Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Fleshjack

Ενημερωτικό δελτίο

Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator

Ονειρεύεστε σεξ με την πορνοστάρ Κόλμπι Κέλερ Αφήστε όλες τις επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα με το Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator όλες σου οι επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα! Ο πρωκτικός αυνανισμός έχει ως πρότυπο τον στενό πρωκτό της Colby Keller! Το σπουδαίο πράγμα σε αυτό Μπορείτε να απολαύσετε αυτόν τον σφιχτό πισινό ξανά και ξανά.

Περισσότερες πληροφορίες

2531/00

89,90 €


-10,00 €

79,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ονειρεύεστε σεξ με την πορνοστάρ Κόλμπι Κέλερ Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα με το Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator! Ο αυνανισμός Fleshjack έχει ως πρότυπο τον σφιχτό πισινό της Colby Keller! Το σπουδαίο πράγμα σε αυτό Μπορείτε να απολαύσετε αυτόν τον σφιχτό πισινό ξανά και ξανά. Οι νευρώσεις και τα εξογκώματα στο εσωτερικό του αυνανισμού εγγυώνται τη βέλτιστη διέγερση με κάθε ώθηση.

     

    Τι έχει να προσφέρει ο αυνανιστής πισινού Colby Keller Fleshjack Boys:

     

    Δομή Fleshjack: ξυλοκόπος! Δεν είναι συχνό φαινόμενο οι πελάτες μας να επιμένουν τόσο πολύ σε μια συγκεκριμένη πορνοστάρ. Θέλατε οπωσδήποτε ένα Fleshjack από τον Colby Keller. Εκπληρώνουμε τις επιθυμίες σας! Το αρχικό εκμαγείο του κώλου της Keller έχει αποκτήσει την υφή Lumberjack και είναι γεμάτο με νευρώσεις, εξογκώματα και θαλάμους ηδονής. Η ένταση θα σας ξετρελάνει. Ο αυνανισμός του Colby Keller διαθέτει πρωκτικό άνοιγμα, την αποκλειστική υφή Lumberjack του Colby και μια γαλάζια θήκη Fleshjack.

     

    Περισσότερες πληροφορίες για τον Colby Keller:

     

    Ο Colby Keller ήρθε στον κόσμο στο Μίσιγκαν το 1980. Ωστόσο, μεγάλωσε στο Τέξας. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός πορνό το 2004 και γύρισε με την Sean Cody. Από τότε έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα στούντιο παραγωγής γκέι ταινιών, όπως τα Randy Blue, Titan Men, Falcon, CockyBoys και Men.com.

     

     

    Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator - ο εύχρηστος αυνανισμός για το σπίτι και εν κινήσει!

     

    Το Fleshjack είναι ένας αυνανισμός με πρωκτικό άνοιγμα ως πρωτότυπη εντύπωση του πορνοστάρ. Το ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό κανάλι είναι πειστικά ρεαλιστικό, φανταστικά σφιχτό και με εναλλασσόμενη αντίθλιψη. Το Fleshjack θεωρείται από τους άνδρες ως το απόλυτο σεξουαλικό παιχνίδι ή ο καλύτερος αυνανισμός, αν μη τι άλλο για τη συμπαγή του μορφή. Το Fleshjack είναι ένας αυνανισμός τελευταίας γενιάς, γι' αυτό και χρησιμοποιούνται μόνο απολύτως καινοτόμα και φιλικά προς το δέρμα υλικά. Για παράδειγμα, το εσωτερικό ενός Fleshjack δεν είναι κατασκευασμένο από λατέξ, σιλικόνη ή πλαστικό, αλλά από ένα άκρως απόρρητο μείγμα διαφόρων πολυμερών και ελαστομερών.

     

    Κορυφαία στοιχεία:

     

    • Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator
    • Αυνανιστής με πρότυπο την πορνοστάρ
    • Ακόμα περισσότερο συναίσθημα κατά τη διάρκεια του σόλο σεξ
    • Το υλικό Super Skin έχει πολύ, πολύ ρεαλιστική αίσθηση
    • Ιδιαίτερα σφιχτό και μαλακό
    • Με εξογκώματα και αυλακώσεις στο εσωτερικό
    • Προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος πέους
    • Απολύτως αισθησιακή εμπειρία
    • Αληθινό στη λεπτομέρεια, πρωκτικό αντίγραφο

     

    Πώς είναι το Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator χρησιμοποιείται

     

    Με τον αυνανισμό Fleshjack, το πρωκτικό σεξ με αυτή την πορνοστάρ γίνεται επιτέλους χειροπιαστό. Το Fleshjack είναι ένα ακριβές αντίγραφο του πρωκτού του και εξοπλισμένο με διεγερτικά εξογκώματα και αυλακώσεις, προσφέροντας απίστευτους οργασμούς κατά τον αυνανισμό. Το πατενταρισμένο υλικό Real Feel Super Skin αισθάνεται απόλυτα αληθοφανές και εφαρμόζει άνετα στο πέος σας. Ακούστε πώς λειτουργεί: Συνδέστε το μπουκάλι λιπαντικού Aquameo από τη MEO στο εσωτερικό κανάλι του αυνανισμού και γεμίστε άφθονο λιπαντικό στον πρωκτικό σωλήνα. Σπρώξτε το πέος σας μέσα στο κανάλι και βρέξτε το πέος με το τζελ διεισδύοντας αργά και γυρίζοντας τον αυνανισμό Fleshjack στο πλάι. Το μαλακό υλικό εφαρμόζει άνετα, έχει μεγάλη δύναμη και προσφέρει ρεαλιστικές αισθήσεις, ακριβώς όπως το πραγματικό πρωκτικό σεξ. Με κινήσεις προς τα πάνω και προς τα κάτω ή με κινήσεις προς τα πίσω και προς τα εμπρός, το πέος μπορεί τώρα να απολαύσει τις δομές του Fleshjack στο εσωτερικό του, μέχρι τον οργασμό.

     

    Πώς να καθαρίζετε και να συντηρείτε τον αυνανισμό Fleshjack για άνδρες

     

    Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τον αυνανισμό Fleshjack μόνο με λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo της MEO®, ώστε να μην καταστρέφετε το υλικό. Ο πρωκτικός σωλήνας θα πρέπει να ξεπλένεται καλά με ζεστό νερό (μην χρησιμοποιείτε σαπούνι!) μετά τη χρήση για να απομακρυνθούν όλα τα υπολείμματα. Το περίβλημα του Fleshjack θα πρέπει επίσης να καθαρίζεται.

     

    Στη συνέχεια, θα πρέπει να στεγνώσετε επαρκώς το Fleshjack στεγνώνοντας τα επιμέρους μέρη και συναρμολογώντας τα εκ νέου. Το κάλυμμα του Fleshjack θα πρέπει να βιδωθεί ξανά στο Fleshjack μόνο μετά από μερικές ώρες, κατά τις οποίες ο πρωκτικός σωλήνας έχει αφεθεί να στεγνώσει. Για ταχύτερο στέγνωμα, μπορείτε να τραβήξετε χαρτοπετσέτες μέσα από το κανάλι ηδονής του Fleshjack για να απορροφήσετε τυχόν υπολειπόμενη υγρασία. Τέλος, ο πρωκτικός σωλήνας αφαιρείται για άλλη μια φορά και κονιορτοποιείται επιμελώς με σκόνη περιποίησης Virgin Wonder και απολυμαίνεται με Toy Cleaner VERYCLEAN. Τώρα το Fleshjack σας είναι σαν καινούργιο και μπορείτε να διασκεδάσετε ξανά μαζί του!

     

    Συνιστώμενα αξεσουάρ για το Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator:

     

    Αξιοποιήστε στο έπακρο τον αυνανισμό Fleshjack! Με τη θήκη iPad του Fleshlight, οι αυνανιστές Fleshlight και Fleshjack γίνονται πολυμέσα. Απολαύστε τον αυνανισμό ενώ παρακολουθείτε το αγαπημένο σας πορνό.... Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το σεξ στο ντους. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι πραγματικά σπουδαίο με τον αυνανισμό Fleshjack, τότε η επιτοίχια βάση μας, το Fleshlight Shower Mount, είναι ό,τι πρέπει για εσάς.... Ο εύχρηστος προσαρμογέας Fleshlight σας επιτρέπει να συνδέσετε τον αυνανισμό Fleshjack Masturbator σας με το εξαιρετικά δονητικό μας Power Massager... Το AQUAMEO είναι ένα υδατοδιαλυτό λιπαντικό με πολύ καλές ιδιότητες ολίσθησης. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λιπαντικά για αυνανιστές. Το κρυστάλλινο λιπαντικό παρέχει λίπανση μεγάλης διάρκειας κατά τη διάρκεια του σεξ με το Fleshjack σας με λίγες μόνο σταγόνες... Το δημοφιλές σπρέι VERYCLEAN είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τον σχολαστικό καθαρισμό του Fleshjack και άλλων σεξουαλικών παιχνιδιών σας. Απλά ψεκάστε το, αφήστε το να στεγνώσει και ετοιμαστείτε για νέα παιχνίδια... Αφού πλύνετε, απολυμάνετε και στεγνώσετε το Fleshjack σας, απλά απλώστε μια μικρή ποσότητα σκόνης Virgin Wonder στο Fleshjack σας. Το Fleshjack σας θα είναι ξανά βελούδινο και μαλακό.

     

    Ανακαλύψτε τις κορυφαίες πωλήσεις από το Fleshjack:

     

    Οι αυνανιστές της Fleshjack πείθουν με την αυθεντική ανατομία τους και επιτρέπουν έντονη διέγερση. Ο πρωκτικός δίαυλος με νεύρωση ή ραβδώσεις και το πατενταρισμένο υλικό Super Skin δημιουργούν μια απίστευτη αίσθηση που θα ενθουσιάσει κάθε άνδρα. Αν θέλετε να αγοράσετε έναν αυνανισμό Fleshjack ή έναν δονητή Fleshjack, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Διαθέτουμε όλα τα νέα μοντέλα αυνανιστών Fleshjack με διαφορετικές υφές καθώς και πολλούς δονητές από τη σειρά Fleshjack.de θα βρείτε Fleshjack Boys Allen King Butt, Fleshjack Boys Allen King Dildo, Fleshjack Boys Boomer Banks Butt, Fleshjack Boys Boomer Banks Dildo, Fleshjack Boys Liam Riley Butt, Fleshjack Boys Colby Keller Butt, Fleshjack Boys Johnny Rapid Butt, Fleshjack Boys Brent Corrigan, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Diego Sans, Fleshjack Boys Milan Christopher Dildo, Fleshjack Guys Manuel Ferrara Dildo, Fleshjack Boys Mick Blue Dildo, Fleshjack Boys Ryan Driller Dildo και φυσικά το δημοφιλές FleshSack!

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες: Το FleshSackSack Jack είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που θα βρείτε στον κόσμο:

     

    • Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator
    • Fleshjack - Αυνανιστής για άνδρες
    • Χειροκίνητος αυνανισμός με πρωκτικό αντίγραφο
    • Με εξογκώματα και αυλακώσεις στο εσωτερικό του
    • Υλικό: υψηλής ποιότητας υλικό Super Skin Real Feel (χωρίς φθαλικές ενώσεις)
    • Εύκολο στο καθάρισμα
    • Αδιάβροχο
    • Μήκος: περίπου 25 cm
    • Μέγιστο βάθος διείσδυσης: περίπου 22 cm

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Feels real

    I was unsure at first but it feels great I would recommend it

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator

      Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator

      Ονειρεύεστε σεξ με την πορνοστάρ Κόλμπι Κέλερ Αφήστε όλες τις επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα με το Fleshjack Boys Colby Keller Butt Masturbator όλες σου οι επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα! Ο πρωκτικός αυνανισμός έχει ως πρότυπο τον στενό πρωκτό της Colby Keller! Το σπουδαίο πράγμα σε αυτό Μπορείτε να απολαύσετε αυτόν τον σφιχτό πισινό ξανά και ξανά.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      13 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: