Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Butt plug "Αμερικανικό ποδόσφαιρο"

Δεν χρειάζεται να είστε φανατικός των σπορ, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να είστε καλά εκπαιδευμένοι και προθερμασμένοι πριν βγείτε στο γήπεδο για να απολαύσετε το αμερικανικό ποδόσφαιρο butt plug.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Δεν χρειάζεται να είστε φανατικός των σπορ, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να είστε καλά εκπαιδευμένοι και προθερμασμένοι πριν βγείτε στο γήπεδο για να απολαύσετε το αμερικανικό ποδόσφαιρο butt plug.

     

    Το ογκώδες butt plug του MEO θα απαιτήσει πολλά από εσάς, αλλά η νίκη είναι ακόμα πιο ικανοποιητική γι' αυτό! Οι γνώστες θα απολαύσουν το ακραίο αλλά ευέλικτο σχήμα, το οποίο γίνεται γρήγορα ογκώδες και στη συνέχεια λεπταίνει ξανά. Το εξαιρετικό υλικό επιτρέπει στο butt plug να γλιστράει ευχάριστα, ενώ αμέτρητες παχιές αυλακώσεις και αυλακώσεις κάνουν μασάζ σε όλες τις ερωτογενείς, πρωκτικές ζώνες.

     

    Λόγω του σχήματός του, το οποίο θυμίζει αμερικάνικη μπάλα ποδοσφαίρου, μπορεί να απολαύσει κανείς πρωκτική διέγερση που κανένα άλλο butt plug δεν ήταν σε θέση να προσφέρει μέχρι σήμερα.

     

    Τοπαιχνίδι αρχίζει με το λεγόμενο kick-off και ακολουθεί ένα σαφώς καθορισμένο σχέδιο. Τοποθετήστε το butt plug σε μια σταθερή επιφάνεια, καθίστε πάνω του αργά και ξεκινήστε μια αθλητική βόλτα προς ένα οργασμικό γκολ. Στη συνέχεια, σειρά έχει το έξτρα λάκτισμα που μπορεί να σας κερδίσει έναν ακόμη πόντο στο γήπεδο... Το ποδοσφαιρικό butt plug κρατάει αρκετά καλά σε λείες επιφάνειες, όπως πλακάκια, και σας επιτρέπει μια βόλτα χωρίς χέρια.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το βύσμα για τον πισινό

     

    Πειστικό σχήμα και ακριβώς το σωστό μέγεθος. Επιπλέον, ένα πειστικό υλικό που είναι αρκετά σταθερό και ταυτόχρονα ευέλικτο, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε το butt plug ακριβώς στα σωστά σημεία!

     

    Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για αυτό το butt plug

     

    Συνιστούμε τα υβριδικά μας λιπαντικά MANCUNT ή FORMULA X για αυτό το butt plug. Το MANCUNT συνδυάζει τα πλεονεκτήματα δύο κόσμων: Γλιστράει σαν σιλικόνη και ξεπλένεται τόσο εύκολα όσο το νερό. Το MANCUNT κάνει τη χρήση του butt plug μια υπέροχη απόλαυση. Απλώστε αρκετό λιπαντικό στο butt plug και εισάγετε λίγο στον πρωκτό σας με το "Lube Shooter" (κάντε κλικ εδώ). Θα σας συμβουλεύαμε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σπρέι Extremeo Spray μας. Αυτό το σπρέι είναι η τέλεια επιλογή τόσο για τους αρχάριους στο πρωκτικό σεξ όσο και για τους έμπειρους οπαδούς των μεγάλων πρωκτικών βυσμάτων. Το ειδικό αποτέλεσμα του Extremeo προάγει την εύκολη διείσδυση και έτσι οδηγεί σε χαλαρή και παθιασμένη απόλαυση. Το σπρέι λειτουργεί χωρίς απώλεια της αίσθησης, μειώνει την επώδυνη ευαισθησία του σφιγκτήρα και βοηθά στην επίτευξη αχαλίνωτης διασκέδασης με ένα μεγάλο πρωκτικό βύσμα.

     

    Σημαντικές συμβουλές για τη χρήση και τον καθαρισμό ενός butt plug:

     

    Αυτό το butt plug έχει κατασκευαστεί από υλικό υψηλής ποιότητας, χωρίς φθαλικό εστέρα. Το υλικό είναι θαυμάσια εύκαμπτο και ολισθηρό. Επιπλέον, το υλικό που χρησιμοποιούμε είναι πολύ σταθερό, έτσι ώστε το butt plug σας να διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πριν χρησιμοποιήσετε το butt plug, ωστόσο, θα πρέπει να το καθαρίσετε σχολαστικά. Το ζεστό νερό και ένα ήπιο σαπούνι είναι συνήθως επαρκή. Μπορείτε να το καθαρίσετε σχολαστικά με το σπρέι μας VERYCLEAN. Φυσικά, ο καθαρισμός μετά τη χρήση είναι ιδιαίτερα σημαντικός. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πρωκτική πλύση μόνοι σας για να καθαρίσετε το έντερό σας πριν χρησιμοποιήσετε το butt plug. Στην κατηγορία του καταστήματός μας "πρωκτικές πλύσεις" (κάντε κλικ εδώ) θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Βύσματα ποδοσφαίρου αμερικανικού ποδοσφαίρου σε τέσσερα μεγέθη για αρχάριους στο γήπεδο έως επαγγελματίες παίκτες.
    • Διαστάσεις: Μέγεθος S: Μέγιστη διάμετρος 4,2 cm, μήκος εισαγωγής περίπου 10 cm, μέγεθος M: Μέγιστη διάμετρος 5,4 cm, μήκος εισαγωγής περίπου 13,5 cm, μέγεθος L: Μέγιστη διάμετρος 6 cm, μήκος εισαγωγής περίπου 16 cm, μέγεθος XL: Μέγιστη διάμετρος 7,3 cm, μήκος εισαγωγής περίπου 18 cm.
    • Με σταθερό πόδι για εισαγωγή χωρίς χέρια.
    • Χρησιμοποιείτε μόνο με υδατοδιαλυτά λιπαντικά (π.χ. Aquameo) ή τα υβριδικά μας λιπαντικά (Mancunt ή Formula X)
    • Αυτά τα butt plugs είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις.
    • Οδηγίες φροντίδας: Πλύνετε πριν και μετά από κάθε χρήση και καθαρίστε υγιεινά με το σπρέι VERYCLEAN.
    • Σημαντικό: Παρακαλείστε να αποθηκεύετε το butt plug ξεχωριστά και όχι μαζί με άλλα σεξουαλικά παιχνίδια σιλικόνης.
    • Τα butt plugs μας είναι κατάλληλα τόσο για επαγγελματίες του πρωκτού όσο και για αρχάριους, ανάλογα με το μέγεθος
    • Χάρη στο υλικό του, αυτό το butt plug προσαρμόζεται στην εσωτερική σας ανατομία, σας γεμίζει και κάνει μασάζ σε μέρη βαθιά μέσα σας που δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Esattamente quel che cercavo

    Esattamente quel che cercavo... Taglia M consigliata se non è la prova volta. Materiale ottimo.

      Αξιολόγηση 

      Buon prodotto

      Buon prodotto. Consegna puntuale.
      Anche per i principianti

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Gewöhnungsbedürftig aber geil

      Gewöhnungsbedürftig aber geil würde ich sagen! Die Form ist schon sehr außergewöhnlich aber beim Reiten trifft die Spitze des Plugs genau meine Prostata.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Butt plug "Αμερικανικό ποδόσφαιρο"

      Butt plug "Αμερικανικό ποδόσφαιρο"

      Δεν χρειάζεται να είστε φανατικός των σπορ, αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να είστε καλά εκπαιδευμένοι και προθερμασμένοι πριν βγείτε στο γήπεδο για να απολαύσετε το αμερικανικό ποδόσφαιρο butt plug.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: