Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Fleshjack

Ενημερωτικό δελτίο

Fleshjack παιδιά Manuel Ferrara dildo

Κάντε επιτέλους σεξ με τον Manuel Ferrara χάρη στο αυθεντικό πέος ως ρεαλιστικό δονητή από το Fleshjack! Όλα τα πρωκτικά σας σημεία θα διεγερθούν με τον δονητή Fleshjack Boys Manuel Ferrara. Ένας ρεαλιστικός δονητής μήκους 20 εκατοστών που εγγυημένα θα σας συναρπάσει!

Περισσότερες πληροφορίες

2537/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Κάντε επιτέλους σεξ με τον Manuel Ferrara χάρη στο αυθεντικό πέος ως ρεαλιστικό δονητή από το Fleshjack! Όλα τα πρωκτικά σας hotspots θα διεγερθούν με τον δονητή Fleshjack Boys Manuel Ferrara. Ένας ρεαλιστικός δονητής μήκους 20 εκατοστών που εγγυημένα θα σας συναρπάσει!

     

    Ο Manuel Ferrara γεννήθηκε στο Gagny, ένα προάστιο του Παρισιού. Η μητέρα του είναι Ισπανίδα και ο πατέρας του Γάλλος. Δεν τον ανακάλυψε κανένας άλλος από τον θρύλο Rocco Siffredi, ο οποίος εξακολουθεί να είναι ο πιο επιτυχημένος άνδρας πορνοστάρ. Στην καριέρα του, ο Manuel Ferrara έχει φέρει συνολικά 52 βραβεία AVN ως "Καλύτερος Ανδρικός Ερμηνευτής"! Ο τρόπος με τον οποίο γυρίζει πορνό έχει επηρεάσει τις επόμενες γενιές ερμηνευτών και είναι ένας από τους αγαπημένους συναδέλφους πολλών πορνογραφικών ηθοποιών.

     

    Fleshlight & Fleshjack - Η παγκοσμίου φήμης μάρκα παιχνιδιών με τον σχεδιασμό πυρσό έχει φέρει επανάσταση στο είδος των αυνανιστών και είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στα ανδρικά σεξουαλικά παιχνίδια. Γνωστή για τους κυπελλοειδείς αυνανιστές της, η μάρκα σκοράρει επίσης με τους αληθοφανείς δονητές, που έχουν ακριβώς το μοντέλο του πέους του πορνοστάρ. Ο ρεαλιστικός δονητής είναι κατασκευασμένος από βελούδινα μαλακή premium σιλικόνη- είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός και είναι πάντα έτοιμος να σας ευχαριστήσει.

     

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τον δονητή Fleshjack Guys Manuel Ferrara Dildo

     

    Με τον δονητή Fleshjack, το σεξ με αυτόν τον πάντα καυλωμένο πορνοστάρ είναι επιτέλους εφικτό. Απλά χρησιμοποιείτε τον δονητή διαισθητικά! Εισάγετε τον πρωκτικά και νιώστε τη φλέβα και την έντονη γλωσσίδα. Ο δονητής κρατάει αρκετά καλά σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, όπως τα πλακάκια, και σας επιτρέπει μια βόλτα χωρίς χέρια. Για καλή ολίσθηση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Για να αποφύγετε την καταστροφή της υψηλής ποιότητας σιλικόνης, ο δονητής Fleshjack πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό. Λίγο σπρέι Extremeo θα χαλαρώσει τον πρωκτό σας και θα σας διευκολύνει να εισάγετε τον δονητή Fleshjack.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει ο δονητής Fleshjack Guys Manuel Ferrara Dildo

     

    Ο ρεαλιστικός δονητής από το Fleshjack μοιάζει ακριβώς όπως ο αυθεντικός πορνοστάρ! Η έντονη γλωσσίδα και η φλέβα σας διεγείρουν έντονα από μέσα. Φυσικά, ο δονητής Fleshjack ταιριάζει επίσης τέλεια σε ένα strap-on. Αυτός ο δονητής Fleshjack έχει ένα άνοιγμα στη βάση που σας επιτρέπει να τον χρησιμοποιείτε με την βεντούζα Fleshlight Dildo - διατίθεται ξεχωριστά, δείτε παρακάτω. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τον προσαρτήσετε σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια για να καβαλήσετε τον δονητή.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω τον δονητή Fleshjack Guys Manuel Ferrara

     

    Απλά καθαρίστε τον δονητή Fleshjack με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Αν προτιμάτε έναν ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Δονητής Fleshjack Guys Manuel Ferrara
    • Ρεαλιστικός δονητής από την Fleshjack
    • Με έντονη γλωσσίδα, φλέβα και όρχεις.
    • Συμβατό με strap-on: Επίσης, κατάλληλο για σεξ με μανταλάκια.
    • Υλικό: Σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις
    • Συνολικό μήκος: 20 cm
    • Εισαγόμενο μήκος: 17 cm
    • Διάμετρος: 5,1 cm
    • Οιδονητές Pornstar έχουν γίνει απαραίτητο μέρος της γκάμας των σεξουαλικών παιχνιδιών. Αν θέλετε να αυξήσετε την απόλαυσή σας ή να εκπλήξετε τον σύντροφό σας με μια συναρπαστική αλλαγή, έχετε την ευκαιρία να παραγγείλετε έναν δονητή Pornostar εδώ στο κατάστημα Dildo στο www.meo.de. Τα αντίγραφα των αυθεντικών είναι τόσο ρεαλιστικά που θα πιστέψετε πραγματικά ότι κάνετε σεξ με μια πραγματική πορνοστάρ.




    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr guter Dildo

    Der beste Dildo den ich bis jetzt gekauft habe würde ich sagen! Top Dildo für einen echt sehr guten Preis. Nicht zu hart, nicht zu weich und sehr biegsam, was will mann) mehr? Danke Meoteam!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Fleshjack παιδιά Manuel Ferrara dildo

    Fleshjack παιδιά Manuel Ferrara dildo

    Κάντε επιτέλους σεξ με τον Manuel Ferrara χάρη στο αυθεντικό πέος ως ρεαλιστικό δονητή από το Fleshjack! Όλα τα πρωκτικά σας σημεία θα διεγερθούν με τον δονητή Fleshjack Boys Manuel Ferrara. Ένας ρεαλιστικός δονητής μήκους 20 εκατοστών που εγγυημένα θα σας συναρπάσει!

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    13 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: