Από 18

Οι ακόλουθες σελίδες προορίζονται μόνο για ενήλικες. Με την είσοδο επιβεβαιώνετε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.

Βύσματα πέους

Ενημερωτικό δελτίο

Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

Η απόλυτη διέγερση της ουρήθρας και η διαρκή εκπαίδευση διαστολής της ουρήθρας υπόσχεται με το Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plug.

Περισσότερες πληροφορίες

1147/00

διαθέσιμο

    Περισσότερες πληροφορίες

    Την απόλυτη διέγερση της ουρήθρας και μια διαρκή προπόνηση διαστολής της ουρήθρας υπόσχεται το Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plug.

     

    Το βύσμα πέους μας έχει μήκος εισαγωγής περίπου 120 mm και μέγιστη διάμετρο 10 mm. Είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά γυαλισμένο ανοξείδωτο ατσάλι, χωρίς νικέλιο.

     

    Ο κινητός δακτύλιος όχι μόνο εμποδίζει την ολίσθηση του βύσματος πέους και εγγυάται μέγιστη ασφάλεια κατά τη χρήση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως "δακτύλιος της βάλανος". Η εσωτερική διάμετρος είναι περίπου 27,5 mm. Ο δακτύλιος τοποθετείται γύρω από το χείλος της βάλανος και το βύσμα πέους εισάγεται στην ουρήθρα. Έτσι, το βύσμα πέους είναι ένα υπέροχο κόσμημα με διεγερτικό αποτέλεσμα.

     

    Οδηγίες χρήσης:

     

    Η χρήση του sondes ή του βύσματος πέους πρέπει να γίνεται προσεκτικά και ευσυνείδητα. Η υγιεινή και το λιπαντικό είναι απαραίτητα. Η ουρήθρα περιβάλλεται από πολυάριθμους μύες και νεύρα, γι' αυτό και είναι τόσο ευαίσθητη και θαυμάσια διεγέρσιμη.

     

    Πριν από τη χρήση, το βύσμα πέους θα πρέπει να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται με κατάλληλο, φιλικό προς το δέρμα μέσο. Το λιπαντικό πρέπει να εφαρμόζεται σε μεγάλη ποσότητα, ώστε να μην καταστραφεί η ευαίσθητη ουρήθρα. Συνιστούμε τα προϊόντα μας VERYCLEAN Spray και VERYDEEP Lubricant για το σκοπό αυτό.

     

    Ιδέες για παιχνίδι:

     

    Γιατί πρέπει το πέος του συντρόφου σας να περιποιείται πάντα μόνο από έξω Θα βογκάει από ευχαρίστηση αν τον διεγείρουν και από μέσα με ένα κατάλληλο βύσμα πέους! Αφού τοποθετήσετε ένα μακρύτερο διαστολέα, η βάλανος φιλιέται, τρίβεται, ο άξονας του πέους ζυμώνεται και κάμπτεται ενάντια στην εσωτερική αντίσταση της ράβδου.

     

    Ο περιορισμός και τα δεσμά είναι αρκετά διεγερτικά για τους περισσότερους άνδρες. Αν επιπλέον, και απροσδόκητα για τη σύντροφο, εισαχθεί ένα από τα βύσματα πέους ή το sondes, η καρδιά του ανυπεράσπιστου άνδρα χτυπά αμέσως πιο γρήγορα ... Μετά βίας θα είναι σε θέση να συγκρατήσει τον εαυτό του από καύλα.....

     

    Αυτό μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

    ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΏΝ

    Αξιολόγηση 

    Sehr gutes Produkt EMPFEHLUNG

    Der Tailbone Penis Plug Sound mit Ring ist richtig gut verarbeitet. Das Einführen mit Gleitmittel ist ein herrliches Gefühl, zu spüren wenn er immer tiefer in dich eindringt.

    • 1 από 1 πελάτες βρήκαν αυτή την κριτική χρήσιμη.
    Αξιολόγηση 

    Unglaublich geil

    Wir sind vom Tailbone Alpha Urethral Sound Penis Plug total begeistert und möchten ihn nicht mehr missen. Ich kann den Plug in kompletter Länge einführen. Ab einer gewissen Tiefe habe ich wirklich das Gefühl, das er sich bei Bewegung wie von selbst in die Harnröhre einsaugt.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Tailbone Alpha Urethral sonde Penis Plug

      Η απόλυτη διέγερση της ουρήθρας και η διαρκή εκπαίδευση διαστολής της ουρήθρας υπόσχεται με το Tailbone "Alpha" Urethral sonde Penis Plug.

      Γράψτε τη δική σας κριτική

      Άλλοι πελάτες αγόρασαν επίσης:

      30 άλλα αντικείμενα της ίδιας κατηγορίας: