Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Fleshjack

Ενημερωτικό δελτίο

Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo

Ο Boomer Banks είναι το είδωλο του γκέι πορνό με πάνω από 50 ταινίες στο όνομά του. Έχει κερδίσει βραβεία όπως "Best Cock" και "Performer of the Year". Τώρα μπορείτε να φέρετε αυτό το διαμάντι στο σπίτι σας! Κατασκευασμένος από σιλικόνη χωρίς φθαλικό εστέρα και ασφαλή για το σώμα, ο δονητής Fleshjack Boys Boomer Banks είναι ένα απόλυτα ρεαλιστικό αντίγραφο πέους.

Περισσότερες πληροφορίες

2529/00

89,90 €


-10,00 €

79,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

Διαθέσιμο σύντομα

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ο Boomer Banks είναι το είδωλο του γκέι πορνό με πάνω από 50 ταινίες στο όνομά του. Έχει κερδίσει βραβεία όπως "Best Cock" και "Performer of the Year". Τώρα μπορείτε να φέρετε αυτό το διαμάντι στο σπίτι σας! Κατασκευασμένος από σιλικόνη χωρίς φθαλικό εστέρα και ασφαλή για το σώμα, ο δονητής Fleshjack Boys Boomer Banks είναι ένα απόλυτα ρεαλιστικό αντίγραφο πέους. Κάθε δερματική πτυχή, φλέβα και όρχις είναι τόσο ρεαλιστικά, που θα νιώσετε σαν να σας γαμάει ο ίδιος ο Boomer!

     

    Ο Boomer Banks είναι ένα fleshjack boy που πρέπει να ζήσετε από πρώτο χέρι για να πιστέψετε πόσο ξεχωριστός είναι. Είναι ο άντρας των ονείρων της διπλανής πόρτας. Ξεκινώντας από τα όμορφα τατουάζ, σε ένα ονειρεμένο σώμα και το μεγάλο του πουλί. Ο Boomer είναι ένα είδωλο του γκέι πορνό.

     

    Fleshlight & Fleshjack - Η παγκοσμίου φήμης μάρκα παιχνιδιών με τους αυνανιστές σχεδιασμένους με φακό έχει φέρει επανάσταση στο είδος των αυνανιστών και ως εκ τούτου αποτελεί έναν από τους ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς μεταξύ των σεξουαλικών παιχνιδιών για άνδρες. Γνωστή για τους κυπελλοειδείς αυνανιστές της, η μάρκα σκοράρει επίσης με τους ολοζώντανους δονητές, που έχουν ακριβώς το μοντέλο του πέους της πορνοστάρ. Ο ρεαλιστικός δονητής είναι κατασκευασμένος από βελούδινα μαλακή premium σιλικόνη- είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός και είναι πάντα έτοιμος να σας ευχαριστήσει.

     

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Dildo Boomer Banks του Fleshjack Boys

     

    Με τον δονητή Fleshjack, το σεξ με αυτόν τον πάντα καυλωμένο πορνοστάρ είναι επιτέλους εφικτό. Απλά χρησιμοποιείτε τον δονητή διαισθητικά! Εισάγετε τον πρωκτικά και νιώστε τη φλέβα και την έντονη γλωσσίδα. Ο δονητής κρατάει αρκετά καλά σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, όπως τα πλακάκια, και σας επιτρέπει μια βόλτα χωρίς χέρια. Για καλή ολίσθηση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Για να αποφύγετε την καταστροφή της υψηλής ποιότητας σιλικόνης, ο δονητής Fleshjack πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό. Λίγο σπρέι Extremeo θα χαλαρώσει τον πρωκτό σας και θα σας διευκολύνει να εισάγετε τον δονητή Fleshjack.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει ο δονητής Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo

     

    Ο ρεαλιστικός δονητής από τη Fleshjack μοιάζει ακριβώς όπως ο αυθεντικός πορνοστάρ! Η έντονη γλωσσίδα και η φλέβα σας διεγείρουν έντονα από μέσα. Φυσικά, ο δονητής Fleshjack ταιριάζει επίσης τέλεια σε ένα strap-on. Αυτός ο δονητής Fleshjack έχει ένα άνοιγμα στη βάση που σας επιτρέπει να τον χρησιμοποιείτε με την βεντούζα Fleshlight Dildo - διατίθεται ξεχωριστά, δείτε παρακάτω. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τον προσαρτήσετε σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια για να καβαλήσετε τον δονητή.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω τον δονητή Fleshjack Boys Boomer Banks

     

    Απλά καθαρίστε τον δονητή Fleshjack με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Αν προτιμάτε έναν ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Δονητής Fleshjack Boys Boomer Banks
    • Ρεαλιστικός δονητής από την Fleshjack
    • Με έντονη γλωσσίδα, φλέβα και όρχεις.
    • Συμβατό με strap-on: Επίσης, κατάλληλο για σεξ με μανταλάκια.
    • Υλικό: Σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις
    • Συνολικό μήκος: 20 cm
    • Εισαγόμενο μήκος: 18 cm
    • Διάμετρος: 5,25 cm
    • Οιδονητές Pornstar έχουν γίνει απαραίτητο μέρος της γκάμας των σεξουαλικών παιχνιδιών. Αν θέλετε να αυξήσετε την ευχαρίστησή σας ή να εκπλήξετε τον σύντροφό σας με μια συναρπαστική αλλαγή, μπορείτε να παραγγείλετε έναν δονητή Pornostar εδώ στο Dildo Shop του www.meo.de. Τα αντίγραφα των αυθεντικών είναι τόσο ρεαλιστικά που θα πιστέψετε πραγματικά ότι κάνετε σεξ με μια πραγματική πορνοστάρ.







    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Vorhaut Dildo fast wie das Original

    Der Boomer Banks Dildo gefällt mir sehr gut, da er sich extrem natürlich anfühlt, eben einfach perfekt. Die Optik ist ebenfalls ansprechend gestaltet. Er erfüllt nicht nur seinen Zweck, sondern macht viel geilen Spaß ganz tief rein!

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo

    Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo

    Ο Boomer Banks είναι το είδωλο του γκέι πορνό με πάνω από 50 ταινίες στο όνομά του. Έχει κερδίσει βραβεία όπως "Best Cock" και "Performer of the Year". Τώρα μπορείτε να φέρετε αυτό το διαμάντι στο σπίτι σας! Κατασκευασμένος από σιλικόνη χωρίς φθαλικό εστέρα και ασφαλή για το σώμα, ο δονητής Fleshjack Boys Boomer Banks είναι ένα απόλυτα ρεαλιστικό αντίγραφο πέους.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    13 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: