Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Alphamale Βύσμα πέους COCKSHOWER™

Με το βύσμα πέους COCKSHOWER™ από το Alphamale, μπορείτε να βιώσετε ένα εντελώς νέο είδος αυνανισμού. Για τους άνδρες που θέλουν να εξερευνήσουν και να απολαύσουν την έντονη αίσθηση της διέγερσης της ουρήθρας, αυτό το τεχνικό αριστούργημα μεταξύ των βυσμάτων πέους είναι ιδανικό.

Περισσότερες πληροφορίες

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Με το βύσμα πέους COCKSHOWER από το Alphamale μπορείτε να ζήσετε ένα εντελώς νέο είδος αυνανισμού. Για τους άνδρες που θέλουν να εξερευνήσουν και να απολαύσουν την έντονη αίσθηση της διέγερσης της ουρήθρας, αυτό το τεχνικό αριστούργημα ανάμεσα στα βύσματα πέους είναι ιδανικό.

    Εξοπλισμένο με ένα εξελιγμένο καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι που περικλείει τη βάλανο, αυτό το βύσμα πέους δεν προσφέρει μόνο αισθητική αναβάθμιση, αλλά και πρακτικές λειτουργίες. Μια διαμπερής οπή στο βύσμα πέους επιτρέπει την ούρηση και την εκσπερμάτιση κατά τη χρήση, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη και αδιάλειπτη απόλαυση κατά τη διάρκεια της διέγερσης της ουρήθρας.

    Αυτό το βύσμα πέους, γνωστό και ως σιντριβάνι σπέρματος ή ούρων, οφείλει το όνομά του στον μοναδικό σχεδιασμό του, ο οποίος επιτρέπει στα ούρα ή το σπέρμα να ρέουν μέσα από το βύσμα πέους και τα ανοίγματα στο καπάκι. Αυτή η διαπερατότητα στα υγρά δημιουργεί ένα οπτικά εντυπωσιακό φαινόμενο παρόμοιο με σιντριβάνι κατά την ούρηση ή την εκσπερμάτιση. Ο σχεδιασμός του βύσματος καθιστά δυνατό τον χειρισμό και την εμπειρία της φυσικής ροής αυτών των σωματικών υγρών με τρόπο που δεν θα ήταν δυνατός χωρίς το βύσμα πέους.

    Η διαμπερής οπή στο κέντρο του βύσματος πέους δεν προσφέρει μόνο οφέλη υγιεινής, διευκολύνοντας τον καθαρισμό και αποτρέποντας τις μολύνσεις, αλλά μετατρέπει και τις κατά τα άλλα φυσιολογικές σωματικές λειτουργίες σε μια μοναδική ερωτική εμπειρία. Η οπτική και σωματική διέγερση που προέρχεται από τη χρήση αυτού του βύσματος πέους μπορεί να αποτελέσει μια συναρπαστική προσθήκη στις σεξουαλικές πρακτικές πολλών ανθρώπων.

    Ένα άλλο πλεονέκτημα του βύσματος πέους είναι το ειδικό του σχήμα. Σχεδιασμένο για να διεγείρει την ουρήθρα με μοναδικό τρόπο, το βύσμα πέους έχει διαφορετικά σχήματα και διαμέτρους σε όλο το μήκος του. Αυτά εξασφαλίζουν ότι το βύσμα πέους κάθεται απόλυτα σταθερά, δεν μπορεί να γλιστρήσει έξω και ταυτόχρονα προσφέρει εκπληκτική απόλαυση. Η διέγερση της ουρήθρας είναι μια τέχνη από μόνη της και με αυτό το βύσμα πέους μπορείτε να ανακαλύψετε κάθε απόχρωση αυτής της αισθησιακής απόλαυσης.

    Λάβετε υπόψη σας τις παρακάτω οδηγίες για μια ασφαλή και ευχάριστη εμπειρία: Πριν και μετά τη χρήση, είναι σημαντικό να απολυμαίνετε το βύσμα πέους με το σπρέι μας INSTACLEAN. Η υγιεινή είναι το Α και το Ω κατά τη χρήση του Urethral Play. Για την εισαγωγή, συνιστούμε το ειδικά αναπτυγμένο λιπαντικό μας VeryDeep. Εξασφαλίζει ότι το βύσμα πέους εισάγεται απαλά, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή.

    Αυτό το βύσμα πέους ανοίγει νέες διαστάσεις απόλαυσης. Δεν προσφέρει μόνο μοναδικές αισθήσεις, αλλά και την ελευθερία να απολαμβάνετε τη διέγερση της ουρήθρας χωρίς διακοπή.

    Περισσότερες λεπτομέρειες:

    • Βύσμα πέους Alphamale
    • Υλικό: Ανοξείδωτο ατσάλι
    • Διαστάσεις: Διάμετρος του καπακιού για τη βάλανο περίπου 30 mm. Διάμετρος της οπής μέσω του βύσματος πέους περίπου 3 mm.
    • Μέγεθος S: Συνολικό μήκος περίπου 43 mm, διάμετρος 6 mm έως 9 mm. Βάρος 11 γραμμάρια.
    • Μέγεθος M: Συνολικό μήκος περίπου 53 mm, διάμετρος 7 mm έως 9 mm. Βάρος 12 γραμμάρια.
    • Μέγεθος L: Συνολικό μήκος περίπου 63 mm, διάμετρος 8 mm έως 9 mm. Βάρος 13 γραμμάρια.
    • Προειδοποίηση: Η διέγερση της ουρήθρας ενέχει κινδύνους. Ξεκινήστε αργά, χρησιμοποιείτε πάντα κατάλληλα λιπαντικά και διατηρείτε όλα τα εξαρτήματα αποστειρωμένα.
    • Τα MEO και Alphamale είναι κατατεθειμένα εμπορικά σήματα της MEO στη Γερμανία. Όλες οι άλλες επωνυμίες, λογότυπα και εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr gute Wirkung

    Sauber Verarbeitet ohne Kanten und Grat. Lässt sich gut einführen und bleibt dann auch sicher sitzen. Effekt ist geil, wie beschrieben.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Alphamale Βύσμα πέους COCKSHOWER™

    Alphamale Βύσμα πέους COCKSHOWER™

    Με το βύσμα πέους COCKSHOWER™ από το Alphamale, μπορείτε να βιώσετε ένα εντελώς νέο είδος αυνανισμού. Για τους άνδρες που θέλουν να εξερευνήσουν και να απολαύσουν την έντονη αίσθηση της διέγερσης της ουρήθρας, αυτό το τεχνικό αριστούργημα μεταξύ των βυσμάτων πέους είναι ιδανικό.

    Γράψτε τη δική σας κριτική

    Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

    30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: