Πρωκτικό βύσμα - Πρωκτικό θαύμα

Αυτό το πρωκτικό βύσμα είναι καθαρή απόλαυση και δικαίως θεωρείται ένα από τα καλύτερα πρωκτικά βύσματα στον κόσμο. Το πρωκτικό βύσμα είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Είναι κατασκευασμένο από φιλική προς το σώμα σιλικόνη και χάρη στο ανατομικό του σχήμα, μπορείτε να φοράτε το butt plug διακριτικά, άνετα και με ασφάλεια μέσα σας όλη την ημέρα. Το πρωκτικό

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτό το πρωκτικό βύσμα είναι καθαρή απόλαυση και δικαίως θεωρείται ένα από τα καλύτερα πρωκτικά βύσματα στον κόσμο. Το πρωκτικό βύσμα είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Είναι κατασκευασμένο από φιλική προς το σώμα σιλικόνη και χάρη στο ανατομικό του σχήμα, μπορείτε να φοράτε το butt plug διακριτικά, άνετα και με ασφάλεια μέσα σας όλη την ημέρα. Το πρωκτικό βύσμα διατίθεται σε 4 μεγέθη, για αρχάριους έως επαγγελματίες του πρωκτού.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το πρωκτικό βύσμα

     

    Αυτό το πρωκτικό βύσμα είναι ένα απαραίτητο πρωκτικό παιχνίδι! Σας προσφέρει πολλά τεχνικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα πρωκτικά βύσματα. Χάρη στην ειδική βάση του, το πρωκτικό βύσμα αναρροφάται μόνο του ανάμεσα στους γλουτούς. Έτσι, μπορείτε να φοράτε το πρωκτικό βύσμα διακριτικά 24 ώρες το 24ωρο και να απολαμβάνετε πρωκτική απόλαυση σε κάθε στροφή. Η πανέμορφη, εξαιρετικά μαλακή και χωρίς ραφές επιφάνειά του από κορυφαία σιλικόνη έχει απλά εκπληκτική αίσθηση. Χάρη σε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, το πρωκτικό βύσμα γλιστράει μέσα σας σαν να είναι από μόνο του με λίγες σταγόνες λιπαντικού. Λίγο σπρέι EXTREMEO, το οποίο χαλαρώνει τον πρωκτό, διευκολύνει επίσης την εισαγωγή.

     

    Επιτυχημένο και δημοφιλές: Το πρωκτικό θαύμα από τη MEO ®

     

    Μετά από πολλές δοκιμές και συζητήσεις με τους πελάτες μας, καταφέραμε να βελτιστοποιήσουμε περαιτέρω τα πολύ επιτυχημένα πρωκτικά βύσματα μας! Το αποτέλεσμα είναι ένα ανατομικά τέλειο πρωκτικό βύσμα, το οποίο προσφέρουμε σε 4 μεγέθη.

     

    Το καλύτερο πρωκτικό βύσμα από σιλικόνη

     

    Το Anal Plug είναι τόσο τέλεια διαμορφωμένο που αποκαλείται επίσης το πρωκτικό θαύμα. Χάρη στα 4 διαφορετικά μεγέθη, το Anal Plug είναι κατάλληλο για αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες καθώς και για το butt plug για άνδρες και γυναίκες. Το πρωκτικό βύσμα μπορεί να φορεθεί ιδιαίτερα άνετα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μεταξύ των παιχνιδιών πρωκτικού σεξ που διαθέτουμε, αυτό το butt plug είναι το best seller στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σεξ.

     

    Λόγω του ειδικού σχεδιασμού του, το πρωκτικό βύσμα ασκεί πίεση ακριβώς εκεί που αισθάνεται πραγματικά καλά. Το ειδικό σχήμα του πρωκτικού βύσματος κάνει την εισαγωγή εύκολη, ώστε να μην ταλαιπωρούνται ακόμη και οι αρχάριοι. Ένα τέλεια διαμορφωμένο ανατομικό πόδι εξασφαλίζει ασφάλεια και άνεση.

     

    Δεν πρέπει να γίνονται συμβιβασμοί όταν πρόκειται για το υλικό ενός πρωκτικού βύσματος.

     

    Το πρωκτικό βύσμα είναι κατασκευασμένο από ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας σιλικόνη με βελούδινα μαλακή επιφάνεια. Είναι αρκετά σκληρό και ταυτόχρονα θαυμάσια εύκαμπτο για να εισάγεται πολύ εύκολα. Εγγυάται πολύ υψηλή άνεση στη χρήση και παραμένει με ασφάλεια μέσα σας χωρίς να γλιστράει έξω.

     

    Ένα πρωκτικό βύσμα σε 4 μεγέθη για όλους! Είτε πρόκειται για αρχάριους, προχωρημένους ή επαγγελματίες!

     

    Σε σύγκριση με άλλα butt plugs, το Anal Plug είναι ιδανικό για όλους όσους αγαπούν τον πρωκτικό ερωτισμό. Είτε αρχάριος είτε προχωρημένος, αυτό το πρωκτικό βύσμα κάνει πραγματικά όλους ευτυχισμένους και προσφέρει ιδιαίτερα όμορφα, έντονα συναισθήματα. Το πρωκτικό βύσμα διατίθεται σε 4 μεγέθη:

     

    Small - Μικρό πρωκτικό βύσμα για αρχάριους: πλάτος ποδιού 105 mm, μήκος εισαγωγής 100 mm, διάμετρος από 25 mm έως 48 mm.

    Medium - πρωκτικό βύσμα για έμπειρους χρήστες: πλάτος ποδιού 130 mm, μήκος εισαγωγής 120 mm, διάμετρος από 32 mm έως 58 mm.

    Μεγάλο - Μεγάλο πρωκτικό βύσμα για προχωρημένους και επαγγελματίες χρήστες: πλάτος ποδιού 150 mm, εισάξιμο μήκος 150 mm, διάμετρος από 38 mm έως 70 mm.

    XL - Πρωκτικό βύσμα για επαγγελματίες πρωκτικούς χρήστες: πλάτος ποδιού 180 mm, μήκος εισαγωγής 165 mm, διάμετρος από 43 mm έως 80 mm.

     

    Χρήση και καθαρισμός του πρωκτικού βύσματος:

     

    Με το κατάλληλο λιπαντικό για τα πρωκτικά βύσματα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό! Παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε το πρωκτικό βύσμα μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Aquameo ® ή το Alphamale ®. Θα πρέπει να καθαρίζετε το πρωκτικό βύσμα με το σπρέι μας VERYCLEAN πριν και μετά τη χρήση. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα πρωκτικό ντους για να καθαριστείτε από μέσα πριν χρησιμοποιήσετε το Anal Plug.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Θαύμα του πρωκτού
    • Διατίθεται σε μαύρο και κίτρινο χρώμα.
    • Διατίθεται σε 4 μεγέθη
    • Το Anal Plug είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, είναι ασφαλές για το σώμα, μη τοξικό, χωρίς φθαλικές ενώσεις και συμβατό με λιπαντικά με βάση το νερό.
    • Διάσταση: δείτε την εικόνα
    • Κατασκευασμένο από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικό εστέρα
    • Ένα πρωκτικό σεξουαλικό παιχνίδι για όλους- είτε ως butt plug για τους άνδρες είτε ως πρωκτικό βύσμα για τις γυναίκες
    • Επισημαίνεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σεξ και έχει επιλεγεί ως το καλύτερο πρωκτικό βύσμα με την υψηλότερη ικανοποίηση των πελατών.
    • Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε το πρωκτικό βύσμα μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό, όπως το Alphamale ή το AQUAMEO και το Lube Shooter.
    • Σας προτείνουμε το προϊόν μας EXTREMEO: Αυτό το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και σας βοηθά να κάνετε ανεμπόδιστο πρωκτικό σεξ.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Top Teil - so gut dass ich sie auf Vorrat gekauft habe

    lässt sich endlos tragen, sehr komfortabel. Der beste Plug den ich je hatte

    Wenn ich mir was wünschen dürfte, den M in der Breite des L. Der L ist mir zu lange auch wenn ich die Größe mag.

      Αξιολόγηση 

      Ottimo plug

      Ottimo plug, facile da inserire e togliere

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      stringzest

      Als versierter „Analerotiker“ kann ich nur noch sagen: WOW!!! Ob beim Biken, Fitness oder einfach nur so unter der Jeans: Einsame Klasse… Mit dem ANALWUNDER z. B. auch beim Baden und in der Sonne: OBERGEIL !! Und beim sportlichen Schwimmen oder in der Fitness-Gym: MEGAGEIL !!! (Den Anusabschluss meiner bisherigen Buttplungs musste ich z. B. immer modifizieren, damit sie auch unter einem z. B. G-String gut und unsichtbar zu tragen sind). Der ANALWUNDER sitzt „out-of-the-box“ perfekt in der Ritze. Mit seinem elastischen Silikon und der assymetrischen Form stimuliert er auch besonders lustvoll die Prostata. Bei WAS und WIE auch immer – macht stets geile Laune...!!!

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      WoW

      J’ai le plus grand chez moi et juste wow, je trouve la base un peu épaisse qui parait légèrement dans les vêtements.

      • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Meraviglia

      Acquistato nelle misura XL , questo plug si inserisce facilmente grazie anche alla sua forma leggermente schiacciata. Riempie in modo meraviglioso andando a stimolare in modo molto intenso e particolare .... Da provare !!

      • 3 από 3 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Super matière

      Très agréable, assez souple,
      format XL pour personnes expérimentées.
      Bonnes sensations

      • 5 από 5 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      What a great way to start the day!

      Perfect size and length. Very comfortable, talk about morning missile, so far it's my favorite 24/7 butt plug.

      • 5 από 5 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Whoa

      Whoa. This takes time to stretch and get it to fit. The feeling of a full fit

      • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Impressionnant !!!

      Un jouet d’une vrais douceur.Facile à insérer tien bien en place, aussitôt reçu aussitôt testé, Franchement j’ai été surpris d’avoir pris un tel pied

      • 5 από 5 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Sensazione fantastica

      Recentemente sono stato in grado di spingere questo enorme plug fino in fondo, che sensazione fantastica. Ora sto cercando qualcosa di ancora più grande.

      • 4 από 4 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Total ausfüllend geil

      Die Butt Plugs sind so weich, so angenehm und total ausfüllend im A.... Das Silikon scheint sehr hochwertig zu sein. Ebenso die Vearbeitung. Wir hatten schon ähnliche Butt Plugs da kam uns das Material aber nicht so gut vor. Wir freuen uns tierisch auf die größeren Größen ausprobieren.

      • 6 από 6 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Πρωκτικό βύσμα - Πρωκτικό θαύμα

      Πρωκτικό βύσμα - Πρωκτικό θαύμα

      Αυτό το πρωκτικό βύσμα είναι καθαρή απόλαυση και δικαίως θεωρείται ένα από τα καλύτερα πρωκτικά βύσματα στον κόσμο. Το πρωκτικό βύσμα είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Είναι κατασκευασμένο από φιλική προς το σώμα σιλικόνη και χάρη στο ανατομικό του σχήμα, μπορείτε να φοράτε το butt plug διακριτικά, άνετα και με ασφάλεια μέσα σας όλη την ημέρα. Το πρωκτικό

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: