Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Ρεαλιστικά δονητές

Ενημερωτικό δελτίο

Ρεαλιστικό dildo με βεντούζα 19 cm

Ένας ρεαλιστικός δονητής που μοιάζει με πραγματικό πέος και παίζει πρόθυμα με κάθε φαντασίωσή σας. Η εμφάνιση και η αίσθηση αυτού του δονητή είναι απόλυτα αληθοφανής και το παιχνίδι με αυτόν είναι υπέροχα ρεαλιστικό. Χάρη στη βεντούζα, μπορείτε ακόμη και να τον καβαλήσετε. Δοκιμάστε τον!

Περισσότερες πληροφορίες

2787/00

21,90 €


-3,00 €

18,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Ένας ρεαλιστικός δονητής που μοιάζει με πραγματικό πέος και παίζει πρόθυμα με κάθε φαντασίωσή σας. Η εμφάνιση και η αίσθηση αυτού του δονητή είναι εντελώς αληθοφανής και το παιχνίδι με αυτόν είναι υπέροχα ρεαλιστικό. Χάρη στη βεντούζα, μπορείτε ακόμη και να τον καβαλήσετε. Δοκιμάστε τον!

     

    Ρεαλιστικός δονητής - Πώς τον χρησιμοποιώ

     

    Απολαύστε τον Ρεαλιστικό Δονητή καλύτερα αφού έχετε κρατήσει για λίγο τον δονητή κάτω από ζεστό νερό και βιώστε πόσο αληθινό είναι όταν το ζεστό, παχύ βλεφαρίδες κάνει το δρόμο του προς τα ενδότερα σας. Χάρη στην πρακτική βάση αναρρόφησης, ο ρεαλιστικός δονητής κολλάει σε όλες τις λείες επιφάνειες και σας προσκαλεί σε ευφάνταστες στάσεις.

     

    Ρεαλιστικός δονητής - λιπαντικό και καθαρισμός:

     

    Αυτός ο δονητής έχει κατασκευαστεί από PVC που είναι ασφαλές για το σώμα, ένα γλιστερό και εύπλαστο υλικό. Είναι υψηλής ποιότητας, ώστε ο δονητής να σας κρατήσει για πολύ καιρό. Μπορείτε να καθαρίσετε τον Ρεαλιστικό Δονητή με ήπιο σαπούνι και νερό, αλλά θα πρέπει επίσης να καθαρίζεται υγιεινά με το σπρέι μας VERYCLEAN πριν και μετά την απόλαυση πρωκτικών περιπετειών. Για πλήρη απόλαυση, χρησιμοποιήστε το Real Dildo με ένα λιπαντικό όπως το EZ2FUCK ή το MANCUNT.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • Ρεαλιστικός δονητής με βεντούζα
    • Για έναν οργασμό που κόβει την ανάσα, ένας ρεαλιστικός δονητής από τη MEO ® είναι ακριβώς ο κατάλληλος δονητής και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή σεξουαλικά παιχνίδια για άνδρες και γυναίκες. Με το υπέροχο σχήμα του, ο λεγόμενος ρεαλιστικός δονητής έρχεται όσο το δυνατόν πιο κοντά σε ένα πέος που μοιάζει με τη ζωή.
    • Τι είναι ένας ρεαλιστικός δονητής Ένας ρεαλιστικός δονητής είναι ένα σεξουαλικό παιχνίδι που έρχεται πολύ κοντά στην εμφάνιση και την αίσθηση ενός πραγματικού πέους. Ορισμένοι δονητές διαθέτουν ακόμη και όρχεις που μοιάζουν με αληθινούς. Οι ρεαλιστικοί δονητές έχουν διογκωμένες φλέβες και μια ωραία διαμορφωμένη γλωσσίδα, γεγονός που τους καθιστά ιδιαίτερα ευαίσθητους στη χρήση. Συχνά είναι εξοπλισμένα με βεντούζα, ώστε να μπορούν να στερεωθούν στον τοίχο του ντους ή σε άλλες λείες επιφάνειες. Με έναν ρεαλιστικό δονητή, θα έχετε την τέλεια εμπειρία. Ορισμένες μάρκες στη γκάμα μας είναι ακριβή αντίγραφα δημοφιλών πορνοστάρ. Δεν έχετε βρεθεί ποτέ τόσο κοντά στην αγαπημένη σας πορνοστάρ! Τα ρεαλιστικά μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από γυναίκες όσο και από άνδρες. Δεν έχει σημασία αν εσείς οι δύο είστε γκέι, λεσβία ή στρέιτ ζευγάρι. Το κατάστημα δονητών MEO προσφέρει μια ευρεία γκάμα από δονητές με φυσική εμφάνιση. Έτσι, αν θέλετε να αγοράσετε έναν ρεαλιστικό δονητή που μοιάζει με πραγματικό πέος, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.
    • Υλικό: PVC ασφαλές για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις
    • Καθαρισμός με σπρέι VERYCLEAN
    • Διαστάσεις: 80 cm, συνολικό μήκος περίπου 19 cm, διάμετρος max. 3,8 cm

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Realistico e ottimi materiali

    Ottimo dildo molto realistico, materiali molto buoni. È perfetto per un pò di “relax” dallo stress quotidiano.
    Ha una buona larghezza ed è piuttosto lungo, una dimensione sicuramente non comune.
    L’ho preso per regalo ad una amica ed è stato molto gradito.

      Αξιολόγηση 

      Bonne taille et réaliste

      Un super produit de bonne qualité de cette super marque. Ce godemichet est très réaliste, de bonne taille "humaine". La ventouse est pratique.

        Αξιολόγηση 

        Realistisch und standfest : Geil !

        Äußerlich sieht der Schwanz wie echt aus. Detailreiche Adern und Hautfalten, die den Realstic Dildo wie echt wirken lassen. Das Material fühlt sich sehr sanft an, der Dildo hat dennoch ein gutes Stehvermögen. Stabil ist er auf jeden Fall. Insgesamt sehr gut verarbeitet. Kann ich echt empfehlen.

          Αξιολόγηση 

          Ottimo

          Questo dildo è ottimo per l'uso anale e fornisce ottime sensazioni grazie alla grande testa. Realizzato in materiale elegante e un bel colore.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Ρεαλιστικό dildo με βεντούζα 19 cm

            Ρεαλιστικό dildo με βεντούζα 19 cm

            Ένας ρεαλιστικός δονητής που μοιάζει με πραγματικό πέος και παίζει πρόθυμα με κάθε φαντασίωσή σας. Η εμφάνιση και η αίσθηση αυτού του δονητή είναι απόλυτα αληθοφανής και το παιχνίδι με αυτόν είναι υπέροχα ρεαλιστικό. Χάρη στη βεντούζα, μπορείτε ακόμη και να τον καβαλήσετε. Δοκιμάστε τον!

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: