Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Buttplug Harness Full Load - Πρωκτικός ιμάντας για άνδρες και γυναίκες

Η καλωδίωση του πρωκτικού βύσματος σας προσφέρει απολύτως διακριτική, σέξι διέγερση ακριβώς εκεί που σας αρέσει περισσότερο - βαθιά στον πρωκτό. Και φυσικά, ακριβώς όταν το θέλετε περισσότερο - οποτεδήποτε, οπουδήποτε! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το anal plug harness οποτεδήποτε και οπουδήποτε - είτε στο σούπερ μάρκετ, είτε στο γυμναστήριο, είτε σε πάρτι, είτε στο δείπνο, είτε οπουδήποτε!

Περισσότερες πληροφορίες

3489/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Η καλωδίωση του πρωκτικού βύσματος σας προσφέρει απολύτως διακριτική, σέξι διέγερση ακριβώς εκεί που σας αρέσει περισσότερο - βαθιά στον πρωκτό. Και φυσικά, ακριβώς όταν το θέλετε περισσότερο - οποτεδήποτε, οπουδήποτε! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το anal plug harness οποτεδήποτε και οπουδήποτε - είτε στο σούπερ μάρκετ, είτε στο γυμναστήριο, είτε σε πάρτι, είτε στο δείπνο, είτε οπουδήποτε! Το butt plug Full Load κάθεται απόλυτα ασφαλώς στην καλωδίωση του πρωκτικού βύσματος και σας διεγείρει χωρίς να το καταλάβει κανείς. Ακόμα και στην πισίνα ή στην παραλία, επειδή το anal plug harness είναι αδιάβροχο.

    Τι κάνει το anal plug harness Full Load τόσο ξεχωριστό;

    Αυτό το anal plug harness είναι η απάντηση στις ερωτικές σας φαντασιώσεις! Η σταθερή ποιότητα και η πολύ υψηλή άνεση στη χρήση (και κατά τη διάρκεια των σπορ) διακρίνουν αυτό το καινοτόμο προϊόν της MEO. Με την καλωδίωση πρωκτικού βύσματος θα ανακαλύψετε νέες διαστάσεις απόλαυσης. Είτε κάνετε τα πρώτα σας βήματα στον κόσμο των σέξι αξεσουάρ είτε θέλετε να επεκτείνετε την επαγγελματική σας συλλογή, αυτή η καλωδίωση πρωκτικού βύσματος είναι ακριβώς η κατάλληλη για εσάς.

    Τι το ιδιαίτερο έχουν οι ερωτικές φαντασιώσεις για τη χρήση ενός butt plug με μια καλωδίωση πρωκτικού βύσματος διακριτικά, απαρατήρητα και μόνιμα;

    Οι ερωτικές φαντασιώσεις είναι μοναδικές και ποικίλες και το μυστικό ή το ταμπού μπορεί συχνά να έχει μια ιδιαίτερη γοητεία. Η χρήση ενός butt plug με μια καλωδίωση πρωκτικού βύσματος διακριτικά και απαρατήρητα κάτω από τα καθημερινά σας ρούχα είναι απλά υπέροχα διεγερτική. Για πολλούς από τους πελάτες μας, η συνεχής, οικεία αίσθηση του butt plug στον πρωκτό μπορεί να είναι μια συνεχής φυσική υπενθύμιση της δικής τους σεξουαλικότητας και αισθησιασμού. Χρησιμεύει ως μια ιδιωτική απόλαυση που μόνο αυτοί γνωρίζουν και ελέγχουν. Το γεγονός ότι το butt plug περνάει απαρατήρητο μπορεί να αυξήσει τη διέγερση- υπάρχει ένα στοιχείο του μυστικού, απαγορευμένου που συναντάται συχνά στις ερωτικές φαντασιώσεις. Η χρήση του σε δημόσιο χώρο, ακόμη και σε καθημερινές καταστάσεις, μπορεί να αυξήσει την αίσθηση της περιπέτειας και του ρίσκου. Επιπλέον, για κάποιους μπορεί να περιλαμβάνει και μια πτυχή υποταγής ή κυριαρχίας, ειδικά αν η χρήση του προτείνεται ή διατάσσεται από έναν σύντροφο. Συνοψίζοντας, τέτοιου είδους φαντασιώσεις προσφέρουν έναν θαυμάσιο τρόπο να σπάσει η ρουτίνα της καθημερινότητας.

    Βασικά χαρακτηριστικά: - Η χρήση του ρούχου μπορεί να γίνει με τη χρήση του:

    • Σέξι αξεσουάρ για γυναίκες και άντρες: Η καλωδίωση με πρωκτικό βύσμα είναι ένα ειδικό αξεσουάρ που χρησιμοποιείται όχι μόνο στον κόσμο του BDSM, αλλά και από πολλούς άντρες και γυναίκες. Πρόκειται για ένα είδος ζώνης (ιμάντα) στην οποία ο ένας ιμάντας φοριέται γύρω από τη μέση και ο άλλος ανάμεσα στα πόδια στον καβάλο και στην οποία μπορεί να συνδεθεί ένα πρωκτικό βύσμα από τη σειρά Full Load (βλ. επίσης "Συνιστώμενα αξεσουάρ").
    • Σταθερή παρουσία: Όταν η ζώνη του πρωκτικού βύσματος είναι φορεμένη, το πρωκτικό βύσμα παραμένει στη θέση του. Ο κύριος σκοπός της ζώνης πρωκτικού βύσματος είναι να παρέχει διεγερτικές ή διεγερτικές αισθήσεις στον χρήστη, αλλά συχνά πρόκειται επίσης για έλεγχο ή κυριαρχία από τον σύντροφο.
    • Βέλτιστο υλικό: Κατασκευασμένη από τα καλύτερα υλικά, η ιμάντα πρωκτικού βύσματος μας εγγυάται μέγιστη άνεση και διακριτικότητα.
    • Ρυθμιζόμενη εφαρμογή: Προσαρμόζεται στο σώμα για μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία.
    • Εύκολος καθαρισμός: Ο αδιάβροχος σχεδιασμός επιτρέπει τον εύκολο και σχολαστικό καθαρισμό.


    Πώς χρησιμοποιώ την καλωδίωση πρωκτικού βύσματος;

    Η καλωδίωση πρωκτικού βύσματος τοποθετείται με λίγα εύκολα βήματα και εφαρμόζει αμέσως σαν γάντι. Ο ρυθμιζόμενος ιμάντας μέσης ταιριάζει τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες και ο ιμάντας που περνάει μέσα από τον καβάλο και στον οποίο προσαρμόζεται το butt plug Full Load είναι επίσης ρυθμιζόμενος σε μέγεθος. Προσφέρουμε την καλωδίωση του πρωκτικού βύσματος σε ένα καθολικό μέγεθος που ταιριάζει πάντα σε όλα τα πρωκτικά βύσματα της σειράς Full Load σε διαφορετικά μεγέθη. Έτσι, η καλωδίωση πρωκτικού βύσματος είναι απόλυτα κατάλληλη για κάθε μέγεθος σώματος. Μετά τη χρήση, η καλωδίωση του πρωκτικού βύσματος μπορεί εύκολα να καθαριστεί με ζεστό νερό και σαπούνι. Για έναν ιδιαίτερα σχολαστικό καθαρισμό, συνιστούμε το σπρέι VERYCLEAN.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Κορδόνι πρωκτικού βύσματος για ένα butt plug από τη σειρά Full Load.
    • Πρωκτικό βύσμα (δεν περιλαμβάνεται). Το πρωκτικό βύσμα Full Load διατίθεται σε μεγέθη S έως XL. Βλέπε επίσης "συνιστώμενα αξεσουάρ".
    • Πρωκτικό βύσμα αφαιρούμενο για εύκολο καθαρισμό.
    • Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα μεγέθη βύσματος πισινού της σειράς Full Load.
    • Υλικό: Σιλικόνη, TPR, PVC
    • Σημείωση: Το butt plug δεν περιλαμβάνεται. Πρέπει να παραγγελθεί ξεχωριστά.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr zufrieden

    Passt genau und ist angenehm zu Tragen. Meine Frau ist sehr zufrieden wenn ich ihn trage. Mit dem Plug in L genau richtig

      Αξιολόγηση 

      Sehr gut

      Ist sehr gut .und man kommt auf seine Höhe Punkte, wenn mann es den ganzen Tag tragen tut.

      • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Buttplug Harness Full Load - Πρωκτικός ιμάντας για άνδρες και γυναίκες

      Buttplug Harness Full Load - Πρωκτικός ιμάντας για άνδρες και γυναίκες

      Η καλωδίωση του πρωκτικού βύσματος σας προσφέρει απολύτως διακριτική, σέξι διέγερση ακριβώς εκεί που σας αρέσει περισσότερο - βαθιά στον πρωκτό. Και φυσικά, ακριβώς όταν το θέλετε περισσότερο - οποτεδήποτε, οπουδήποτε! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το anal plug harness οποτεδήποτε και οπουδήποτε - είτε στο σούπερ μάρκετ, είτε στο γυμναστήριο, είτε σε πάρτι, είτε στο δείπνο, είτε οπουδήποτε!

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: