Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Γέλη Fisting

Ενημερωτικό δελτίο

Boy Butter Λιπαντικό για γροθιά - Original Formula

Νέο Προσφορά

Ανακαλύψτε το λιπαντικό για γροθιά από τις ΗΠΑ: Boy Butter! Αυτό το λιπαντικό για το fisting είναι απαλό σαν λιωμένο βούτυρο, ιδανικό για να διεισδύσει σε κάθε στόμιο με ευκολία! Με συστατικά όπως λάδι καρύδας και σιλικόνη Boy Butter για ένα απαλό, απόλυτα ευχάριστο αποτέλεσμα. Boy Butter παραμένει ολισθηρό για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν κολλάει.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

Περισσότερες πληροφορίες

Ανακαλύψτε το αυθεντικό λιπαντικό για γροθιά από τις ΗΠΑ: Boy Butter, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από φυτικά έλαια. Αυτό το λιπαντικό για το fisting είναι απαλό σαν λιωμένο βούτυρο, ιδανικό για να διεισδύσει με ευκολία σε κάθε στόμιο! Με συστατικά όπως λάδι καρύδας και σιλικόνη Boy Butter για ένα απαλό, απόλυτα ευχάριστο αποτέλεσμα. Boy Butter παραμένει ολισθηρό για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν κολλάει στα χέρια σας.

Ποτέ ξανά χωρίς αυτό: Boy Butter το λιπαντικό για το fisting που θα σας εμπνεύσει!

Το πρωκτικό fisting μπορεί να είναι δυσάρεστο και ακόμη και επικίνδυνο χωρίς ένα καλό λιπαντικό Boy Butter μπορεί να είναι δυσάρεστο και ακόμη και επικίνδυνο. Καθώς ο πρωκτός και το ορθό δεν έχουν τη φυσική λίπανση του κόλπου ή του στόματος, η χρήση ενός λιπαντικού είναι απαραίτητη για να αποφύγετε την τριβή και τον πιθανό τραυματισμό κατά τη διάρκεια του fisting fisting για να αποφευχθεί η τριβή και ο πιθανός τραυματισμός.

Boy Butter είναι ένα ιδανικό λιπαντικό για τη διείσδυση με το χέρι ή τη γροθιά στον πρωκτό, καθώς έχει εξαιρετικά λεία υφή που μοιάζει με λιωμένο βούτυρο λόγω της βάσης του σε φυτικά έλαια. Αυτό εξασφαλίζει ομαλή ολίσθηση και μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι ενυδατικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας και της σιλικόνης στη φόρμουλα συμβάλλουν επίσης στην απαλότητα και μειώνουν τυχόν δυσφορία.

Boy Butter είναι επίσης ιδιαίτερα μεγάλης διάρκειας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να επαναλάβετε την εφαρμογή του λιπαντικού κατά τη διάρκεια μιας μεγαλύτερης συνεδρίας με γροθιά. Και σε αντίθεση με πολλά άλλα λιπαντικά με βάση το λάδι, είναι Boy Butter υδατοδιαλυτό και μπορεί εύκολα να ξεπλυθεί με ζεστό νερό.

Δεν θα πιστεύετε πόσο απαλό είναι αυτό το τζελ για το fisting!

Τα συστατικά όπως το λάδι καρύδας και η σιλικόνη παρέχουν επίσης ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα ολίσθησης, το οποίο διευκολύνει τη διείσδυση στον πρωκτό και αυξάνει την άνεση. Η κρεμώδης σύσταση του Boy Butter επιτρέπει την εύκολη εφαρμογή και την αποτελεσματική κατανομή. Boy Butter μένει εκεί που χρειάζεται και δεν στάζει όπως πολλά άλλα λιπαντικά.

Αφήστε το βούτυρο να ρέει: Γιατί το Boy Butter είναι το νέο σας απαραίτητο λιπαντικό!

Το Boy Butter Original Formula βασίζεται στο λάδι καρύδας και μετατρέπεται σε ένα υπέροχα κρεμώδες λιπαντικό. Γίνεται διαυγές κατά την επαφή με το δέρμα και διαρκεί εξίσου πολύ με τις παραλλαγές με βάση τη σιλικόνη. Έχει τόσο απαλή και ελαφριά αίσθηση που προσφέρει τέλεια λίπανση με κάθε χρήση. Είναι βρώσιμο, μη τοξικό και αφαιρείται εύκολα από το δέρμα και τα υφάσματα με νερό. Είτε για μασάζ είτε για πρωκτική απόλαυση κάθε είδους - είναι Boy Butter είναι πάντα η σωστή επιλογή.

Τι το ιδιαίτερο έχει το Boy Butter Αν και έχει βάση το λάδι, είναι υδατοδιαλυτό - έτσι μπορεί να ξεπλυθεί εύκολα με ζεστό νερό. Αλλά προσέξτε! Boy Butter δεν είναι συμβατό με τα προφυλακτικά. Αν θέλετε να κάνετε ασφαλέστερο σεξ, σας προτείνουμε το Aquameo, ένα λιπαντικό με βάση το νερό.

Boy Butter μεμια ματιά:

  • 100% φυτικής προέλευσης και vegan.
  • Εξαιρετικά ολισθηρό, ιδανικό για fisting.
  • Εύκολο στον καθαρισμό - υδατοδιαλυτό παρά το γεγονός ότι είναι βασισμένο σε λάδι.
  • Μακράς διάρκειας λιπαντικότητα.
  • Συστατικά που φροντίζουν το δέρμα, όπως το έλαιο καρύδας και η σιλικόνη.
  • Δεν είναι συμβατό με προφυλακτικά από λατέξ.
  • Βρώσιμα και μη τοξικά.
  • Ασφαλές για σεξουαλικά παιχνίδια σιλικόνης.
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους πρωκτικού σεξ.
  • Κατασκευάζεται στις ΗΠΑ από υψηλής ποιότητας, φυσικά συστατικά.


Εάν Boy Butter ειδικά για fisting, να γνωρίζετε ότι η επανειλημμένη εμβάπτιση του χεριού σας στο βάζο με το λιπαντικό μπορεί να μολύνει το υπόλοιπο λιπαντικό. Ως εκ τούτου, αφαιρέστε την απαιτούμενη ποσότητα Boy Butterπριν ξεκινήσετε με το fisting αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Ως εναλλακτική λύση στη συσκευασία σε βάζο, προσφέρουμε επίσης το λιπαντικό Boy Butter σε ένα πιο υγιεινό μπουκάλι συμπίεσης.

Περισσότερες λεπτομέρειες:

  • fisting Boy Butter Original Formula
  • Σε ένα πρακτικό βάζο στο οποίο μπορεί να βυθιστεί ολόκληρο το χέρι.
  • Διατίθεται σε 3 μεγέθη: Boy Butter 118 ml / 4 fl.oz, Boy Butter Original 237 ml / 8 fl.oz. και Boy Butter Original 473 ml / 16 fl.oz.
  • Σημείωση: Το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση σε όλες τις συσκευασίες: Boy Butter δεν είναι συμβατό με προφυλακτικά από λατέξ, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προφυλακτικά από άλλα υλικά.
  • Συστατικά (INCI): Μερικώς υδρογονωμένα φυτικά έλαια, γλυκερίνη, πολυσορβικό 60, οξικό τοκοφερύλιο, στεατικό γλυκερύλιο, φαινυλοτριμεθικό.
  • Όλα Boy Butter Προϊόντα παράγονται με υπευθυνότητα από τα υψηλότερης ποιότητας, φυσικά και vegan συστατικά.
  • Κατασκευάζονται στις ΗΠΑ.
  • MEO και Boy Butter είναι δύο γνωστές μάρκες στον τομέα των λιπαντικών και της σεξουαλικής ευεξίας. Και οι δύο εταιρείες προσφέρουν μια ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων λιπαντικών με βάση το λάδι και το νερό, όπως Boy Butter και Aquameo.
  • Οι MEO και οφείλουν τη φήμη τους Boy Butter όχι μόνο στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους, αλλά και στη δέσμευσή τους για την ασφάλεια των προϊόντων και την ικανοποίηση των πελατών. Οι εταιρείες γνωρίζουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών τους, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στην ποικιλία των προϊόντων που προσφέρουν.
  • Ανακαλύψτε τον κόσμο της fisting με την υψηλής ποιότητας γκάμα των fisting Λιπαντικών και fisting Κρέμες. Στη MEO, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών Boy Butter Original Formula και ειδικά αναπτυγμένο λιπαντικό για το fisting. Το λιπαντικό μας για fisting παρέχει την τέλεια ποσότητα λίπανσης και είναι ασφαλές για συναρπαστικές περιπέτειες fisting. Είτε ψάχνετε για ένα αξιόπιστο fisting Λιπαντικό, ένα fisting Κρέμα ή ένα λιπαντικό για το fisting, διαθέτουμε τα καλύτερα προϊόντα για την απόλαυση του fisting. Ζήστε έντονη απόλαυση και χαλάρωση κατά τη διάρκεια της συνεδρίας σας με το fisting με τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά μας για το fisting fisting. Ανακαλύψτε τώρα το λιπαντικό μας για το fisting και απολαύστε συναρπαστικές και ασφαλείς εμπειρίες fisting.
  • Το MEO είναι ένα εμπορικό σήμα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια πελατών

Γράψτε τη δική σας κριτική

Boy Butter Λιπαντικό για γροθιά - Original Formula

Boy Butter Λιπαντικό για γροθιά - Original Formula

Ανακαλύψτε το λιπαντικό για γροθιά από τις ΗΠΑ: Boy Butter! Αυτό το λιπαντικό για το fisting είναι απαλό σαν λιωμένο βούτυρο, ιδανικό για να διεισδύσει σε κάθε στόμιο με ευκολία! Με συστατικά όπως λάδι καρύδας και σιλικόνη Boy Butter για ένα απαλό, απόλυτα ευχάριστο αποτέλεσμα. Boy Butter παραμένει ολισθηρό για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν κολλάει.

Γράψτε τη δική σας κριτική

Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

19 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: