Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Λιπαντικό

Ενημερωτικό δελτίο

BUTTR - fisting Gel

Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το χέρι ή η γροθιά σας fisting Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το χέρι ή η γροθιά σας γλιστράει ιδιαίτερα καλά κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, το τζελ BUTTR fisting είναι ακριβώς το κατάλληλο λιπαντικό για εσάς. Χάρη στη χαλαρωτική επίδραση του fisting Του πρωκτού ή του κόλπου μπορεί να τεντωθεί θαυμάσια. Το BUTTR fisting Λιπαντικό είναι με βάση το

Περισσότερες πληροφορίες

3267/500

34,90 €


-10,00 €

24,90 €

49,80 €/L

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το χέρι ή η γροθιά σας fisting Συνεδρία, το τζελ BUTTR είναι ακριβώς το κατάλληλο λιπαντικό για εσάς fisting Το τζελ είναι ακριβώς το κατάλληλο λιπαντικό για εσάς. Χάρη στη χαλαρωτική επίδραση του fisting Του πρωκτού ή του κόλπου μπορεί να τεντωθεί θαυμάσια. Το BUTTR fisting Λιπαντικό είναι με βάση το νερό και επομένως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μαζί με σεξουαλικά παιχνίδια και προφυλακτικά.

     

    BUTTR fisting Gel

     

    Το BUTTR fisting Gel είναι ιδανικό για fisting και την πρωκτική διείσδυση. Το fisting Τζελ έχει πιο παχύρρευστη σύσταση από τα συνήθη λιπαντικά και κάνει τη διείσδυση πιο ομαλή και επομένως ευκολότερη. Η φόρμουλα με βάση το νερό καθιστά το προϊόν αυτό κατάλληλο ακόμη και για χρήση με δονητές ή βύσματα από σιλικόνη και προφυλακτικά από λατέξ. Το fisting Λιπαντικό μπορεί να ξεπλυθεί με νερό μετά τη χρήση. Επιπλέον, το BUTTR fisting Gel δεν περιέχει λίπος, δεν περιέχει άρωμα και είναι απολύτως άοσμο. Το μεγάλο βάζο των 500 ml σας διευκολύνει να εφαρμόζετε το λιπαντικό κατά τη διάρκεια του σεξ, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως στην απόλαυσή σας. Ο ιδανικός σύντροφος για υπέροχα fisting Εμπειρίες για δύο.

     

    fisting Λιπαντικό, fisting Λιπαντικό, fisting Λιπαντική κρέμα..

     

    A fisting Λιπαντικό είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την πρωκτική ή κολπική διείσδυση με το χέρι ή τη γροθιά! Ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να είναι πάντα μια σφιγμένη γροθιά, το αντίστοιχο στόμιο του σώματος εξακολουθεί να προκαλείται έντονα. Για να γίνει το fisting όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο, χρησιμοποιούνται ειδικά λιπαντικά fisting Λιπαντικά. fisting Ζελέ με βάση το νερό, fisting Λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη και fisting Λιπαντικά με βάση το λάδι ή το λίπος μπορείτε να τα βρείτε εδώ στο MEO.de. Μεταξύ αυτών είναι οι δοκιμασμένες μάρκες μας Le Fist και Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Mancunt και Let's Fuck Hot αλλά και προϊόντα όπως J-Lube ή το κλασικό Crisco.

     

    Τι είναι ένα fisting Λιπαντικό

     

    Για πρωκτικό ή κολπικό fisting πρόκειται για το μέγιστο τέντωμα του αντίστοιχου ανοίγματος του σώματος και τη βαθιά διείσδυση. Για να διευκολυνθεί αυτό, χρησιμοποιούνται ειδικά λιπαντικάfisting που έχουν υψηλή λιπαντική ικανότητα και δεν τείνουν να στεγνώνουν γρήγορα. A fisting Συνεδρία στο sling μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες και το λιπαντικό που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι σε θέση να fisting Πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει! fisting Τα λιπαντικά διατίθενται σε βάσεις σιλικόνης, λίπους και νερού και με ειδικές ιδιότητες όπως τα φαινόμενα μουδιάσματος όπως το Let's Fuck Extreme ή τα φαινόμενα θερμότητας όπως το Let's Fuck Hot.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • BUTTR fisting Gel
    • Περιεχόμενο: 500 ml
    • Το BUTTR είναι ένα απολύτως καινοτόμο λιπαντικό. Παρέχει περισσότερη διασκέδαση, βαθύτερη διείσδυση, την τέλεια συνεδρία fisting Συνεδρία, πιο σταθερές ωθήσεις και χαλαρό πρωκτικό σεξ με δονητές ή τον σύντροφό σας.
    • Συστατικά: Συστατικά που περιέχουν: Αλλαγή του δέρματος και του δέρματος της σάλτσας: Νερό, γλυκερίνη, υδροξυαιθυλοκυτταρίνη, βενζοϊκό νάτριο, σορβικό κάλιο, κιτρικό οξύ

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Geil

    Können wir tatsächlich empfehlen . Es gab keine Probleme. es lässt sich sogar mit der Spritze aufziehen.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Great

    Wow I love this stuff I had the clear gell before but decided to try this one and certainly wasn't disappointed highly recommended thanks

      Αξιολόγηση 

      Good product - long lasting

      Lets be honest some lubes dry quickly and become sticky or tacky. I rate this this lube as it stays "creamy" without drying out. Big tub and easy to apply, doesn't stain the sheets or leave oily residues everywhere and is non scented

        Αξιολόγηση 

        Meine Empfehlung

        Das Fisting Gel ist ganz gut allerdings sind die Produkte von LETS FUCK (auch hier im Shop) viel besser

          Αξιολόγηση 

          Attention à ne pas se laisser emporter

          J'ai pris en version gel, je testerai les autres version à l'occasion pour trouver celui que je préfère.
          Vraiment efficace, le gel reste bien en place sûr n'importe quel jouet contrairement au lubrifiant que j'utilisais avant, et qu'elle lubrification !
          Pas de sensation désagréable de chauffe, pas d'odeur et se nettoie facilement, que demander de plus ?
          Et bien justement, il manque un moyen simple d'application, le gel étant assez épais, un système type pousse mousse pour appliquer une petite noisette ou il faut serait un plus, et c'est plus hygiénique.

            Αξιολόγηση 

            Bon pouvoir lubrifiant

            Ni trop chauffant ni gras a outrance, le gel est parfait pour des pratiques Fist

              Αξιολόγηση 

              Sèche un peu vite mais pas désagréable

              Sèche un peu vite mais sa texture passe bien. Si vous recherchez la même sensation qu'avec un gel exclusivement a base d'eau, oublié

                Αξιολόγηση 

                Superbe glisse

                Voici un bon lubrifiant sans odeur, assez glissant qui reste longtemps sur vos jouets et muqueuses. Le nettoyage est très facile et il ne fait aucune trace sur les tissus.
                Bravo, on recommande. En revanche, on a aussi la version creme qui est beaucoup moins lubrifiante (agréable tout de même) mais qui peut laisser des taches sur les tissus et qui se nettoye beaucoup moins bien. En revanche elle reste assez bien sur les jouet mais aussi et surtout sur les doigts.

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  BUTTR - fisting Gel

                  BUTTR - fisting Gel

                  Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το χέρι ή η γροθιά σας fisting Αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι το χέρι ή η γροθιά σας γλιστράει ιδιαίτερα καλά κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας, το τζελ BUTTR fisting είναι ακριβώς το κατάλληλο λιπαντικό για εσάς. Χάρη στη χαλαρωτική επίδραση του fisting Του πρωκτού ή του κόλπου μπορεί να τεντωθεί θαυμάσια. Το BUTTR fisting Λιπαντικό είναι με βάση το

                  Γράψτε τη δική σας κριτική

                  Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

                  12 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: