Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πρωκτού

Ενημερωτικό δελτίο

Alpha Male Βύσμα πρωκτού

Θα βογκάτε με έκσταση καθώς η ενέργεια αυτού του συγκλονιστικού πρωκτικού βύσματος απελευθερώνεται και πλημμυρίζει το πρωκτικό σας κανάλι με διέγερση. Το ειδικό σχήμα του διεγείρει ειδικά τον προστάτη σας, ενώ η κρυμμένη σφαίρα στο εσωτερικό του στέλνει βαθιά, δονητικά ερεθίσματα βαθιά στον πρωκτικό σας σωλήνα.

Περισσότερες πληροφορίες

19,90 €


-5,00 €

14,90 €

συν τα έξοδα αποστολής

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Θα βογκάτε με έκσταση καθώς η ενέργεια αυτού του συγκλονιστικού πρωκτικού βύσματος απελευθερώνεται και πλημμυρίζει το πρωκτικό σας κανάλι με διέγερση. Το ειδικό σχήμα του διεγείρει ειδικά τον προστάτη σας, ενώ η κρυμμένη σφαίρα στο εσωτερικό του στέλνει βαθιά, δονούμενα ερεθίσματα βαθιά μέσα στον πρωκτικό σας σωλήνα.

     

    Δεν θα μαντέψετε ποτέ τι μπορεί να κάνει αυτό το πρωκτικό βύσμα - ένα ενισχυτικό οργασμού που θα σας ανατινάξει το μυαλό!

     

    Οι μπάλες του έρωτα θεωρούνται εδώ και καιρό μια εσωτερική συμβουλή μεταξύ των γυναικών: αυξάνουν την ικανότητα οργασμού και ο οργασμός βιώνεται επίσης πολύ πιο έντονα. Αλλά το προϊόν μας για τους άνδρες ξεπερνάει κατά πολύ αυτό το αποτέλεσμα! Αυτό το ερωτικό παιχνίδι είναι ένα πρωκτικό βύσμα που διεγείρει τον προστάτη με το ειδικό του σχήμα και επίσης μεταδίδει εκστατικές δονήσεις βαθιά στον πρωκτικό σωλήνα μέσω μιας κρυμμένης μπάλας στο εσωτερικό του. Το πρωκτικό βύσμα πλημμυρίζει τον προστάτη με τόσα πολλά ερεθίσματα που η χρήση του οδηγεί στις πιο βίαιες συσπάσεις και οργασμούς μετά από σύντομο χρονικό διάστημα - και μάλιστα χωρίς χέρια, χωρίς καν να τον αγγίζετε.

     

    Είστε έτοιμοι για τον πιο έντονο οργασμό της ζωής σας Ανακαλύψτε το πρωκτικό βύσμα Alpha Male!

     

    Χάρη στο ειδικό του πόδι, αυτό το πρωκτικό βύσμα απορροφάται μόνο του ανάμεσα στους γλουτούς σας. Έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε διακριτικά όλη μέρα και να απολαμβάνετε πρωκτική απόλαυση σε κάθε στροφή. Το εργονομικά διαμορφωμένο πόδι του πρωκτικού βύσματος εξασφαλίζει ασφάλεια και άνετη αίσθηση, ακόμη και όταν είστε έξω ή όταν κοιμάστε.

     

    Μπορείτε επίσης να συνδυάσετε αυτό το πρωκτικό βύσμα με την πρωκτική μας καλωδίωση. Με αυτό μπορείτε να φοράτε το πρωκτικό βύσμα άνετα και διακριτικά κάτω από το τζιν σας, το ρούχο του γραφείου σας ή το αθλητικό σας παντελόνι, χωρίς κανείς να μπορεί να μαντέψει το σέξι μυστικό σας.

     

    Συμβουλές για τον καθαρισμό του πρωκτικού βύσματος:

     

    Πριν χρησιμοποιήσετε το πρωκτικό βύσμα, θα πρέπει να το καθαρίσετε σχολαστικά με το σπρέι μας VERYCLEAN. Φυσικά, ο καθαρισμός μετά τη χρήση είναι επίσης πολύ σημαντικός. Μπορεί επίσης να θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πρωκτική πλύση για να ξεπλύνετε το έντερο πριν χρησιμοποιήσετε το butt plug.

     

    Ποιο λιπαντικό πρέπει να χρησιμοποιήσω για το πρωκτικό βύσμα

     

    Συνιστούμε ένα λιπαντικό με βάση το νερό, όπως το Aquameo ή το Alpha Male Aqua για την τοποθέτηση του πρωκτικού βύσματος. Μην χρησιμοποιείτε λιπαντικά με βάση τη σιλικόνη, καθώς αυτά θα μπορούσαν να βλάψουν το υψηλής ποιότητας υλικό του πρωκτικού βύσματος! Το σπρέι μας EXTREMEO χαλαρώνει τον σφιγκτήρα μυ και διευκολύνει την εισαγωγή του πρωκτικού βύσματος.

     

    Περαιτέρω λεπτομέρειες:

     

    • Πρωκτικό βύσμα με εσωτερική μπάλα διέγερσης
    • Πρωκτικό βύσμα για αρχάριους και επαγγελματίες.
    • Υλικό: Σιλικόνη, ABS
    • Διαστάσεις: 3,4 cm διάμετρος. Μεγάλο πρωκτικό βύσμα, μήκος 8,5 cm, διάμετρος 4,2 cm.
    • Η MEO είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα για την απόλυτη πρωκτική απόλαυση! Η γκάμα μας σε πρωκτικά βύσματα, βύσματα πισινού και πρωκτικούς δονητές είναι φτιαγμένη για να εκπληρώσει τις πιο τρελές σας φαντασιώσεις. Από κλασικά σχέδια μέχρι καινοτόμες δημιουργίες, έχουμε ό,τι επιθυμεί η καρδιά (και ο πρωκτός) σας. Αφήστε τους ειδικά διαμορφωμένους δονητές προστάτη και τους διεγέρτες του προστάτη μας να σας εκτοξεύσουν σε νέα ύψη απόλαυσης. Αυτά τα έξυπνα ερωτικά παιχνίδια για άνδρες κάνουν μασάζ στον προστάτη - το σημείο P του άνδρα - για απίστευτα έντονους οργασμούς. Για τους γενναίους και περίεργους, διαθέτουμε επίσης μια εντυπωσιακή ποικιλία από πρωκτικούς δονητές και προϊόντα πρωκτικού τεντώματος. Είτε είστε αρχάριος στο πρωκτικό παιχνίδι είτε έμπειρος γνώστης, έχουμε το τέλειο ερωτικό παιχνίδι για εσάς. Οι ειδικοί μας βρίσκονται συνεχώς σε αναζήτηση των πιο πρόσφατων και συναρπαστικών προϊόντων της αγοράς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσθέτουμε τακτικά νέα καινοτόμα προϊόντα στη γκάμα μας. Επισκεφτείτε λοιπόν συχνά και ανακαλύψτε το επόμενο αγαπημένο σας ερωτικό παιχνίδι!

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr gut

    Ich habe ihn in der Größe " Profis " bestellt. Das Produkt ist gut und fühlt sich hochwertig an. Das Gewicht liegt durch die Kugel gut in der Hand und beim Schütteln spürt man die Bewegungen. Das Einführen ist super einfach, auch ohne Vorbereitung mit einer minimalen Menge Gleitmittel. Das Tragegefühl ist so angenehm, dass man das Teil sicher den ganzen Tag lang benutzen kann.

      Αξιολόγηση 

      Absolutely awesome

      Bought Medium size and it fits well. Comfortable and stays in. Easy to clean.

      • 0 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
      Αξιολόγηση 

      Fills you up really nice!

      Fills you up really nice!

        Αξιολόγηση 

        Sehr geil

        und Top Qualität

          Αξιολόγηση 

          Most Comfortable Plug I've Experienced

          Smooth, soft, and comfortable. And the flexibility of the handle makes it the perfect plug to wear while you're out and about or even at work.

          • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
          Αξιολόγηση 

          24/7

          Very comfortable and can wear for hours.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Alpha Male Βύσμα πρωκτού

            Alpha Male Βύσμα πρωκτού

            Θα βογκάτε με έκσταση καθώς η ενέργεια αυτού του συγκλονιστικού πρωκτικού βύσματος απελευθερώνεται και πλημμυρίζει το πρωκτικό σας κανάλι με διέγερση. Το ειδικό σχήμα του διεγείρει ειδικά τον προστάτη σας, ενώ η κρυμμένη σφαίρα στο εσωτερικό του στέλνει βαθιά, δονητικά ερεθίσματα βαθιά στον πρωκτικό σας σωλήνα.

            Γράψτε τη δική σας κριτική

            Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

            30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: