Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Γέλη Fisting

Ενημερωτικό δελτίο

Slam Dunk Unscented - fisting Λιπαντικό

Νέο

Το λιπαντικό χωρίς άρωμα από το Slam Dunk προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της αρχικής έκδοσης του Slam Dunkαλλά δεν περιέχει έλαιο γαρύφαλλου. Slam Dunk Unscented έχει αναπτυχθεί ειδικά για εκείνους που θέλουν να κάνουν χωρίς το ειδικό άρωμα χωρίς να θυσιάσουν το διεγερτικό αποτέλεσμα κατά την πρωκτική επαφή ή fisting το διεγερτικό αποτέλεσμα του πρωκτικού σεξ. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, είναι

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Το λιπαντικό χωρίς άρωμα από το Slam Dunk προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της αρχικής έκδοσης του Slam Dunkαλλά δεν περιέχει έλαιο γαρύφαλλου. Slam Dunk Unscented έχει αναπτυχθεί ειδικά για εκείνους που θέλουν να κάνουν χωρίς το ειδικό άρωμα χωρίς να θυσιάσουν το διεγερτικό αποτέλεσμα κατά την πρωκτική επαφή ή fisting το διεγερτικό αποτέλεσμα του πρωκτικού σεξ. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, είναι Slam Dunk Unscented ιδανικό για πιο ακραίες σεξουαλικές πρακτικές.

    Slam Dunk Unscented η μοναδική φόρμουλα αυτού του λιπαντικού το ξεχωρίζει από τα άλλα λιπαντικά για το fisting που κυκλοφορούν στην αγορά και προσφέρει λίπανση μεγάλης διάρκειας χωρίς να στεγνώνει - ένα σαφές πλεονέκτημα σε σχέση με τα συμβατικά λιπαντικά με βάση το νερό. Επιπλέον, είναι Slam Dunk Unscented πιο εύκολο να ξεπλυθεί μετά τη χρήση από τα περισσότερα λιπαντικά με βάση το λάδι.

    Slam Dunk Unscented - Λιπαντικό τζελ: fisting

    • Αναπτύχθηκε ειδικά για εντατικό πρωκτικό σεξ και fisting αναπτύχθηκε.
    • Προσφέρει όλα τα οφέλη του Slam Dunk Originalαλλά χωρίς τη μυρωδιά του γαρυφαλέλαιου.
    • Αισθάνεται σαν ένα τέλειο μείγμα από J-Lube και Crisco.
    • Μακράς διάρκειας λίπανση χωρίς τον κίνδυνο ξήρανσης - ένα σαφές πλεονέκτημα σε σχέση με πολλά λιπαντικά με βάση το νερό.
    • Καθαρίζεται ευκολότερα από τα περισσότερα λιπαντικά με βάση το λάδι.
    • Επιτρέπει τη μέγιστη διέγερση και ευχαρίστηση και για τους δύο συντρόφους χωρίς να προκαλεί αίσθηση μουδιάσματος.
    • Διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη για να ταιριάζει σε όλες τις ανάγκες.
    • Σημείωση: Δεν είναι κατάλληλο για προφυλακτικά από λατέξ.
    • Υψηλής ποιότητας, χωρίς άρωμα συστατικά για μια ευχάριστη εμπειρία.


    Slam Dunk Unscented είναι το ιδανικό λιπαντικό για fistingτην πρωκτική επαφή ή τον αυνανισμό. Χάρη στην καινοτόμο σύνθεσή του, και οι δύο σύντροφοι μπορούν να βιώσουν μέγιστη διέγερση και ευχαρίστηση ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονου σεξ. Slam Dunk Unscented μοιάζει με ένα επιτυχημένο μείγμα των κλασικών J-Lube και Crisco.

    Slam Dunk για την απόλυτη εμπειρία πρωκτικού σεξ!

    Slam Dunk Unscented αναπτύχθηκε ειδικά για fisting και το έντονο πρωκτικό σεξ. Το λιπαντικό είναι εξαιρετικά απαλό και μακράς διάρκειας, το οποίο επιτρέπει την εύκολη και άνετη διείσδυση ακόμα και κατά τη διάρκεια παρατεταμένου σεξ ή μιας εκτεταμένης συνεδρίας με γροθιά.

    Ο μοναδικός συνδυασμός συστατικών χαλαρώνει τον πρωκτό χωρίς να τον μουδιάζει εντελώς, έτσι ώστε και οι δύο σύντροφοι να βιώνουν τη μέγιστη διέγερση και ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια του σεξ. Ούτε ο καθαρισμός μετά το σεξ αποτελεί πρόβλημα, επειδή σε αντίθεση με πολλά λιπαντικά με βάση το λάδι, αυτό το λιπαντικό είναι Slam Dunk υδατοδιαλυτό. Slam Dunk Unscented διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, ώστε να υπάρχει το κατάλληλο λιπαντικό για κάθε ανάγκη.

    Παρά τα πολλά πλεονεκτήματά του, θα πρέπει Slam Dunk Unscented δεν πρέπει να χρησιμοποιείται με προφυλακτικά από λατέξ. Επομένως, συνιστούμε τη χρήση ενός κατάλληλου λιπαντικού με βάση το νερό για ασφαλέστερο σεξ, π.χ. το Aquameo από τη MEO.

    Η μη αρωματισμένη έκδοση του Slam Dunk όπως και το πρωτότυπο, προσφέρει λίπανση μεγάλης διάρκειας χωρίς να στεγνώνει και διατίθεται από τη MEO στα μεγέθη 237 ml, 473 ml και 769 ml.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Slam Dunk Unscented - fisting Λιπαντικό
    • Διατίθεται σε διάφορα μεγέθη: Slam Dunk Unscented 237 ml / 8 fl.oz, Slam Dunk Unscented 473 ml / 16 fl.oz, Slam Dunk - Χωρίς άρωμα 768 ml / 26 fl.oz.
    • Συστατικά (INCI): Υδρογονωμένο έλαιο, πολυμερές πολυαιθυλενίου, παράγοντας διασποράς, ορυκτέλαιο, αποσταγμένο νερό
    • Το MEO είναι εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.
    • Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ.
    • Slam Dunk είναι ένα λιπαντικό με βάση το πετρέλαιο. Τα λιπαντικά με βάση το πετρέλαιο μπορεί να προκαλέσουν ταχύτερη φθορά των ερωτικών παιχνιδιών σιλικόνης. Επομένως, σας συμβουλεύουμε γενικά να μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση το πετρέλαιο με ερωτικά παιχνίδια σιλικόνης. Η επιλογή ενός λιπαντικού με βάση το νερό, όπως το Aquameo, θα ήταν ασφαλέστερη σε αυτή την περίπτωση. Ωστόσο, συνιστάται πάντα να ελέγχετε τις ειδικές οδηγίες φροντίδας του κατασκευαστή του ερωτικού παιχνιδιού.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Flutscht sehr gut

    Sehr ergiebig und langanhaltender FF-Spaß

      Αξιολόγηση 

      Very pleased

      Wasn't sure what to expect. The lube is smooth and easy to apply, giving amazing movement and much more slippery than I expected. Very happy with purchase

        Αξιολόγηση 

        magnifico

        provato appena arrivato, veramente funziona da dio, molto spesso e non si secca. perfetto per l'anale

          Αξιολόγηση 

          gibt bessere

          Trocknet zu schnell aus keine Gleitfähigkeit da gibt es bessere Produkte wie das Lets Fuck von MEO

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Slam Dunk Unscented - fisting Λιπαντικό

            Slam Dunk Unscented - fisting Λιπαντικό

            Το λιπαντικό χωρίς άρωμα από το Slam Dunk προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα της αρχικής έκδοσης του Slam Dunkαλλά δεν περιέχει έλαιο γαρύφαλλου. Slam Dunk Unscented έχει αναπτυχθεί ειδικά για εκείνους που θέλουν να κάνουν χωρίς το ειδικό άρωμα χωρίς να θυσιάσουν το διεγερτικό αποτέλεσμα κατά την πρωκτική επαφή ή fisting το διεγερτικό αποτέλεσμα του πρωκτικού σεξ. Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ, είναι

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            19 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: