Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Fleshjack

Ενημερωτικό δελτίο

Fleshjack αγόρια Diego χωρίς dildo

Αυτός ο δονητής Fleshjack είναι ένα ακριβές αντίγραφο του Diego Sans, του διάσημου πορνοστάρ. Ο ρεαλιστικός δονητής δεν είναι μόνο ένα υπέροχο σεξουαλικό παιχνίδι, αλλά μπορείτε επίσης να ζήσετε από πρώτο χέρι πώς είναι το σεξ με έναν πορνοστάρ. Ο δονητής Fleshjack Boys Diego Sans έχει χοντρούς όρχεις, διογκωμένη βάλανο και όμορφη φλέβα.

Περισσότερες πληροφορίες

2535/00

89,90 €


-20,00 €

69,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αυτός ο δονητής Fleshjack είναι ένα ακριβές αντίγραφο του Diego Sans, του διάσημου πορνοστάρ. Ο ρεαλιστικός δονητής δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό σεξουαλικό παιχνίδι, αλλά μπορείτε επίσης να ζήσετε από πρώτο χέρι πώς είναι το σεξ με έναν πορνοστάρ. Ο δονητής Fleshjack Boys Diego Sans έχει χοντρούς όρχεις, διογκωμένη βάλανο και όμορφη φλέβα.

     

    Όταν ο Diego Sans μπήκε στη βιομηχανία του πορνό πριν από δέκα χρόνια, δεν ονειρευόταν ποτέ να γίνει ένας τόσο διάσημος πορνοστάρ. Ο καυτός Βραζιλιάνος με το ονειρεμένο σώμα και το μεγάλο, άκομψο πέος έχει γυρίσει τα κεφάλια πολλών ανδρών. Αλλά ο Ντιέγκο δεν είναι μόνο πολύ ελκυστικός. Είναι εξαιρετικά γοητευτικός, ταλαντούχος και έχει καλή αίσθηση του χιούμορ. Οι άντρες των ονείρων υπάρχουν πραγματικά!

     

    Fleshlight & Fleshjack - Η παγκοσμίου φήμης μάρκα παιχνιδιών με τους αυνανιστές σχεδιασμένους με φακό έχει φέρει επανάσταση στο είδος των αυνανιστών και ως εκ τούτου είναι ένας από τους ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς μεταξύ των σεξουαλικών παιχνιδιών για άνδρες. Γνωστή για τους κυπελλοειδείς αυνανιστές της, η μάρκα σκοράρει επίσης με τους ολοζώντανους δονητές, που έχουν ακριβώς το μοντέλο του πέους της πορνοστάρ. Ο ρεαλιστικός δονητής είναι κατασκευασμένος από βελούδινα μαλακή premium σιλικόνη- είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός και είναι πάντα έτοιμος να σας ευχαριστήσει.

     

    Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το dildo Fleshjack Boys Diego Sans Dildo

     

    Με τον δονητή Fleshjack, το σεξ με αυτόν τον πάντα καυλωμένο πορνοστάρ είναι επιτέλους εφικτό. Απλά χρησιμοποιείτε τον δονητή διαισθητικά! Εισάγετε τον πρωκτικά και νιώστε τη φλέβα και την έντονη γλωσσίδα. Ο δονητής κρατάει αρκετά καλά σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια, όπως τα πλακάκια, και σας επιτρέπει μια βόλτα χωρίς χέρια. Για καλή ολίσθηση, σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo. Για να αποφύγετε την καταστροφή της υψηλής ποιότητας σιλικόνης, ο δονητής Fleshjack πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με λιπαντικά με βάση το νερό. Λίγο σπρέι Extremeo θα χαλαρώσει τον πρωκτό σας και θα σας διευκολύνει να εισάγετε τον δονητή Fleshjack.

     

    Τι το ιδιαίτερο έχει ο δονητής Fleshjack Boys Diego Sans Dildo

     

    Ο ρεαλιστικός δονητής από τη Fleshjack μοιάζει ακριβώς όπως ο αυθεντικός πορνοστάρ! Η έντονη γλωσσίδα και η φλέβα σας διεγείρουν έντονα από μέσα. Φυσικά, ο δονητής Fleshjack ταιριάζει επίσης τέλεια σε ένα strap-on. Αυτός ο δονητής Fleshjack έχει ένα άνοιγμα στη βάση που σας επιτρέπει να τον χρησιμοποιείτε με την βεντούζα Fleshlight Dildo - διατίθεται ξεχωριστά, δείτε παρακάτω. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τον προσαρτήσετε σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια για να καβαλήσετε τον δονητή.

     

    Πώς μπορώ να καθαρίσω τον δονητή Fleshjack Boys Diego Sans

     

    Απλά καθαρίστε τον δονητή Fleshjack με ζεστό νερό και ήπιο σαπούνι. Αν προτιμάτε έναν ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το σπρέι μας VERYCLEAN.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Δονητής Fleshjack Boys Diego Sans
    • Ρεαλιστικός δονητής από την Fleshjack
    • Με έντονη γλωσσίδα, φλέβα και όρχεις.
    • Συμβατό με strap-on: Επίσης, κατάλληλο για σεξ με μανταλάκια.
    • Υλικό: Σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις
    • Συνολικό μήκος: 18 cm
    • Εισαγόμενο μήκος: 15,5 cm
    • Διάμετρος: 4,3 cm
    • Οιδονητές Pornstar έχουν γίνει απαραίτητο μέρος της γκάμας των σεξουαλικών παιχνιδιών. Αν θέλετε να αυξήσετε την απόλαυσή σας ή να εκπλήξετε τον σύντροφό σας με μια συναρπαστική αλλαγή, μπορείτε να παραγγείλετε έναν δονητή Pornostar εδώ στο κατάστημα δονητών στο www.meo.de. Τα αντίγραφα των αυθεντικών είναι τόσο ρεαλιστικά που θα πιστέψετε πραγματικά ότι κάνετε σεξ με μια πραγματική πορνοστάρ.








    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Perfect cock

    My bf loves this dildo! The Fleshjack Boys Diego Sans Dildo. It is perfectly long and the girth he loves. I have searched for the perfect mix for a while now and after many purchases I think I got we may have found the perfect cock for my bf.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Love it

    Love it. Stretches me out just enough - goes in good and deep too.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Fleshjack αγόρια Diego χωρίς dildo

    Fleshjack αγόρια Diego χωρίς dildo

    Αυτός ο δονητής Fleshjack είναι ένα ακριβές αντίγραφο του Diego Sans, του διάσημου πορνοστάρ. Ο ρεαλιστικός δονητής δεν είναι μόνο ένα υπέροχο σεξουαλικό παιχνίδι, αλλά μπορείτε επίσης να ζήσετε από πρώτο χέρι πώς είναι το σεξ με έναν πορνοστάρ. Ο δονητής Fleshjack Boys Diego Sans έχει χοντρούς όρχεις, διογκωμένη βάλανο και όμορφη φλέβα.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    13 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: