Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Λιπαντικό

Ενημερωτικό δελτίο

BUTTR - fisting Κρέμα

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα fisting Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα λιπαντικό τόσο πρωκτικά όσο και κολπικά, έχετε ήδη βρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Η κρέμα BUTTR fisting είναι επίσης κατάλληλη για χρήση με γάντια και σεξουαλικά παιχνίδια fisting Γάντια και σεξουαλικά παιχνίδια. Ειδικά αν προτιμάτε το πιο σκληρό σεξ, η BUTTR fisting Cream μπορεί πάντα να συμβαδίζει

Περισσότερες πληροφορίες

3268/500

34,90 €


-10,00 €

24,90 €

49,80 €/L

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Αν θέλετε να είστε ιδιαίτερα ευέλικτοι και να χρησιμοποιήσετε το fisting Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το λιπαντικό τόσο πρωκτικά όσο και κολπικά, έχετε ήδη βρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Το BUTTR fisting Cream είναι επίσης κατάλληλη για χρήση με fisting Γάντια και σεξουαλικά παιχνίδια. Ειδικά αν προτιμάτε το πιο σκληρό σεξ, η BUTTR Cream μπορεί πάντα να χρησιμοποιηθεί με τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας fisting Η κρέμα μπορεί πάντα να συμβαδίζει με τις πιο άγριες φαντασιώσεις σας.

     

    BUTTR fisting Κρέμα

     

    Η BUTTR fisting Cream είναι το τέλειο λιπαντικό για πρωκτικό fisting: Σε αντίθεση με τον κόλπο, ο πρωκτός δεν παράγει τις δικές του εκκρίσεις, γι' αυτό και ένα λιπαντικό μακράς διάρκειας όπως το BUTTR fisting Cream είναι απαραίτητο. BUTTR fisting Cream είναι μια ειδική κρέμα για την πρωκτική διείσδυση. Η κρέμα για το fisting είναι πιο παχύρρευστη από τις κανονικές λιπαντικές κρέμες, κάνοντας τη διείσδυση πιο ευχάριστη και εύκολη. Το fisting Κρέμα είναι απαλή για το δέρμα, παραμένει γλιστερή για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν περιέχει άρωμα. Το μεγάλο βάζο των 500 ml σας διευκολύνει να εφαρμόζετε το λιπαντικό κατά τη διάρκεια του σεξ, ώστε να μπορείτε να συγκεντρωθείτε πλήρως στην απόλαυσή σας.

     

    fisting Λιπαντικό, fisting Λιπαντικό, fisting Λιπαντική κρέμα..

     

    A fisting Λιπαντικό είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την πρωκτική ή κολπική διείσδυση με το χέρι ή τη γροθιά σας! Ακόμα κι αν δεν χρειάζεται να είναι πάντα μια σφιγμένη γροθιά, το αντίστοιχο στόμιο του σώματος εξακολουθεί να προκαλείται έντονα. Για να γίνει το fisting όσο το δυνατόν πιο ευχάριστο, χρησιμοποιούνται ειδικά λιπαντικά fisting Λιπαντικά. fisting Ζελέ με βάση το νερό, fisting Λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη και fisting Λιπαντικά με βάση το λάδι ή το λίπος μπορείτε να τα βρείτε εδώ στο MEO.de. Μεταξύ αυτών είναι οι δοκιμασμένες μάρκες μας Le Fist και Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Mancunt και Let's Fuck Hot αλλά και προϊόντα όπως J-Lube ή το κλασικό Crisco.

     

    Τι είναι ένα fisting Λιπαντικό

     

    Για πρωκτικό ή κολπικό fisting πρόκειται για το μέγιστο τέντωμα του αντίστοιχου ανοίγματος του σώματος και τη βαθιά διείσδυση. Για να διευκολυνθεί αυτό, χρησιμοποιούνται ειδικά λιπαντικάfisting που έχουν υψηλή λιπαντική ικανότητα και δεν τείνουν να στεγνώνουν γρήγορα. A fisting Συνεδρία στο sling μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες και το λιπαντικό που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι σε θέση να fisting Πρέπει να είναι σε θέση να αντέξει! fisting Τα λιπαντικά διατίθενται σε βάσεις σιλικόνης, λίπους και νερού και με ειδικές ιδιότητες όπως τα φαινόμενα μουδιάσματος όπως το Let's Fuck Extreme ή τα φαινόμενα θερμότητας όπως το Let's Fuck Hot.

     

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

     

    • BUTTR fisting Κρέμα
    • Περιεχόμενο: 500 ml
    • Το BUTTR είναι ένα απολύτως καινοτόμο λιπαντικό. Προσφέρει περισσότερη διασκέδαση, βαθύτερη διείσδυση, την τέλεια συνεδρία fisting Συνεδρία, πιο σταθερές ωθήσεις και χαλαρό πρωκτικό σεξ με δονητές ή τον σύντροφό σας.
    • Ingredients: Νερό, βαζελίνη, υγρή παραφίνη, κετεαρυλική αλκοόλη, προπυλενογλυκόλη, στεατικό PEG-8, ceteareth-25, διμεθικόνη, φαινοξυαιθανόλη, ισοπροπυλομυριστικό, αιθυλεξυλογλυκερίνη, κιτρικό οξύ.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Funktioniert einwandfrei

    Habe die Buttr Creme erhalten und wir sind echt begeistert. Alles was vorher nicht funktioniert hat, hat mit der Buttr sofort funktioniert. Immer wieder gern.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Ottimo

    Testata sia la versione in crema sia quella in burro. Entrambe ottime, funzionano molto bene.
    La versione in burro è ovviamente molto più "pastosa", ma richiede un maggior lavoro per la pulizia a fine utilizzo.
    La versione crema invece è più facile da pulire, probabilmente risulta anche un po' più "scorrevole" ma penso che, a differenza dell'altra, in caso di impiego prolungato, richieda di essere ripristinato ogni tanto.
    Comunque entrambi i prodotti sono ottimi ed efficaci.

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Lubrificante per esigenti

    Il lubrificante a base siliconica è di fatto molto più lubrificante della versione a base d’acqua….l’importante è andarci piano e si può anche esagerare…..quindi ottimo per giochi estremi.
    Tempistiche abbontanti senza bisogno di riapplicare.
    Il prodotto va dosato bene perché poi per lavarlo via bisogna insistere un po di più dalla pelle…..anche se con un buon sapone si risolve. Dai tessuti si lava senza problemi. Consigliato per chi vuole esagerare…..

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Awesome

    Feels really good but my booty gets really hot when i am enjoying my toys i never had this with the other cream

    • 2 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Slips in nicely

    So I've been struggling with MEO's fisting hand and this is the gel that got me through it. Fantastic lube and now is my number one buy for anal lube.
    Also seems to help when cleaning your anal toys.

    • 1 από 2 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    BUTTR - fisting Κρέμα

    BUTTR - fisting Κρέμα

    Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα fisting Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα λιπαντικό τόσο πρωκτικά όσο και κολπικά, έχετε ήδη βρει ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Η κρέμα BUTTR fisting είναι επίσης κατάλληλη για χρήση με γάντια και σεξουαλικά παιχνίδια fisting Γάντια και σεξουαλικά παιχνίδια. Ειδικά αν προτιμάτε το πιο σκληρό σεξ, η BUTTR fisting Cream μπορεί πάντα να συμβαδίζει

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    12 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: