Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Fleshjack

Ενημερωτικό δελτίο

Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator

Ονειρευόσασταν πάντα να κάνετε σεξ με τον Μπρεντ Κόριγκαν Το Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator είναι ένας πρωκτικός αυνανισμός της δικής του κατηγορίας. Το στενό πρωκτικό άνοιγμα έχει ως πρότυπο τον ερωτικό σταρ Μπρεντ Έβερετ και περιποιείται το πέος σας με ιδιαίτερα απαιτητικό τρόπο. Η ατομικά ρυθμιζόμενη αρνητική πίεση σας προσφέρει έντονη διέγερση που μπορεί να

Περισσότερες πληροφορίες

2533/00

διαθέσιμο

  Περισσότερες πληροφορίες

  Ονειρευόσασταν πάντα να κάνετε σεξ με τον Μπρεντ Κόριγκαν Το Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator είναι ένας πρώτης τάξεως πρωκτικός αυνανισμός. Το στενό πρωκτικό άνοιγμα έχει ως πρότυπο τον ερωτικό σταρ Μπρεντ Έβερετ και περιποιείται το πέος σας με ιδιαίτερα απαιτητικό τρόπο. Η ατομικά ρυθμιζόμενη αρνητική πίεση σας παρέχει έντονη διέγερση που μπορεί να ελεγχθεί με ακρίβεια από εσάς.

   

  Τι έχει να σας προσφέρει ο αυνανιστής πισινού του Fleshjack Brent Corrigan Keller:

   

  Fleshjack Δομή: Ευδαιμονία! Η νέα έκδοση "BLISS" είναι απολύτως νέα! Η εσωτερική υφή του αυνανιστή, ειδικά συντεθειμένη για μέγιστη απόλαυση, συνδυάζει θαλάμους διαφορετικής στενότητας γεμάτους με εξογκώματα και αυλακώσεις που θα οδηγήσουν κάθε άνδρα στην κορύφωση με συγκλονιστικό τρόπο.

   

  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Brent Corrigan:

   

  Ο Brent Corrigan είναι ένας γκέι πορνοστάρ που έχει επίσης γυρίσει με το καλλιτεχνικό όνομα Fox Ryder και έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων στις ταινίες The Velvet Mafia και Best of Roman Heart. Ξανά και ξανά, δημοφιλείς πορνοστάρ ποζάρουν για το Fleshjack Toys και φτιάχνουν ένα ακριβές εκμαγείο του πέους ή του πρωκτού τους. Φυσικά, ο πορνοστάρ Μπρεντ Κόριγκαν δεν μπορεί να μείνει απ' έξω! Ένα απαραίτητο παιχνίδι για όλους τους θαυμαστές του Brent και όσοι δεν είναι ακόμα, σίγουρα θα γίνουν μετά την πρώτη τους εμπειρία με αυτόν τον αυνανισμό.

   

  Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator- ο εύχρηστος αυνανισμός για το σπίτι και εν κινήσει!

   

  Το Fleshjack είναι ένας αυνανισμός με πρωκτικό άνοιγμα ως πρωτότυπη εντύπωση του πορνοστάρ. Το ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό κανάλι είναι πειστικά ρεαλιστικό, φανταστικά σφιχτό και με εναλλασσόμενη αντίθλιψη. Το Fleshjack θεωρείται από τους άνδρες ως το απόλυτο σεξουαλικό παιχνίδι ή ο καλύτερος αυνανισμός, αν μη τι άλλο για τη συμπαγή του μορφή. Το Fleshjack είναι ένας αυνανισμός τελευταίας γενιάς, γι' αυτό και χρησιμοποιούνται μόνο απολύτως καινοτόμα και φιλικά προς το δέρμα υλικά. Για παράδειγμα, το εσωτερικό ενός Fleshjack δεν είναι κατασκευασμένο από λατέξ, σιλικόνη ή πλαστικό, αλλά από ένα άκρως απόρρητο μείγμα διαφόρων πολυμερών και ελαστομερών.

   

  Κορυφαία στοιχεία:

   

  • Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator
  • Αυνανιστής με πρότυπο την πορνοστάρ
  • Ακόμα περισσότερο συναίσθημα κατά τη διάρκεια του σόλο σεξ
  • Το υλικό Super Skin έχει πολύ, πολύ ρεαλιστική αίσθηση
  • Ιδιαίτερα σφιχτό και μαλακό
  • Με εξογκώματα και αυλακώσεις στο εσωτερικό
  • Προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος πέους
  • Απολύτως αισθησιακή εμπειρία
  • Αληθινό στη λεπτομέρεια, πρωκτικό αντίγραφο

   

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τον αυνανισμό πισινού του Fleshjack Boys Brent Corrigan

   

  Με τον αυνανισμό Fleshjack, το πρωκτικό σεξ με αυτόν τον πορνοστάρ γίνεται επιτέλους χειροπιαστό. Το Fleshjack είναι ένα ακριβές αντίγραφο του πρωκτού του και είναι εξοπλισμένο με συναρπαστικά εξογκώματα και αυλακώσεις, προσφέροντας απίστευτους οργασμούς κατά τον αυνανισμό. Το πατενταρισμένο υλικό Real Feel Super Skin αισθάνεται απόλυτα αληθοφανές και εφαρμόζει άνετα στο πέος σας. Ακούστε πώς λειτουργεί: Συνδέστε το μπουκάλι λιπαντικού Aquameo από τη MEO στο εσωτερικό κανάλι του αυνανισμού και γεμίστε άφθονο λιπαντικό στον πρωκτικό σωλήνα. Σπρώξτε το πέος σας μέσα στο κανάλι και βρέξτε το πέος με το τζελ διεισδύοντας αργά και γυρίζοντας τον αυνανισμό Fleshjack στο πλάι. Το μαλακό υλικό εφαρμόζει άνετα, έχει μεγάλη δύναμη και προσφέρει ρεαλιστικές αισθήσεις, ακριβώς όπως το πραγματικό πρωκτικό σεξ. Με κινήσεις προς τα πάνω και προς τα κάτω ή με κινήσεις προς τα πίσω και προς τα εμπρός, το πέος μπορεί τώρα να απολαύσει τις δομές του Fleshjack στο εσωτερικό του, μέχρι τον οργασμό.

   

  Πώς να καθαρίζετε και να συντηρείτε τον αυνανισμό Fleshjack για άνδρες

   

  Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον αυνανισμό Fleshjack μόνο με λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo της MEO®, ώστε να μην καταστρέφετε το υλικό. Ο πρωκτικός σωλήνας θα πρέπει να ξεπλένεται καλά με ζεστό νερό (μην χρησιμοποιείτε σαπούνι!) μετά τη χρήση για να απομακρυνθούν όλα τα υπολείμματα. Το περίβλημα του Fleshjack θα πρέπει επίσης να καθαρίζεται.

   

  Στη συνέχεια, θα πρέπει να στεγνώσετε επαρκώς το Fleshjack στεγνώνοντας τα επιμέρους μέρη και συναρμολογώντας τα ξανά. Το κάλυμμα του Fleshjack θα πρέπει να βιδωθεί ξανά στο Fleshjack μόνο μετά από μερικές ώρες, κατά τις οποίες ο πρωκτικός σωλήνας έχει αφεθεί να στεγνώσει. Για ταχύτερο στέγνωμα, μπορείτε να τραβήξετε χαρτοπετσέτες μέσα από το κανάλι ηδονής του Fleshjack για να απορροφήσετε τυχόν υπολειπόμενη υγρασία. Τέλος, ο πρωκτικός σωλήνας βγαίνει ξανά και κονιορτοποιείται καλά με σκόνη περιποίησης Virgin Wonder και απολυμαίνεται με το Toy Cleaner VERYCLEAN. Τώρα το Fleshjack σας είναι σαν καινούργιο και μπορείτε να διασκεδάσετε ξανά μαζί του!

   

  Συνιστώμενα αξεσουάρ για τον αυνανισμό πισινού του Fleshjack Boys Brent Corrigan:

   

  Αξιοποιήστε στο έπακρο τον αυνανισμό Fleshjack! Με τη θήκη iPad του Fleshlight, οι αυνανιστές Fleshlight και Fleshjack γίνονται πολυμέσα. Απολαύστε τον αυνανισμό ενώ παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πορνό.... Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το σεξ στο ντους. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πραγματικά σπουδαίο με τον αυνανισμό Fleshjack, τότε η επιτοίχια βάση μας, το Fleshlight Shower Mount, είναι ό,τι πρέπει για εσάς.... Ο εύχρηστος προσαρμογέας Fleshlight σας επιτρέπει να συνδέσετε τον αυνανισμό Fleshjack Masturbator σας με το εξαιρετικά δονητικό μας Power Massager... Το AQUAMEO είναι ένα υδατοδιαλυτό λιπαντικό με πολύ καλές ιδιότητες ολίσθησης. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λιπαντικά για αυνανιστές. Το κρυστάλλινο λιπαντικό παρέχει λίπανση μεγάλης διάρκειας κατά τη διάρκεια του σεξ με το Fleshjack σας με λίγες μόνο σταγόνες... Το δημοφιλές σπρέι VERYCLEAN είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τον σχολαστικό καθαρισμό του Fleshjack και άλλων σεξουαλικών παιχνιδιών σας. Απλά ψεκάστε το, αφήστε το να στεγνώσει και ετοιμαστείτε για νέα παιχνίδια... Αφού πλύνετε, απολυμάνετε και στεγνώσετε το Fleshjack σας, απλά απλώστε μια μικρή ποσότητα σκόνης Virgin Wonder στο Fleshjack σας. Το Fleshjack σας θα είναι και πάλι βελούδινο και μαλακό.

   

  Ανακαλύψτε τις κορυφαίες πωλήσεις από το Fleshjack:

   

  Οι αυνανιστές της Fleshjack πείθουν με την αυθεντική ανατομία τους και επιτρέπουν έντονη διέγερση. Ο πρωκτικός δίαυλος με νεύρωση ή ραβδώσεις και το πατενταρισμένο υλικό Super Skin δημιουργούν μια απίστευτη αίσθηση που θα ενθουσιάσει κάθε άντρα. Αν θέλετε να αγοράσετε έναν αυνανισμό Fleshjack ή έναν δονητή Fleshjack, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Διαθέτουμε όλα τα νέα μοντέλα αυνανιστών Fleshjack με διαφορετικές υφές καθώς και πολλούς δονητές από τη σειρά Fleshjack.de θα βρείτε Fleshjack Boys Allen King Butt, Fleshjack Boys Allen King Dildo, Fleshjack Boys Boomer Banks Butt, Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo, Fleshjack Boys Liam Riley Butt, Fleshjack Boys Colby Keller Butt, Fleshjack Boys Johnny Rapid Butt, Fleshjack Boys Brent Corrigan, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Milan Christopher Dildo, Fleshjack Guys Manuel Ferrara Dildo, Fleshjack Boys Mick Blue Dildo, Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo και φυσικά το δημοφιλές FleshSack!

   

  Περισσότερες λεπτομέρειες: Το FleshSackSack Jack είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που θα βρείτε στον κόσμο:

   

  • Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator
  • Fleshjack - Αυνανιστής για άνδρες
  • Χειροκίνητος αυνανισμός με πρωκτικό αντίγραφο
  • Με εξογκώματα και αυλακώσεις στο εσωτερικό του
  • Υλικό: υψηλής ποιότητας υλικό Super Skin Real Feel (χωρίς φθαλικές ενώσεις)
  • Εύκολο στο καθάρισμα
  • Αδιάβροχο
  • Μήκος: περίπου 25 cm
  • Μέγιστο βάθος διείσδυσης: περίπου 22 cm

  Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

  ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

  Αξιολόγηση 

  OMFG

  I used it for simply 6 slow strokes before I was yelling with joy and the finally.
  It feels so good. Long distance relationship (like me) ? No problem.

   Γράψτε τη δική σας κριτική

   Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator

   Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator

   Ονειρευόσασταν πάντα να κάνετε σεξ με τον Μπρεντ Κόριγκαν Το Fleshjack Boys Brent Corrigan Butt Masturbator είναι ένας πρωκτικός αυνανισμός της δικής του κατηγορίας. Το στενό πρωκτικό άνοιγμα έχει ως πρότυπο τον ερωτικό σταρ Μπρεντ Έβερετ και περιποιείται το πέος σας με ιδιαίτερα απαιτητικό τρόπο. Η ατομικά ρυθμιζόμενη αρνητική πίεση σας προσφέρει έντονη διέγερση που μπορεί να

   Γράψτε τη δική σας κριτική

   Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

   11 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: