Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Πολυτελή πρωκτικά βύσματα

Ενημερωτικό δελτίο

Χρυσό πρωκτικό βύσμα με διαμάντι

Θέλετε να λάμπει και να αστράφτει ανάμεσα στα οπίσθιά σας Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο με αυτό το χρυσό πρωκτικό βύσμα από τη MEO®. Το βαρύ, χρυσαφί πρωκτικό βύσμα μας με διαμάντι εντυπωσιάζει με ένα κρύσταλλο με τη φωτεινότητα ενός πραγματικού πολύτιμου λίθου.

Περισσότερες πληροφορίες

2816/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Θέλετε να λάμπει και να αστράφτει ανάμεσα στα οπίσθιά σας Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο με αυτό το πολύτιμο χρυσό πρωκτικό βύσμα από τη MEO®. Το βαρύ, χρυσαφί πρωκτικό βύσμα μας με διαμάντι εντυπωσιάζει με ένα κρύσταλλο με τη φωτεινότητα ενός πραγματικού πολύτιμου λίθου.

     

    Χάρη στο στρογγυλεμένο, εργονομικό σχήμα του, το πρωκτικό μας βύσμα εφαρμόζει τέλεια και επιτρέπει υπέροχη διέγερση. Το υλικό είναι ιδιαίτερα βαρύ, φιλικό προς το δέρμα και υποαλλεργικό. Μέσω της τακτικής εκπαίδευσης, μπορείτε όχι μόνο να κάνετε την πρωκτική επαφή ευκολότερη με το butt plug μας, αλλά και να την κάνετε πολύ πιο όμορφη.

     

    Η στρογγυλή βάση έχει τελειώσει με ένα μεγάλο, αστραφτερό κρύσταλλο σε σχέδιο κόκκινου διαμαντιού, ένα σέξι highlight και ταυτόχρονα μια εγγύηση για ασφαλές σόλο παιχνίδι. Η απρόσκοπτη, λεία επιφάνεια είναι ευχάριστη στην αφή και καθιστά εύκολο τον καθαρισμό.

     

    Το φαρδύτερο άκρο από πολύτιμους λίθους χρησιμεύει ως πώμα για να εμποδίζει το πρωκτικό βύσμα να γλιστρήσει εντελώς μέσα. Φορέστε το butt plug για όσο χρόνο θέλετε - είτε λίγο πριν από την πρωκτική επαφή για να χαλαρώσετε και να τεντώσετε τον πρωκτό, είτε για περισσότερο χρόνο για να γυμνάσετε μακροπρόθεσμα τους σφιγκτηριακούς μύες.

     

    Για άνδρες και γυναίκες! Όταν μια γυναίκα φοράει το πρωκτικό μας κόσμημα κατά τη διάρκεια του σεξ, ο κόλπος συστέλλεται, κάνοντας την αίσθηση πιο ευχάριστη και για τους δύο συντρόφους. Επιπλέον, το Anal Plug με διαμάντι διεγείρει όλες τις ερωτογενείς ζώνες κατά τη διάρκεια της χρήσης. Εάν ένας άνδρας χρησιμοποιεί το Anal Plug μας, διεγείρεται ο προστάτης και έτσι προσφέρει ακόμα πιο έντονη αίσθηση κατά τη διάρκεια του σεξ και ισχυρότερο οργασμό. Το πρωκτικό μας βύσμα με διαμάντι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο πρωκτικά όσο και κολπικά.

     

    Το υλικό αυτού του πρωκτικού βύσματος είναι συμπαγές και έχει υπέροχη αίσθηση στο χέρι. Το μέταλλο είναι βαρύτερο από άλλα πρωκτικά παιχνίδια και δημιουργεί μια ιδιαίτερη εμπειρία σε συνδυασμό με τη δροσερή αίσθηση. Το υλικό μπορεί να ψυχθεί ή να θερμανθεί ελαφρώς εκ των προτέρων και έτσι διεγείρει σε διαφορετικό επίπεδο από τα βύσματα που δεν είναι κατασκευασμένα από μέταλλο.

     

    Χρήση και καθαρισμός του πρωκτικού βύσματος με διαμάντι:

     

    Με το κατάλληλο λιπαντικό για τα πρωκτικά βύσματα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό! Επομένως, παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε το πρωκτικό βύσμα μόνο με λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo ® ή το Alphamale ®. Θα πρέπει να καθαρίζετε το πρωκτικό βύσμα πριν και μετά τη χρήση με το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Πρωκτικά κοσμήματα
    • Πρωκτικό βύσμα με αστραφτερό κρύσταλλο από την MEO Γερμανίας.
    • Ιδανικό και ως εξαιρετικό δώρο για ένα πολύ ξεχωριστό πρόσωπο
    • Το μέταλλο απορροφά αμέσως τη θερμότητα του σώματος και είναι πολύ άνετο στη χρήση.
    • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο αναλογικά όσο και κολπικά
    • Κατάλληλο για μόνιμη χρήση (24/7)
    • Υλικό: αλουμίνιο, επεξεργασμένο στην επιφάνεια, ακρυλικό γυαλί
    • Διαστάσεις: μήκος 7 cm, μήκος εισαγωγής 5 cm, διάμετρος 2,5 cm

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Super Hochwertiger Plug in edlem Design

    Hochwertig und fühlt sich aufgrund des Gewichtes sehr angenehm an. In Gold wirkt er sehr edel.

      Αξιολόγηση 

      leggero, maneggevole e piacevole

      leggero, maneggevole e piacevole nell'utilizzo sia per me che per lui! la qualità è molto buona , l'estetica d'effetto, lo consiglio.

      • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Χρυσό πρωκτικό βύσμα με διαμάντι

      Χρυσό πρωκτικό βύσμα με διαμάντι

      Θέλετε να λάμπει και να αστράφτει ανάμεσα στα οπίσθιά σας Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερο με αυτό το χρυσό πρωκτικό βύσμα από τη MEO®. Το βαρύ, χρυσαφί πρωκτικό βύσμα μας με διαμάντι εντυπωσιάζει με ένα κρύσταλλο με τη φωτεινότητα ενός πραγματικού πολύτιμου λίθου.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      13 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: